Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Авг 2005 19:29

Ми то зе че се оправи :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2005 02:31

The dark_B написа:
Уф ся пък Astros Worlds не бачкат.Пробвай във Leonash аз там играя.В l2.hopzone.net е описано.Влизаш в техния сайт сваляш host файла заместваш го в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc и почваш :) Акаунтите са auto create.Дропа е големичък (доста даже) няма продавачи в магазините - има GM shop - Drunkard се казва човека и мисля че го има във всеки град - той продава всичко.Няма нужда и да изпълняваш досадните куестове за професии има си 1 котки дето направо ти я дават.Enjoy.

досадните reclass quests са нещо много полезно всъщност, отказват повечето noobs които ги мързи в червата да вложат малко труд и да изпълнят куеста, а дават мотивация на тези, които обичат играта и смятат, че за да постигнеш нещо, трябва труд, а не просто да отидеш и да си го купиш. Lineage 2 е страхотна игра, жалко че има такива боклуци за сървъри, в които можеш да си купиш всичко, а adena rates са над 50x... Провалят цялото усещане за игра и се превръща в някво бледо подобие на Diablo, само че с по-хубава графика и доста по-осакатен геймплей, и хората почват да си мислят, че това е L2 и видиш ли WoW била по-добре щото там имало куестове и тиймплей и бла бла...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2005 12:30

Flameblind написа:
The dark_B написа:
Уф ся пък Astros Worlds не бачкат.Пробвай във Leonash аз там играя.В l2.hopzone.net е описано.Влизаш в техния сайт сваляш host файла заместваш го в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc и почваш :) Акаунтите са auto create.Дропа е големичък (доста даже) няма продавачи в магазините - има GM shop - Drunkard се казва човека и мисля че го има във всеки град - той продава всичко.Няма нужда и да изпълняваш досадните куестове за професии има си 1 котки дето направо ти я дават.Enjoy.

досадните reclass quests са нещо много полезно всъщност, отказват повечето noobs които ги мързи в червата да вложат малко труд и да изпълнят куеста, а дават мотивация на тези, които обичат играта и смятат, че за да постигнеш нещо, трябва труд, а не просто да отидеш и да си го купиш. Lineage 2 е страхотна игра, жалко че има такива боклуци за сървъри, в които можеш да си купиш всичко, а adena rates са над 50x... Провалят цялото усещане за игра и се превръща в някво бледо подобие на Diablo, само че с по-хубава графика и доста по-осакатен геймплей, и хората почват да си мислят, че това е L2 и видиш ли WoW била по-добре щото там имало куестове и тиймплей и бла бла...
Ми много е тъпо щото до ся в десетки сървъри съм играл (на Ц2 и Ц3) и ту рестартнат сървъра, ту го спрат и трябва да почвам на ново и професии на ново и пари за армор на ново и много тъпо.Единствено на Revolutions/Infinity нямам проблеми - много добър сървър - макар че като беше на Ц2 през 1 ден се рестартваше ама ся е добре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2005 16:14

Екстра е даже, като четох из форумите играе се 1/8 working C3, а и low rate... Идеална комбинация..

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2005 19:53

Flameblind написа:
Екстра е даже, като четох из форумите играе се 1/8 working C3, а и low rate... Идеална комбинация..
Да само дето нй силния ми герой там 1 елф ми е забил в гиран.Ми не мога да го мръдна.Само с него като вляза има некакъв странен лаг дето не мога да мърдам да си отварям inventory-то, да говоря а всичко около мен мърда говори(танцува :o ) а аз не мога.И са си почнах нов герой и искам да си прехвърля 100к от елфа да си купя първоначлни неща ама на. :cry: Еми ще му...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2005 10:14

SpellHowler e героя ! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2005 11:24

@ the dark_B
pm някой GM да те port-не на друг loc. Ако не знаеш как да видиш кой GM e онлайн - /gmlist е командата. Ако не можеш и да говориш в ingame chat, значи нещо се е бъгнало.
@Bagain
SH е най-слабият mage, искаш ли обяснение защо ?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 12:47

Тъп въпрос- кажете сайт за сървъра ma3x. Не мога да намеря а пък съм си свалил играта с ma3x_server Full Update. Има ли някакво значение че е с този ъпдейт? не мога да играя в други сървъри май!!! :cry: :cry: :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 13:30

FeST написа:
Тъп въпрос- кажете сайт за сървъра ma3x. Не мога да намеря а пък съм си свалил играта с ma3x_server Full Update. Има ли някакво значение че е с този ъпдейт? не мога да играя в други сървъри май!!! :cry: :cry: :cry:
Пробвай да изтеглиш оригиналната system на играта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 16:36

Както някои са разбрали - правя фен сайт за играта.Ако някой иска да ми помогне може да влезе във http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/quests.php?sort=name_lang+asc&page=2 да преведе куестовете за професии на dark elves (сега аз превеждам на humans) и да ми ги прави на ЛС.Ще му бъда много благодарен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 17:16

???-?????? ? ????? ???????? ?? ????? ?? :?: ???? ?????? ? ???????? ?? ?????? ???? ??? ?? ??????? ?? ?????? ????.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 17:35

}от скромния ми опит като магиосник само спелсингъра ме изкефи :).но според мене наи якия герои е профета.като сложи два дуал дамаскуса и като се буфне става егати животното пък недаи си боже и един орк да му даде бъфове :)

п.ц фест влез на този линк и там се разрови из темите има обяснено как се влиза но матрикс сервера е много назад и едва ли има хора които да играят в него.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 19:19

Seth написа:
}от скромния ми опит като магиосник само спелсингъра ме изкефи :).но според мене наи якия герои е профета.като сложи два дуал дамаскуса и като се буфне става егати животнотo
Да бе да.И да не може да го уцели.Друго си е ся да е 1 human gladiator с 2-та damascus-а.Аз съм имал такъв 64 левъл.Знаеш ли какво правеше? :wink: кайма

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 19:25

The dark_B написа:
Seth написа:
}от скромния ми опит като магиосник само спелсингъра ме изкефи :).но според мене наи якия герои е профета.като сложи два дуал дамаскуса и като се буфне става егати животнотo
Да бе да.И да не може да го уцели.Друго си е ся да е 1 human gladiator с 2-та damascus-а.Аз съм имал такъв 64 левъл.Знаеш ли какво правеше? :wink: кайма

честно да ти кажа за мене гладиатора за мене е тъп герои.мен единствено ме кефи плейнс уолкъра и фантом реинджара.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 22:21

Flameblind написа:
@ the dark_B
pm някой GM да те port-не на друг loc. Ако не знаеш как да видиш кой GM e онлайн - /gmlist е командата. Ако не можеш и да говориш в ingame chat, значи нещо се е бъгнало.
@Bagain
SH е най-слабият mage, искаш ли обяснение защо ?

Айде бе пич, кажи ми защо е най-слабия магиосник???
-Защото каства най-бавно нали??? Дааа ... то това навсякде го казват, верно че удря бавно ама виждал ли си какъв дмг прави? :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2005 23:34

какъв дмг има ? а като дойде един гладиатор или профет и като го запука тоя и 1 магия няма да може да кастне :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2005 09:17

Абе, Дъ Дарк Б, на кой сървър играеш сега?

God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2005 10:11

bg_talibana написа:
Не играя :wink: Малко почивка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2005 10:13

The dark_B написа:
bg_talibana написа:
Не играя :wink: Малко почивка.

аз пак почвам, в Зеус ще пробвам

God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2005 10:57

талибан зевса е тъп сервер.много бързо се дига може да имаш всички скилове макар че иска маика си и баща си докато ги земеш :).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com