Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя браузър игричка :)
Публикувано на: 29 Юни 2009 10:52

Rico написа:
Xelian написа:
http://www.naruto-arena.com. Не изисква по 150 часа на ден и 100 тона безмислено кликане, нито пък трябва да си плащаш за да си наравно с останалите. Обаче изисква доста мислене, и докато навлезеш в играта може да те откаже.

Ранг, отключени герои?

Всички. 25-то място. Ма не съм играл от сумати време :) Само си модвам ;)

Иначе и bleach арената съм я пробвал просто не ме изкефи нещо. Прекалено много беше базирана на късмета с чакрата и имаше сумати скилове които бяха с %-тен шанс. А при една игра в която голяма част е късмет, да добавиш още късмет... Еми може да е добре за нуубовете ама мен не ми харесва :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2009 11:12

Ехе аз бая време имам, в момента съм 'мисинг нин', всичко за този ранк отключено, сега ще се вдигам на анбу.

Ама от време на време ми е адски досадно, щото като трябва да правя 6 поредни победи и стигна до 5 поредни и на шестата ме бият и супер шит. Така ми се случва последно като играх 5 поредни пъти, и се ядосах и заебах докато не ми стане пак интересно. Щото пет поредни пъти да стигаш до 5 поредни победи и на 6-тата игра да те бият си е супер досадно от където и да го погледнеш. Трябва да го сменят това с нещо друго.

А на нубчетата дето си слагат като аватар "правя мисия с поредни победи, моля предай се" винаги ги цепвам, много са досадни. Особено както всички победи и герои сам съм си ги отключвал.

Иначе и тая игра си е яко базирана на късмет и каква чакра ще ти се падне. А повечето обикновено играят с герои с инста кил и си е пак досада понякога, особено ако играеш мисия при която нямаш стънъри. Скила идва единствено как ще си използваш уменията, иначе на всеки му е ясно че трябва да комбинира герои с различни чакри.

Щото на мен ми се случва много често да се бия срещу Гараа, Лии и Заку - и се така им се пада чакра, 2 поредни инста кила и гг. Ако нямам Сакура или друг стънър забраави.

Я обясни какъв е бонуса от това да си реснеш акаунта освен че се биеш с по слаби и правиш повече победи? Запазват ли ти се мисиите?

Профил

Публикувано на: 29 Юни 2009 13:11

QuakeLive 8).

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Публикувано на: 08 Юли 2009 10:22

Rico написа:
Ехе аз бая време имам, в момента съм 'мисинг нин', всичко за този ранк отключено, сега ще се вдигам на анбу.

Ама от време на време ми е адски досадно, щото като трябва да правя 6 поредни победи и стигна до 5 поредни и на шестата ме бият и супер шит. Така ми се случва последно като играх 5 поредни пъти, и се ядосах и заебах докато не ми стане пак интересно. Щото пет поредни пъти да стигаш до 5 поредни победи и на 6-тата игра да те бият си е супер досадно от където и да го погледнеш. Трябва да го сменят това с нещо друго.

А на нубчетата дето си слагат като аватар "правя мисия с поредни победи, моля предай се" винаги ги цепвам, много са досадни. Особено както всички победи и герои сам съм си ги отключвал.

Иначе и тая игра си е яко базирана на късмет и каква чакра ще ти се падне. А повечето обикновено играят с герои с инста кил и си е пак досада понякога, особено ако играеш мисия при която нямаш стънъри. Скила идва единствено как ще си използваш уменията, иначе на всеки му е ясно че трябва да комбинира герои с различни чакри.

Щото на мен ми се случва много често да се бия срещу Гараа, Лии и Заку - и се така им се пада чакра, 2 поредни инста кила и гг. Ако нямам Сакура или друг стънър забраави.

Я обясни какъв е бонуса от това да си реснеш акаунта освен че се биеш с по слаби и правиш повече победи? Запазват ли ти се мисиите?

При рестарт не си губиш отключените герои. Общо взето е направено за да си отвориш всичките герои и понеже мисиите обикновенно развалят статистиката да си рестартираш и почнеш от начала. Една опция която аз не харесвам особено ама... И е полезна за стреакърите. Които също не харесва. Стреак == Колко най много нуба мога да бия подред.

Профил

Публикувано на: 14 Юли 2009 14:18

http://www.conquiztador.bg/

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Arkanoid
Публикувано на: 17 Юли 2009 02:12

JUNGLEb0Y написа:
http://www.conquiztador.bg/

Много зарибяваща е.За първите два дена изиграх 100-на игрички.А и човек може да си обогати общата култура с нея.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
Публикувано на: 17 Юли 2009 09:52

Street Fighter 2 Champion Edition :
http://www.kongregate.com/games/GameTap ... ghter-2-ce

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 28 Дек 2009 17:30

Xelian написа:
Rico написа:

При рестарт не си губиш отключените герои. Общо взето е направено за да си отвориш всичките герои и понеже мисиите обикновенно развалят статистиката да си рестартираш и почнеш от начала. Една опция която аз не харесвам особено ама... И е полезна за стреакърите. Които също не харесва. Стреак == Колко най много нуба мога да бия подред.

Брат снощи напраих +11 Стрийк (ГеНИН ! xD) Още имам пеперудки в стомаха :oops: :lol: :lol:

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com