Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: prosto edin savet
Публикувано на: 14 Юли 2012 18:35

Вие уважаеми господине сте хомосексуалист!Аз произхождам от аристократичен аграрен род и се гордея с това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2012 19:57

bulLshi7 написа:
Хуморът в ПЦМанията беше на високо-интелектуално ниво и ми е ясно защо харесваш просташкия хумор в ГЕЙмърсуъркшит.

Е ти ма разби. Ъоукшопа бе много добро.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2012 20:02

Господин Булшит!Не намирам комиците и глави трифонов за смешни.Може би не разбирам хумора им защото е на високо-интелектуално ниво.Моля разтълкувайте ми го , щом сте такъв ентелегент.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2012 20:07

reborn_izrod написа:
Господин Булшит!Не намирам комиците и глави трифонов за смешни.Може би не разбирам хумора им защото е на високо-интелектуално ниво.Моля разтълкувайте ми го , щом сте такъв ентелегент.

Станислав Трифонов избива комплекси, за това че е от провинцията и се прави на интелектуалец (не му се получава). А комиците просто правят каквото се продава на овцете.
Колкото до списанията - не съм ги чел заради хумора, така че не съм компетентен тук.

Профил

Аватар
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 15 Юли 2012 07:34

Workshopa си бяха пияници и зад "класните" им статии нямаше и грам професионализъми често ги избиваше на простащина. Gameplay от друга стана ми бяха най-добри откъм баланс на статиите си и оформление,без да прекаляват в нито едно отношение.ПЦ манийката толкова си може и липсата на финанси и съответно на желание си казва своето и в този забравен от бога сайт и форум можем да видим истинското лице на стандартния български геъмър - пиклъо с разните му там просветления и капризи. За Боби не искам да отварям и дума.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 15 Юли 2012 09:03

Gameplay/PC Club - най-доброто. "Новото" Gameplay - пълна шитня.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 11:53

white storm написа:
Workshopa си бяха пияници и зад "класните" им статии нямаше и грам професионализъми често ги избиваше на простащина. Gameplay от друга стана ми бяха най-добри откъм баланс на статиите си и оформление,без да прекаляват в нито едно отношение.ПЦ манийката толкова си може и липсата на финанси и съответно на желание си казва своето и в този забравен от бога сайт и форум можем да видим истинското лице на стандартния български геъмър - пиклъо с разните му там просветления и капризи. За Боби не искам да отварям и дума.

Уъркшопа бяха не по-големи пияници и простаци от 90% от потребителите на тоя фором.Изобщо списанието си беше пълна лудница.И съм се смял с глас на много техни ревюта.Освен това се правеше с голямо желание.
Що се отнася до професионализъм на статиите и добро оформление на списанието PC Club(преди да станат Геймплей) бяха най-добрите.

Боби иначе що го намеси в разговора нз,но нямам нищо против да отвориш дума :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com