Ако вдига производителността, удрям парите в тезгяха и ич ми не е.
iddqd
Заглавие: Re: Mortal Kombat X (2015)
Публикувано на: 18 Апр 2015 13:55
ужким я вдигало, но ако си купиш нов комп ще я вдигнеш не на ужким. Все пяк повечето некст ген портове ще са по тежки от тази игра.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
hyper'
Публикувано на: 18 Апр 2015 14:08
Е да, факт, сигурно в идните месеци ще видя как са нещата с ъпгрейда, дотогава ще се опитам да устискам още малко.
Бтв гледах това и понеже битките са дълги (първият, който достигне 5 победи) и играчите правят лудите комбота, изглежда като истински дълъг и тежък про турнир (то не че не е): https://www.youtube.com/watch?v=AbwhiBBWfuE
hyper'
Публикувано на: 20 Апр 2015 03:06
Е верно ли в комикса Соня е лошата майка, а Джони Кейдж добрият баща, как се обърнаха масите. Видях и детството на новия ми любимец Такеда, а Котал Кан се оказа от по-добрите с новите изроди в обкръжението си. Сега ако са напаснали и играта по тази история... p.s. Историята освен че е по-кинематографична (<3) е и консистентна, Scorpion е със стария си костюм в началото поне, евала. Епичност на CGI битките: 11/10 , най-добрият МК филм, който никога не е бил направен. Въпреки това май ще бъде най-неоптимизираната игра на годината. Open world игри не изискват 4-ядрени процесори, за да не спадат до абсурдни кадри. Но топ моментът е като се появи ghost vsync-a, дето няма как да се изключи, дори от нвидиа контрол панел пак играта надделява, много facepalm.
iddqd
Публикувано на: 20 Апр 2015 09:21
според мен не е толкоз въпроса до оптимизация, става дума енджина е на 100 години и е доста оптимизиран. Просто има прекалено много детайли и ефекти и е предназанчено за некст ген машини не само некст ген конзоли, ами и некст ген пц та така да се каже.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
hyper'
Публикувано на: 20 Апр 2015 13:59
За това говоря, че някои девове като явно Netherrealm си казват "ок, минимум хардуера в магазина през 2015 е това и това, предполагаме, че всеки е ъпгрейднал преди 3 месеца по Коледа", и други игри имат ефекти и светлини и неща, но за 10х20 метра арена (за дълбочина) това е прекалено.
Погледнах в редит, че ми се включи vsync от нищото и е на забавен кадър сега, а и от nvidia control panerl да го махна, пак си стои, и хора, покриващи препоръчителните, са яко wtf: https://www.reddit.com/r/MortalKombat/c ... ad/cqcv8c5
"I've got an Intel i7 CPU (960 @ 3.20GHz, not overclocked), an AMD Radeon HD 6950 (1 GB), and 12 GB of RAM. I can typically handle most games in medium-to-high settings with a smooth framerate... ...I'm getting below 20 fps on MKX, even on the lowest settings. What the fuck."
Е явно е масов проблем, споко, нема да оставят нещата така ... или ба ли го.
Бтв, не съм гледал много за конзоли как е, ама ми се струва, че и на тях падат кадрите жестоко на моменти.
Аз съм с нов комп и играта върви супер, само на моменти из кътсцените има спад за 2-3 секунди, че и се случва да крашне тук-там.
Иначе да фърля и едно мнение за историята :
Spoiler for :
Въобще не се чувствах като в МК игра, играейки с някви нови пикльовци и дъщери на тоя и оня, че и отгоре на всичко да бия прероден елдър год със тъпата каси кейдж Знам, че иска да се даде ход на новите кадри, ама ми дойде прекалено - още в момента, в който Kung Jin ступва ей така от нищото императора на Outworld, а после и Рейдън ( нищо, че беше ''тест'' това ).
Общо взето от новите само D'Vorah е интересна и ''на място'', тъй да се каже, както и най-якия момент в кампанията беше като насра Мълийна
Всички персонажи от МК вселената са били емблематични с НЕЩО, което да определя стила им на бой, фаталититата, реплики, и всякакъв там бекграунд и аура около тях. Тия новите изобщо не ми се вписват, като изключим D'Vorah. Каси Кейдж реално е нещо като женския заместник на Stryker. Ма предпочитам Страйкър, ебаси.
Нищо де, да move on-ва историята, че пък с едни и същи щеше да е тъпо, знам ли. Пък и да искаме от историята кой знае какво е като да се иска същото от Expendables филм
Тупалки да има.
И те така. Най-якото фаталити е на Кенши, дееба, много се смях.
П.П.
Spoiler for :
___________________________________ джумерки
Труповоз
Публикувано на: 21 Апр 2015 16:18
Колкото и претупана да е историята, можеха да я изтрият цялата и да оставят само "онзи" момент със Скорпиона и Куан Чи, пак щях да се радвам като кон, наврял в 15 годишна.
iddqd
Публикувано на: 22 Апр 2015 10:03
Абе кой му дреме за историята. Всеки знае че смисъла в тези игри е мултито.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 22 Апр 2015 14:28
Spoiler for :
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
demona
15 Окт 2001 18:24 Мнения: 322 Местоположение: Blasted Land
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 28 Апр 2015 13:51
Възможно е да сте го гледали но пък има доста яки реплики
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
iddqd
Публикувано на: 05 Май 2015 19:31
още един 16 гб пач хахах тия са се бъгнали яко
hyper'
Публикувано на: 05 Май 2015 21:00
“Tomorrow there will be a patch for the PC version. It literally brings the PC version to parity with the console versions and there’s huge improvements coming to that version,” he said.
С 2 думи Ед Буун обещава това да е пачът на пачовете. Айде да видим.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 05 Май 2015 21:19
Тва определено е пачът на пачовете. Не помня PC историята да е имала друг такъв пач.
btw част втора на ревюто е вече в системата. най-късно утре би трябвало да мине редакция и да стане публично.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
iddqd
Публикувано на: 05 Май 2015 23:09
аре днеска втори 15 гб пач излезе ахахаха тия са супер зле. Тва е третия за сега два 15 гб нача и един 16 има тая игра, тия малките паччове не ги броя
iddqd
Публикувано на: 06 Май 2015 21:46
още 16 гб пач ахахаха
kamengtaiv
n00b playa
Публикувано на: 08 Май 2015 10:40
Геймката си е супер . Кампанията в играта ми се стори по-кратка сравнение с MK9 . Графиката е чудесна, X-Ray ефектите са много по-добри от MK9, но историята можеше да бъде по-добра (не че казвам, че е лоша). Отначало играта беше адски неоптимизирана, мултито беше нестабилно, но слава Богу оня ден NetherRealm пуснаха пач, и оправи доста проблеми в играта .
Публикувано на: 08 Май 2015 10:48
Аз разлика след 100 гб пачове на усещам. Иначе историята е супер пародия. Добре че като геймплей и графика е стабилна играта.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения