Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: Spore?
Публикувано на: 03 Юни 2008 01:00

Принципно 10 гб е нормално, имайки предвид, че играта ще изобразява цял свят, а по-късно цяла галактика, със стотици уникални създания, всяко със свое собствено поведение и т.н. Енджин, батка, за тия лайна, дека вкарват в играта - няма начин да се побира на дискетка, сещаш ли се? :- )

Ок, може би може да се понамали малко. На 8 гъбки, примерно. Ебаси, при положение, че масово има 200 гб хардове не виждам дека е проблема така или иначе. И, между другото, това ще е игра, която да си заслужава да си купиш. Такава концепция не се появявала от доста време, а Maxis са опитни копелета, бая добри игри имат, надали ще осерат нещо. Ако покривам и изискванията (Sims II = Spore по изисквания, wtf? o.0) си я взимам оригиналка 100% :- )

ПП
Играта ще е Велика, дееба!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 03:06

Не знам, но лично за мен 30 ГБ не са проблем за 1 игра, от доста време имам 120 ГБ и когато видя, че е пълен си изтривам филмите, който и без това само заемат място и оп - 80 ГБ-та свободно.. Естествено аз нямам повече от 2-3 игри на компа, не мога да играя повече =)
Отдавна я чакам с нетърпение, но явно няма да я играем скоро :mrgreen:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 05:47

Аз имам само 120гига хард и към 30-40 от тях са заети с музика и снимки.В момента само 20гб са ми заети от игри като най-голямата е 2,82GB (Spaceship Troopers).Иначе Spore ще е нещо наистина различно и нова идея в скучния ми животец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 10:25

С моя 80гб хард ще му мисля :) стига да ми тръгне ще освободя 10 гиги де...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 10:34

нормално е игрите да стават все по голями. Преди играехме игри на дискетки по 1 мб играта сега вече трябва на блу реи по 60 гб да илизат игри. Кака си представяш игра на 1 цд да я играеш с видео карта с 1 гб памет та то играта ще е по малка от памета на видеото ти и с какво ще напълниш видео паметна с нищо. Текстурите в игрите ги правят много голями филмчета и незнам кво още за да изглеждат все по добре игрите заемат все повече гигабайти

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 11:51

Играта ще е супер яка,голяма зарибявка ще пада. :) Аз да покрия другите изисквания,пък за хард ще се намери какво да истрия. :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 12:17

iddqd написа:
нормално е игрите да стават все по голями. Преди играехме игри на дискетки по 1 мб играта сега вече трябва на блу реи по 60 гб да илизат игри. Кака си представяш игра на 1 цд да я играеш с видео карта с 1 гб памет та то играта ще е по малка от памета на видеото ти и с какво ще напълниш видео паметна с нищо. Текстурите в игрите ги правят много голями филмчета и незнам кво още за да изглеждат все по добре игрите заемат все повече гигабайти

Ъъъ... втф?! :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 03 Юни 2008 12:47

Еми нормално е да искат все повече хард памет. Тия Next-gen текстури и модели да не са по 5 кб :|

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 12:52

Мисля, че ако излезнат повече игри като този Конан, ще трябва да преустановя геймърската си кариера и да се ориентирам към някое друго хоби, примерно, шиене на гоблени.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 14:21

место голяне на гоблини шиене на гоблени хаха пак си е оферта

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 19:01

Преди време беше излязло едно 90 кб. екшънче, което ми запецваше на Celeron 2.4ghz, 512 MB RAM и GeForce 4 MX. И мога да ти кажа че определено не заемаша 90 кб. RAM. Графиката пък беше страхотна. Може би дори лееееко се доближаваше до Doom 3 като текстури.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com