Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2004 23:22

Posledni novini ot turnira:stfu-noob pobedi incognito i se klasira za finala.Sega se igrae CKD vs Mon4o_4 za da se opredli koi shte sreshne sus stfu-noob! na finala....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 00:02

Na polufinal 2 Mon4o_4 pobedi CKD :cry: 2:0 i otiva na finala sreshu Sftu-noob!.A sega se igrae malkiq final za tretoto mqsto CKD vs incognito.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 01:59

znachi v malkiq final pobedi high_voltage :) za tretoto mqsto s 2:0.A shampion po WC3 za foruma na pcmania stana Stfu-noob! sled kato pobedi Mon4o_4 s 2:0.E tva bqha rezultatite ot turnira ot men leka nosht :lol:.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 02:04

LB написа:
znachi v malkiq final pobedi high_voltage :) za tretoto mqsto s 2:0.A shampion po WC3 za foruma na pcmania stana Stfu-noob! sled kato pobedi Mon4o_4 s 2:0.E tva bqha rezultatite ot turnira ot men leka nosht :lol:.

хаха колко набързо си написал финала, явно верно много ти се е спяло :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 02:06

Гипо написа:
LB написа:

хаха колко набързо си написал финала, явно верно много ти се е спяло :lol:

ne sum li go napisal dobre?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 02:07

LB написа:

бъзикам се бе! нали ме знаеш :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 02:11

Гипо написа:
LB написа:

бъзикам се бе! нали ме знаеш :D

posto mi se spi i go posakratih malko neshtata.Aide leka nosht veche.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 02:37

Imam neveroiaten kusmet napravo ne znam kak vzeh i pobeda vsi4ki u4astnici bqha s pone
3-4 klasi nad mene...... :D
Ne seriozno imah lek jrebii v purvia round (ne se obijdai anubarak) moje6e da e po-kofti ako bqh se padnal primerno s CKD....Ne mojah da igraq i na 50% ot vizmojnostite si (te puk edni vuzmojnosti) i napravo ne znam kak ne zagubih igra...Vsiaka igra praveh pone po 2-3 selqnii
Vurha be6e 1vata igra s kazinoto kogato toi ff moia DH a az prosto seda i gledam kak umira
i tva se slu4va 2 puti za 1 igra....
Poslednata igra kato vidqh 4e e human na LT napravo mi se doreva i re6ih da hvurlia si4ko v edna ataka.
O4akvam sled 10-15 dena pak da se sre6nem 6toto az moga da kaja 4e mi be6e interesno
prez celite 8 4asa.....
GJ CKD spesti mi rabotata :D Samo zabravi da spomene6 pi4a Gipo koito mi napravi mnogo
qko vpe4atlenie...Do kraia sedq da ni gleda i da pomaga s jrebii i s kakvo li ne...Kato lagva6e izliza6e za da ne ni pre4i i si4ko tova kato moje6e da si izleze o6e v 19.00...
btw CKD purvata ti igra vs Cobra mnogo mi haresa :)
Kiroman kato zaloji6 na mene 2 dufki triabva da zeme6 edna kutia ne 2 i polovina s moia koeficient :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 09:07

stfu-n00b! написа:
Imam neveroiaten kusmet napravo ne znam kak vzeh i pobeda vsi4ki u4astnici bqha s pone
3-4 klasi nad mene...... :D
Ne seriozno imah lek jrebii v purvia round (ne se obijdai anubarak) moje6e da e po-kofti ako bqh se padnal primerno s CKD....Ne mojah da igraq i na 50% ot vizmojnostite si (te puk edni vuzmojnosti) i napravo ne znam kak ne zagubih igra...Vsiaka igra praveh pone po 2-3 selqnii
Vurha be6e 1vata igra s kazinoto kogato toi ff moia DH a az prosto seda i gledam kak umira
i tva se slu4va 2 puti za 1 igra....
Poslednata igra kato vidqh 4e e human na LT napravo mi se doreva i re6ih da hvurlia si4ko v edna ataka.
O4akvam sled 10-15 dena pak da se sre6nem 6toto az moga da kaja 4e mi be6e interesno
prez celite 8 4asa.....
GJ CKD spesti mi rabotata :D Samo zabravi da spomene6 pi4a Gipo koito mi napravi mnogo
qko vpe4atlenie...Do kraia sedq da ni gleda i da pomaga s jrebii i s kakvo li ne...Kato lagva6e izliza6e za da ne ni pre4i i si4ko tova kato moje6e da si izleze o6e v 19.00...
btw CKD purvata ti igra vs Cobra mnogo mi haresa :)
Kiroman kato zaloji6 na mene 2 dufki triabva da zeme6 edna kutia ne 2 i polovina s moia koeficient :)

