Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Re: Mafia II
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:08

joar написа:
ciborg написа:
Поредното доказателство, че PC-то е най-мощната платформа. Нямам намерение да започвам спорове, ама отражението в огледалото наистина показва доста значителна разлика, която увеличава удоволствието от играта поне за мен. :-)

Really? Хардуер от 2010-та е по-мощен от хардуер от 2005-а? You don't say. :)

Ами аз съм горд притежател на X1900GT модел 2006-а, която струва колкото една XBox/PS3 игра и вадя доста по-добра графика от тая на 2-те конзоли. Честно да ти кажа, не ми се вярва материала от клипчето да е максималното качество, което може да извади едно PC (аз лично мисля да надуя настройките на макс и да видя как ще се държи картата, забавно ми е да я ползвам, защото подкарва всичко, което съм пробвал, при това доста често на макс).

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:15

The Game написа:
...

Butthurt much? :lol:
BTW, още едно нещо:
Факт ли е, че въпросните ексклузиви ще продадат/продадоха повече от Mafia II, ще получат/получиха по-високи оценки от нея, и ще оберат/обраха де що има награди за игри на годината? Също и разбрах - PS3 версията липсва foliage на места(компенсира го със ексклузивно съдържание, ама това го игнорираме), ами проблема ти с бокс версията какъв е?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:25

milan написа:
Факт ли е, че въпросните ексклузиви ще продадат/продадоха повече от Mafia II, ще получат/получиха по-високи оценки от нея, и ще оберат/обраха де що има награди за игри на годината?

Да съм казал нещо за продажби/оценки и прочие?
Говорих за графиката. :shock:
По-зле си и от Шерифа by the way.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:27

The Game написа:
milan написа:
Факт ли е, че въпросните ексклузиви ще продадат/продадоха повече от Mafia II, ще получат/получиха по-високи оценки от нея, и ще оберат/обраха де що има награди за игри на годината?

Да съм казал нещо за продажби/оценки и прочие?
Говорих за графиката. :shock:
По-зле си и от Шерифа by the way.

Искаш да кажеш, че Halo Reach и Uncharted 2 не отвяват Mafia II като графика? Не исках да почвам платформена война ма със тия смехотворни коментари се налага, явно.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:29

The Game написа:

ахахахах тва ме утрепа
(kzz)"Remember no grass!"(kzz)

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:30

milan написа:
Искаш да кажеш, че Halo Reach и Uncharted 2 не отвяват Mafia II като графика? Не исках да почвам платформена война ма със тия смехотворни коментари се налага, явно.

И аз не искам да почвам платформена война.
Пуснах мнение в темата за Мафия 2!!!
Не е ли очевидно че става въпрос само за нея?!?
От трите версии на Мафия 2, РС версията изглежда най-добре.
Така ли е? Така е.
Да съм казал нещо за Halo/Uncharted? Не.

Дървен философ си и ти, като Шерифа.
Така или иначе няма да споря, още по-малко пък с индивиди като теб, но ти ако искаш продължавай да си пишеш и възхваляваш бокса, retard.

И ако не си разбрал, темата е за Мафия 2, ако няма какво да кажеш/покажеш по нея - напусни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:35

Разбрах, получи нервна криза. Ако продължа ще получиш инфаркт, спирам се. :lol:
The Game написа:
Пуснах мнение в темата за Мафия 2!!!

Мнение? Беше си директен flame bait, не се прави. Все едно да ида във PlaystationLifestyle и да пусна тема за това как Xbox 360 версията на Bayonetta изглежда десет пъти по-добре, като се подигравам със Стейшъна. Наистина ли очакваше, че никой няма да реагира?
П.С.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:40

тва е ПЦ форум нали осъзнаваш :shock:
нека да ти преведа какво пише
ФОРУМ » Компютърни игри
а има и друга част наречена
ФОРУМ » Конзолни игри
първото узначава че тук се обсъждат Компютърни игри
а в второто... сам ще те оставя да се сетиш

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:43

Никога не бих почнал платформена война без причина, особено във темата за игра като Mafia II, която толкова уважавам. Обаче щом е форум за компютри, к'во прави това тука:
The Lame написа:
Горките конзолки, на PS3 даже и тревата са орязали за да вържат 30 кадъра в секунда.

Помисли - все едно да направят тема за Mass Effect 2 и аз да дойда и да се изцепя:
"Горкото спам, пак не е продало и една четвърт от продажбите на бокса."

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 19:49

ама тва е ПЦ форума сеса ако дойда в конзолния форум и почна да казвам ПЦ Е ДЪ БЕСТ начи аз съм натрапника помисли малко

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2010 20:49

Е той и това е правил The Lame.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 11 Авг 2010 20:59

бахти балъка, аре млъкни и ходи да си ревеш в конзоната част на форума

П.С.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 11 Авг 2010 21:09

milan написа:
Никога не бих почнал платформена война без причина, особено във темата за игра като Mafia II, която толкова уважавам. Обаче щом е форум за компютри, к'во прави това тука:
The Lame написа:
Горките конзолки, на PS3 даже и тревата са орязали за да вържат 30 кадъра в секунда.

Помисли - все едно да направят тема за Mass Effect 2 и аз да дойда и да се изцепя:
"Горкото спам, пак не е продало и една четвърт от продажбите на бокса."

Ние ти говорим как качеството на мултиплатформените заглавия е най-високо при PC-то, а ти пак с твоите продажби. Ходи драсни някой коментар в темата ми за новото клипче на GW2 и се успокой. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2010 00:32

LololololOLOLoloLoloLoLO Any chance ? :shock: http://www.youtube.com/watch?v=LhcZecbiqeM Явно и мафия ще има easter egg-ове, мистерий и разни неща навеждащи ни на мисълта за за предишната игра. Точно както GTA !

Тя къщата не е баш 1:1 ама има прилика. Също така на заден план се вижда един заострен небостъргач приличащ на този

Въпреки че пак разположението не 1:1 във кътсцената на Mafia 1 също се виждат небостъргачи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2010 01:25

Балъци, престанете че се дразня. Влизам и искам да чета мнения за играта, дискусия за играта, геймплея, история, физиката и т.н. Педерменца, спрете малоумните си спорове и sean и там другите да спрат да тролят Компютърния форум, а малкото лайненце да спре да троли Конзолния форум. Искам да се говори по същество, защото всеки път влизам да прочета нещо за някоя игра, а не да ви гледам малоумните мемета и детските разправии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2010 03:24

Абе да попитам, някой да има идея дали играта поддържа волани...?
Тука от 20мин. си блъскам главата из файловете на играта, тъй като в менюто дори не го разчита...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2010 13:52

http://www.youtube.com/watch?v=_bczYPOVBf8 . Оригинала на песента е на John Lee Hooker. Кавъри са правили The Animals, The Yardbirds и други(според уики). Но точно в този трейлър песента се изпълнява от друг. Мисля, че е специално направен кавър за играта. Прилича много на оригинала, но е доста по -плътна ли как да кажа. Абе по-добре е. Някой има ли идея от къде може д асе види, кой точно я изпълнява или да се дръпне от някъде. Дърпах всички кавъри които намерих и нокой не беше този от трейлъра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2010 21:20

Някой да знае как се казва песента в която се пее нещо от сорта на "Driving down my automobile, with no particular place to go" ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2010 13:40

thewhitestig

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=79427. Ето тук я има тая песен Chuck Berry - No Particular Place To Go

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2010 23:25

undacova написа:
thewhitestig

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=79427. Ето тук я има тая песен Chuck Berry - No Particular Place To Go

Ауу благодаря за хубавия лист :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com