Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/filmi/ZORRO2_C014-23_r[1].jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 22 Юни 2008 22:06
Vermic написа: ^Тъп си ве! УоУ си е УоУ!НАй-доброто! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Аз УоУ не съм играл,а говорех за безплатните ММО-та.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbed
|
![Аватар](http://img515.imageshack.us/img515/699/122904890046ec6561de924jl8.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 19:52
Тва Perfect World готино ли е? Ся го пачвам, че ми стана любопитно.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Graendal
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/_Vsiakakvi/Avatars.CPR.364.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 20:40
Пълна повърня Дисте, пълна.. Очаквах нещо интересно.. много се разочаровах с тая игра ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1233408054.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 20:50
WoW не струва В LotRO и Age of Connan е истината
edit:
И в Warhammer Online ако излезе преди Duke Nukem Forever
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NeO_Zealot
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/NeoMatrix.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 20:53
Гаспод написа: WoW не струва В LotRO и Age of Connan е истината Батенце, ти в сека една тема, където се споменава MMORPG ли ше го пишеш т'ва ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 20:56
Perfect World не е много hardcore игра, но си има добрите моменти. Custom-изацията на героя е почти перфектна когато става дума за външен вид, възможността да се биеш под водата и в небето също е готино нещенце, въпреки че идва по-късно в играта. Crafting системата е хубава, куестовете не са нищо особено, въпреки че има и някои, които са доста интересни и се иска от теб да си използваш главата за да ги минеш. Skill-овете не са нищо особено, както и бойната система като цяло. Pet системата е добра, но е достъпна само за werefox-овете(освен mount-ове, ест). Хубава е играта и си заслужава да се види, дори и само за да си направиш перфектно изглеждащия за теб герой.
Иначе виж Rohan: Blood Feud, съвсем новичка е и има добри системи, включително multi kill система, която спомага да качваш левели по-бързо чрез лов на monster-и, а не чрез куестове и PK системата, с която можеш много да се забавляваш(можеш да си направиш герой от клас assassin, да се маскираш и да ходиш да трепеш други играчи за XP и злато, иначе в обикновеното PvP си имаш списък с последните играчи, които си убил и които са те убили и къде са горе-долу, за да можеш да ги намериш и да си им го върнеш... ако можеш де).
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 21:34
Quirk написа: Гаспод написа: WoW не струва В LotRO и Age of Connan е истината Батенце, ти в сека една тема, където се споменава MMORPG ли ше го пишеш т'ва ? Батенце, като някой те пита колко е часа, за астрология ли му говориш? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 21:37
Гаспод, ти точно това правиш...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 21:39
Няма такова нещо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7325_1539513620.jpg) |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 24 Юни 2008 23:00
А някой спомена ли Guild Wars?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NeO_Zealot
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/NeoMatrix.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 25 Юни 2008 01:21
Гаспод написа: Quirk написа: Батенце, ти в сека една тема, където се споменава MMORPG ли ше го пишеш т'ва ?
Батенце, като някой те пита колко е часа, за астрология ли му говориш? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ми не, ама ми стана смешно. Човека иска препоръка за ММО. Ти вместо да му обясниш ЗАЩО точно в lotro и aoc е истината, плюеш по друга игра. Просто ми напомни малко на ситуацията с малоумните бг футболни фенчета - вместо да викат за своя отбор, те псуват противниковия... Както и да е, не ми се спори. Андрей, GW е наистина много стабилна игра, с може би най-балансираната и идейна ПвП система от всички други ммо-та. Проблема при нея е, че трябва да отделиш доста парички за да си вземеш всичките части. Аз лично съм решил, ако Wotlk ме разочарова да ъпгрейдвам щайгата и да се подготвям за GW2.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbed
|
![Аватар](http://img515.imageshack.us/img515/699/122904890046ec6561de924jl8.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 25 Юни 2008 05:48
@Sentry Perfect World изобщо не ми хареса и на мен... Обаче с това info за Рохан ме заинтригува, пуснах я да се тегли. Ще я видим по-късно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 25 Юни 2008 06:46
Quirk написа: Ми не, ама ми стана смешно. Човека иска препоръка за ММО. Ти вместо да му обясниш ЗАЩО точно в lotro и aoc е истината, плюеш по друга игра. Точно... човека пита кое ММО да играе И понеже някой каза ВоВ аз му казвам че т'ва не струва и няма смисъл да си губи времето с него и му препоръчах други две
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 25 Юни 2008 08:38
Disturbed, еми не знам, на мен ми хареса и си я играя от време на време, няма универсални критерии за харесване, нали знаеш ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 25 Юни 2008 19:29
И рохан е боза.Абе безплатно добро ммо няма
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nazix
|
![Аватар](http://free.bol.bg/sluffy/Blood%20Rayne%20Avatar.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 29 Юни 2008 09:55
Реших да пиша тук за да не правя нова тема.Свалих си Rohan: Blood Feud инсталнах я обаче,като я пусна и ми показва ерор на който пише,че неможе да се свърже със сервера за да ъпдейтне!Преинсталирах я и пак не става!Та исках да ви питам как аджеба става?
___________________________________ Жена ми http://komap.net.ru/media/images/Bloodrayne%202.jpg
Favorite game:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 29 Юни 2008 10:21
Най-вероятно е имало профилактика, защото сега се пусна да се update-ва. По време на профилактиката никакви сървъри не работят.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 29 Юни 2008 11:26
На някой да му е направило впечатление, че през първите левъли в Rohan мобовете бият адски гадно?
Правя аз Декан и оп, мобовете ме съсипват откъм dmg. Имам аз 1к HP, обаче гадорийките като удрят със 140 dmg... 9 удара и половина и си дотам.
Някакви хинтове за това проблемче? Иначе наистина е готина игрицата, нямам друга критика към нея. Само да не мрех толкова бързо...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Silly Wizard
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7525_1265825140.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 29 Юни 2008 11:34
Като започнеш дай да те прати в toturial зоната, а не в града ти направо. Там mob-овете са по-лесни и ти дават някои неща за да започнеш играта. Иначе като цяло джитката си остава сравнително трудна откъм битки и трябва да се внимава какво правиш.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nazix
|
![Аватар](http://free.bol.bg/sluffy/Blood%20Rayne%20Avatar.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 29 Юни 2008 17:05
оправи се мерси инече за комнт. инече аз имам dragon knight и съм доста доволен от него в момента съм 11 лв казва се naixi ако иска парти
___________________________________ Жена ми http://komap.net.ru/media/images/Bloodrayne%202.jpg
Favorite game:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|