Rico написа:
Ехе аз бая време имам, в момента съм 'мисинг нин', всичко за този ранк отключено, сега ще се вдигам на анбу.
Ама от време на време ми е адски досадно, щото като трябва да правя 6 поредни победи и стигна до 5 поредни и на шестата ме бият и супер шит. Така ми се случва последно като играх 5 поредни пъти, и се ядосах и заебах докато не ми стане пак интересно. Щото пет поредни пъти да стигаш до 5 поредни победи и на 6-тата игра да те бият си е супер досадно от където и да го погледнеш. Трябва да го сменят това с нещо друго.
А на нубчетата дето си слагат като аватар "правя мисия с поредни победи, моля предай се" винаги ги цепвам, много са досадни. Особено както всички победи и герои сам съм си ги отключвал.
Иначе и тая игра си е яко базирана на късмет и каква чакра ще ти се падне. А повечето обикновено играят с герои с инста кил и си е пак досада понякога, особено ако играеш мисия при която нямаш стънъри. Скила идва единствено как ще си използваш уменията, иначе на всеки му е ясно че трябва да комбинира герои с различни чакри.
Щото на мен ми се случва много често да се бия срещу Гараа, Лии и Заку - и се така им се пада чакра, 2 поредни инста кила и гг. Ако нямам Сакура или друг стънър забраави.
Я обясни какъв е бонуса от това да си реснеш акаунта освен че се биеш с по слаби и правиш повече победи? Запазват ли ти се мисиите?
При рестарт не си губиш отключените герои. Общо взето е направено за да си отвориш всичките герои и понеже мисиите обикновенно развалят статистиката да си рестартираш и почнеш от начала. Една опция която аз не харесвам особено ама... И е полезна за стреакърите. Които също не харесва. Стреак == Колко най много нуба мога да бия подред.