Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 25 Окт 2008 21:40
milen_sl написа: По първоначални огледи това ще да е новият DOOM 3 пък кой каквото иска да говори ... Кой ще отрече, че тази игра е по вълнуваща примерно от Pro Evolution Soccer 2009 защото сигурно има динамика, мистика, неочаквани моменти, кръв.... ( с цистерни да събираш) и много олово ... ... ( семпла история може би.. ) Колкото до Pro Evolution Soccer 2009 както казва " Хулиган Кучков" това било световна глупост ... "В нея участват 45 топки ... т.е. два отбора с по 11 мъже и едно кожено кълбо " П.С. Нищо лично към хората които играят Pro Evolution Soccer 2009 (лаф да става) Man you have some issues Ще прощаваш но явно нямаш и бегла представа каква е играта, а акто гледам явно не можеш да я подкараш и правиме асоциации с неща които не разбираш
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 25 Окт 2008 21:45
.
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 25 Окт 2008 21:50
.
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 25 Окт 2008 22:11
Е, той човека има представа от шутъри и игри.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 17:17
Бе нека се върнем на играта ... Та играта е убииствена, само че има ли начин да се направи в първо лице ??? Така фигурата на героя ми заема адски голяма част от монитора. Иначе няма да я цъкам поне докато не си купя ново видео, че на моята 8400GS върви тромаво дори и на всичко на low. Не че запецва, ама е достатъчно бавно да не можеш да се прецелиш като хората.
|
|
|
|
|
Psycho
|
|
В момента играе: Diablo II,Halo
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 17:26
Адската ИГРА !!!! Заради нея ново видео !!!
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 18:03
Psycho написа: Адската ИГРА :evil: :evil: !!!! Заради нея ново видео !!! Че тя е адски лека.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 18:14
Лека лека ама пише, че 8500 не се съпортва. Камо ли моята тъпа 8400 . P.S. Кажете ако знаете как се прави от първо лице, че така изобщо не ме кефи.
|
|
|
|
|
Psycho
|
|
В момента играе: Diablo II,Halo
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 18:16
Zarathustra написа: Psycho написа: Адската ИГРА !!!! Заради нея ново видео !!! Че тя е адски лека. За някой не е !
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 18:41
Dumbaldor написа: Лека лека ама пише, че 8500 не се съпортва. Камо ли моята тъпа 8400 :D.
P.S. Кажете ако знаете как се прави от първо лице, че така изобщо не ме кефи. Не се прави въобще от първо лице. Въобще не може да се сменята камерата, много ясно, нали така ще се загуби част от тръпката.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 20:40
В смисъл да, не случайно е направен от трето лице. Играта е велика само да вметна, напълно оправда учакванията ми, и сторито като цяло е повече от добро въпреки ,че напомнят тези некроморфи на "The Thing" което си допринася още повече за култа
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 21:33
Колко са чаптърите?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 26 Окт 2008 23:05
Реших да се престраша и да видя този Хорър (По Геймплей Филмчетата не изгледаше страшно, но така си и мислех за F.E.A.R.) Когато видях в Zamunda, че играта е 7,43 Gb!!! Къв е този звяр, кво е тва чудо!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 00:11
еми бате кво очакваш? игрите вече са между 6 и 12 гб става дума за новите кво чудо?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Unthinking
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 02:06
Ето една игра, за която наистина ме е яд, че няма да ми тръгне. От това което виждам атмосферата е невероятна. Направо все едно е направена по моя поръчка. Една такава ръждиво брутална с елементи като от "The Thing" и "Alien". Oсобено онази песничка от трейлъра много ми напомня за Alien вселената. Май я имаше в трейлър към някой от филмите. Естествено тук е изпята с много повече чувство. Някой подкарал ли е играта с конфигурация под минималните? След нея ме е яд и за Fallout 3 като се замисля.
___________________________________ Изглеждам нов, но по душа имам 6000+ поста.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 09:25
Инсталнах играта!Невероятна е!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 14:47
Незнам дали ще ми тръгне , след като гледах филмчето ми стана малко гадно 'щот има наистина добра атмосфера ( малко като дуум 3 , но доста по яко ) . В крайна сметка каква е тая метална спирала с червените ероглифи ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 18:08
Beautevil написа: Незнам дали ще ми тръгне , след като гледах филмчето ми стана малко гадно 'щот има наистина добра атмосфера ( малко като дуум 3 , но доста по яко ) . В крайна сметка каква е тая метална спирала с червените ероглифи ? Извънземен артефакт от където идва заразата.Абе гледай филмчето то показва началото преди играта има и комикси
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 18:44
За пръв път съгласен с Brain, но все пак както каза той играта е страхотна заслужава си изиграването. Може само да се спечели, а аз си я взимам оригинал. Такова нещо заслужава да се купи, евала на създателите.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dead Space Публикувано на: 27 Окт 2008 19:18
bgcomando написа: Реших да се престраша и да видя този Хорър (По Геймплей Филмчетата не изгледаше страшно, но така си и мислех за F.E.A.R.) Когато видях в Zamunda, че играта е 7,43 Gb!!! Къв е този звяр, кво е тва чудо! Ти случайно свалял ли си някоя игра през последните 3 години. Вече са по толкова. Да не говорим, че има игри и по 20-30 GB.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|