Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
LB написа:znachi v malkiq final pobedi high_voltageza tretoto mqsto s 2:0.A shampion po WC3 za foruma na pcmania stana Stfu-noob! sled kato pobedi Mon4o_4 s 2:0.E tva bqha rezultatite ot turnira ot men leka nosht
.
хаха колко набързо си написал финала, явно верно много ти се е спяло
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гипо написа:LB написа:znachi v malkiq final pobedi high_voltageza tretoto mqsto s 2:0.A shampion po WC3 za foruma na pcmania stana Stfu-noob! sled kato pobedi Mon4o_4 s 2:0.E tva bqha rezultatite ot turnira ot men leka nosht
.
хаха колко набързо си написал финала, явно верно много ти се е спяло
ne sum li go napisal dobre?
- stfu-n00b!
Imam neveroiaten kusmet napravo ne znam kak vzeh i pobeda vsi4ki u4astnici bqha s pone
3-4 klasi nad mene......
Ne seriozno imah lek jrebii v purvia round (ne se obijdai anubarak) moje6e da e po-kofti ako bqh se padnal primerno s CKD....Ne mojah da igraq i na 50% ot vizmojnostite si (te puk edni vuzmojnosti) i napravo ne znam kak ne zagubih igra...Vsiaka igra praveh pone po 2-3 selqnii
Vurha be6e 1vata igra s kazinoto kogato toi ff moia DH a az prosto seda i gledam kak umira
i tva se slu4va 2 puti za 1 igra....
Poslednata igra kato vidqh 4e e human na LT napravo mi se doreva i re6ih da hvurlia si4ko v edna ataka.
O4akvam sled 10-15 dena pak da se sre6nem 6toto az moga da kaja 4e mi be6e interesno
prez celite 8 4asa.....
GJ CKD spesti mi rabotata
Samo zabravi da spomene6 pi4a Gipo koito mi napravi mnogo
qko vpe4atlenie...Do kraia sedq da ni gleda i da pomaga s jrebii i s kakvo li ne...Kato lagva6e izliza6e za da ne ni pre4i i si4ko tova kato moje6e da si izleze o6e v 19.00...
btw CKD purvata ti igra vs Cobra mnogo mi haresa
Kiroman kato zaloji6 na mene 2 dufki triabva da zeme6 edna kutia ne 2 i polovina s moia koeficient
3-4 klasi nad mene......
Ne seriozno imah lek jrebii v purvia round (ne se obijdai anubarak) moje6e da e po-kofti ako bqh se padnal primerno s CKD....Ne mojah da igraq i na 50% ot vizmojnostite si (te puk edni vuzmojnosti) i napravo ne znam kak ne zagubih igra...Vsiaka igra praveh pone po 2-3 selqnii
Vurha be6e 1vata igra s kazinoto kogato toi ff moia DH a az prosto seda i gledam kak umira
Poslednata igra kato vidqh 4e e human na LT napravo mi se doreva i re6ih da hvurlia si4ko v edna ataka.
O4akvam sled 10-15 dena pak da se sre6nem 6toto az moga da kaja 4e mi be6e interesno
prez celite 8 4asa.....
GJ CKD spesti mi rabotata
qko vpe4atlenie...Do kraia sedq da ni gleda i da pomaga s jrebii i s kakvo li ne...Kato lagva6e izliza6e za da ne ni pre4i i si4ko tova kato moje6e da si izleze o6e v 19.00...
Kiroman kato zaloji6 na mene 2 dufki triabva da zeme6 edna kutia ne 2 i polovina s moia koeficient
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
stfu-n00b! написа:Imam neveroiaten kusmet napravo ne znam kak vzeh i pobeda vsi4ki u4astnici bqha s pone
3-4 klasi nad mene......![]()
prez celite 8 4asa.....
GJ CKD spesti mi rabotataSamo zabravi da spomene6 pi4a Gipo koito mi napravi mnogo
Поздравления н00б
Ами да споделя и моите впечатления
Като цяло турнира беше яко тръпка и както каза stfu-n00b! за 8 часа яко екшън имаше.Призовавам High_voltage бързо да пуска финалния реп да видя как се бие мончо на лост с хюман...Иначе за играта ми с победителя кво да кажа-незнам какви грешки си правил ама още 20 пъти да играем-все ще ме биеш
Виж за мача ми с CKD мноо ме е яд-с кво ли не му влизам-тръгвам си разбит,а той пича остава със същото армия
Иначе нямам търпение да дойде следващият турнир-тогава се надявам да има повече записали се и организацията да е на по-добро ниво.gg all
Като цяло турнира беше яко тръпка и както каза stfu-n00b! за 8 часа яко екшън имаше.Призовавам High_voltage бързо да пуска финалния реп да видя как се бие мончо на лост с хюман...Иначе за играта ми с победителя кво да кажа-незнам какви грешки си правил ама още 20 пъти да играем-все ще ме биеш
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
- Horde[G2H]
- Horde[G2H]
-
Гост
-
Гост
турнира се състоя, това заслужава похвала. stfu-n00b! спечели, със солиден аванс пред останалите. въпреки това се съмнявам че някой е показал истинския си потенциал - турнира се проведе наведнъж за 8 часа, на някои места лагваше, не бяхме съсредоточени и т.н. все пак като за първи турнир резултатите са похвални, специални благодарности на gipo - през цялото време се държа адекватно, излизаше когато лагваше, интересуваше се дали лагва. порицание заслужава [LP]Rado - постоянно лагваше, не излизаше сам а чакаше ние да го дропнем, а когато го правехме се сърдеше. Stfu-noob! още веднъж поздравления ! от тук нататък предстои да решим какво ще правим - ще има ли нови турнири, ще направим ли някаква лига, първенство или нещо друго. на мен лично ми допада идеята всяка събота да има турнир ;]
-
Гост