Поздравления н00б :D :D :D 8 часа ???Играли сте до 2???Аз по-късно от 9 ниама6е да остана.Между другото като се наядох се появих за 20 мин.Но имах 18000 пинг и се отказах :D :D Надявам се другия тур след 2 седмици да сутрин.Нека се разберем от сега щото снощи се спуках от смях докато теглихме жребия :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 10:16

Някой случайно да има реп от финала???

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 11:20

Ами да споделя и моите впечатления :D

Като цяло турнира беше яко тръпка и както каза stfu-n00b! за 8 часа яко екшън имаше.Призовавам High_voltage бързо да пуска финалния реп да видя как се бие мончо на лост с хюман...Иначе за играта ми с победителя кво да кажа-незнам какви грешки си правил ама още 20 пъти да играем-все ще ме биеш :wink: Виж за мача ми с CKD мноо ме е яд-с кво ли не му влизам-тръгвам си разбит,а той пича остава със същото армия :lol: Иначе нямам търпение да дойде следващият турнир-тогава се надявам да има повече записали се и организацията да е на по-добро ниво.gg all

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 11:23

да Stfu-noob! му се падна лек жребий с мен и ме победи но поне на 1 място стана от всички за другия турнир трябва малко повече да се стегна...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 11:55

a ako moga da popitam koi bi ?
a az imah 39000 ping i me diskfalifitsiraha :((

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 11:57

[LP]Rado написа:
a ako moga da popitam koi bi ?
a az imah 39000 ping i me diskfalifitsiraha :((

Stfu-noob! bi!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 12:04

eee samo taaka-a repa ot finala ????
drugata subota-sutrinta da napravim o6te edin takuv-6a kaja na dostav4ika mi 4e ako vruzkata mi e skapana 6a gi osuda-a hight kak si mogul da zagubi6 ???
stfu-moite pozdravleniq :)
i vse pak 4akam rep ot finala :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 15:34

Общо взето малкия финал беше доста смешен :) за големия да не говорим :) Честито STFU-n00b! Ти беше по-добър въпреки, че ако бях вдигнал clap нищо не се знаеше :P

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 16:17

турнира се състоя, това заслужава похвала. stfu-n00b! спечели, със солиден аванс пред останалите. въпреки това се съмнявам че някой е показал истинския си потенциал - турнира се проведе наведнъж за 8 часа, на някои места лагваше, не бяхме съсредоточени и т.н. все пак като за първи турнир резултатите са похвални, специални благодарности на gipo - през цялото време се държа адекватно, излизаше когато лагваше, интересуваше се дали лагва. порицание заслужава [LP]Rado - постоянно лагваше, не излизаше сам а чакаше ние да го дропнем, а когато го правехме се сърдеше. Stfu-noob! още веднъж поздравления ! от тук нататък предстои да решим какво ще правим - ще има ли нови турнири, ще направим ли някаква лига, първенство или нещо друго. на мен лично ми допада идеята всяка събота да има турнир ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 16:37

Дано.И както казах- време е да се разберем за другия турнир

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 16:37

High_voltage написа:
Честито на STFU-n00b! и Mon4o_4 - 2мата финалисти. Голямо зрелище за обзървърите бяха техните 2 игри. :)

П.П.Имам проблем с дата.бг. Сега не мога да постна реповете. Дано днеска се оправи този проблем...

и аз имам същия проблем, за това и още не съм постнал тези които имам.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2004 16:59

Аз имам само 1-та ми игра с мончо

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: