Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: with your brain
Заглавие: Re: Far Cry 3
Публикувано на: 01 Яну 2013 17:36

pikofante написа:
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1357038690y.png

Това ми се появи и незнам как да го махна.
Също така ми изчезна фотоапарата и не мога да хвърлям камъни . Дали е бъг ? Как мога да го махна?

Направи рестарт от последния чекпойнт. И аз имах други проблеми, но с това се оправи. За друго не се сещам.

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 02 Яну 2013 15:15

В интерес на истината историята леко куца според мен.Самият факт че героят е чаак толкова във филма и се замисля дали да спаси приятелите си или да остане с племето ми е някак странен.В началото бях надъхан че ожесточено ще спасявам приятелите си а не да съм The Chosen One и да се налага да ставам войн от легендите на това племе,че и чужденец на всичкото отгоре!Съвсем спокойно може да се направи и Call of Duty игра с подобен сетинг и някой корабокрушенец да спасява семейството си от пирати.Пак си е Call of Duty ама друг тип,но по-скоро ще видя мармот да завива шоколад в станиол.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2013 21:35

Пич, СПОЙЛЕРИ.

И има логика да се замисля, след всичките наркотици и неща с племето (например битката с... онзи големия в храма, така да се каже), пък и героят сам обясняваше на приятелите си, че това място е променило мирогледа му.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2013 11:49

Уникална игра.Когато я изтеглих малко след като излезе си казах,че е ебаси тъпотията,но преди 2 седмици някъде реших да си я изтегля пак и да я поцъкам повече.Отдавна някоя игра не ме е задържала токова време да я играя.Светът на играта е направен почти перфектно,графиката е страхотна историята е на ниво.Единственото,което ме учуди е,че на последното ниво на трудност сякаш играта е по-лесна отколкото на най-ниското.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2013 01:09

freeman8692 написа:
Уникална игра.Когато я изтеглих малко след като излезе си казах,че е ебаси тъпотията,но преди 2 седмици някъде реших да си я изтегля пак и да я поцъкам повече.Отдавна някоя игра не ме е задържала токова време да я играя.Светът на играта е направен почти перфектно,графиката е страхотна историята е на ниво.Единственото,което ме учуди е,че на последното ниво на трудност сякаш играта е по-лесна отколкото на най-ниското.

kakva e razlikata mejdu maika ti?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 26 Авг 2013 01:28

Пени написа: