Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 08:38

Маговете пак са направени да сгазват всичко.... за пореден път. Файтърите са лееееко облагодетелствени от към демидж и дефенс, но пак нямат абсолютно никакъв шанс срещу маг. Снощи на арената маговете смазваха всички... герои мерои... няма братче... пляс пляс пляс и умират 5 човека в сплаш радиус. Почвам да се замислям, как аджеба един файтър ще може да направи pvp точка (еле пък аз като съм денсър ще ми е направо mission impossible). Поне на пръв поглед така ми се струва, но то ще се чуе скоро как стоят работите на pvp с новите оръжия и енчанта им.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 09:07

Дам, това за маговете е гадно...но мисля, че още е рано да се каже.А иначе тоя fear сега...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 10:11

чува ли ли сте нещо за триала от fileplanet
и знаетели как да се запиша
аз имам акаунт, ама не съм съскрайбър

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 11:03

|Вuddy| написа:
OK доста добре е...само, че не можах да си намеря 2nd chat window-a.Както и да е, ще го прежаля.Иначе Autotarget доста ми допада.Също Login екрана е доста добър.Честно да си кажа доста ме дразнеше миналия login screen - някакви горящи сгради, гадна музика...убиваше ми настроението още преди да съм почнал да играя.Сега природа, цветенца...Хах.Също разбрах, че ако те disconnect-не те връща на екрана с героите...определено полезно - когато си в party, няма нужда да те чакат много.За дуел системата...става, ама само с приятели.Враговете си ги искам за 1 или 4%.Ааа и да - искам го новия A Bow с фокус.

2nd chat window-a на мен ми е много удобен, както предполагам и на теб.
Може да си го изкараш от Options, не помня кое беше ама ще го видиш. :o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 11:45

OnePageLife написа:
Маговете пак са направени да сгазват всичко.... за пореден път. Файтърите са лееееко облагодетелствени от към демидж и дефенс, но пак нямат абсолютно никакъв шанс срещу маг. Снощи на арената маговете смазваха всички... герои мерои... няма братче... пляс пляс пляс и умират 5 човека в сплаш радиус. Почвам да се замислям, как аджеба един файтър ще може да направи pvp точка (еле пък аз като съм денсър ще ми е направо mission impossible). Поне на пръв поглед така ми се струва, но то ще се чуе скоро как стоят работите на pvp с новите оръжия и енчанта им.

lolarena
HE е "the" pvp герой, от С1 насам. Магове, ала-бала, 1в1 глупости, но където има значение (сийджове и големи масовки), там стрелците мажат (особено НЕ и PR). Крит демидж е просто смешен, 900 (1200?) рейндж, огромен РАтк и огромен крит рейт...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 12:15

martinkfreеman написа:
OnePageLife написа:

lolarena
HE е "the" pvp герой, от С1 насам. Магове, ала-бала, 1в1 глупости, но където има значение (сийджове и големи масовки), там стрелците мажат (особено НЕ и PR). Крит демидж е просто смешен, 900 (1200?) рейндж, огромен РАтк и огромен крит рейт...

HE мре от два Vortex-а, особено ако го има на таргет макро в масовката. Умира преди да разбере какво го е ударило.

Да не говорим, че crit power е намален значително в C6...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 12:24

На сийдж обикновенно се срещат най-здравите бъфове, с който може да се разхожда един герой. Тогава арчера има предимство, защото има шанс да убие с един удар който и да е маг с крит(е, без некро с трансфер пейн)... и то голяяям шанс.

ЕДИТ: хммм или поне беше така преди интерлюде... но пък трябва да се тестват фюжън скиловете и тогава да се говори

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 12:56

Agnarr написа:
2nd chat window-a на мен ми е много удобен, както предполагам и на теб.
Може да си го изкараш от Options, не помня кое беше ама ще го видиш. :o
Намерих си го...вече не е в options, ами там в настройките до chat window-а.A за това дали HE бил лош герой...Всеки е поканен на PvP в hindemith, пък да видим... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:02

|Вuddy| написа:
Всеки е поканен на PvP в hindemith, пък да видим... :wink:

Ник и левел? :roll:

Аз за pvp не ставам, още съм твърде малък левел, но с удоволствие ще се сборя с теб. ;]

героя ми е:
Gangbanger
67 blade dancer

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:06

Ъм... човек да не се обиждаш, ама BD е в топ 5 на най-сакатите пвп класове в тази игра. Бъди едва ли говореше за себе си... а за Хиндемит като цяло. Това е сървър, в който ПвПто владее от поне година насам... и не се прави почти нищо друго :lol:.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:09

Гипо написа:
Ъм... човек да не се обиждаш, ама BD е в топ 5 на най-сакатите пвп класове в тази игра. Бъди едва ли говореше за себе си... а за Хиндемит като цяло. Това е сървър, в който ПвПто владее от поне година насам... и не се прави почти нищо друго :lol:.

Знам, денсърът става само за мобове, за пвп мирише много. Ама това не ме спира да полазя някой на арената. :wsle:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:21

HE владее на PvP...

OnePageLife, щом си на hindemith би трябвало да знаеш за хора като Frankee, Aleff...Toчно Frankee ме е hit-вал за 6.5k dmg, 4.3k dmg....Повечето хора които попаднат под мишката му са мъртви за секунди.Виждал съм Aleff как убива Tank A grader с 4 hit-a ако не се лъжа (всичките critical).Toчно Aleff пък беше причината хората да ги е страх да навлязат във вътрешността на на един замък по време на siege, защото той беше на една от кулите...заедно със най-добрите буфове в играта.Това за противниците...За съюзници не знам, по простата причина, че не съм попадал под стрелите им, но има много "draconic bows" които се бият на наша страна, и съм сигурен, че и те са месомелачки.Колкото до мен...все още съм мизерия на lvl (почти 64), но това не ми пречи да те пребия за секунди на арената...Ще те pm-на за PvP когато съм ON.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:33

|Вuddy| написа:
HE владее на PvP...

OnePageLife, щом си на hindemith би трябвало да знаеш за хора като Frankee, Aleff...Toчно Frankee ме е hit-вал за 6.5k dmg, 4.3k dmg....Повечето хора които попаднат под мишката му са мъртви за секунди.Виждал съм Aleff как убива Tank A grader с 4 hit-a ако не се лъжа (всичките critical).Toчно Aleff пък беше причината хората да ги е страх да навлязат във вътрешността на на един замък по време на siege, защото той беше на една от кулите...заедно със най-добрите буфове в играта.Това за противниците...За съюзници не знам, по простата причина, че не съм попадал под стрелите им, но има много "draconic bows" които се бият на наша страна, и съм сигурен, че и те са месомелачки.Колкото до мен...все още съм мизерия на lvl (почти 64), но това не ми пречи да те пребия за секунди на арената...Ще те pm-на за PvP когато съм ON.

O, Frankee го знае целия сървър. Много цъка изруда. Луд е. Aleff и той е много наяден.
Айде когато имаш време пм-вай да направим дуелче. ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:41

Oo аз сега разбирам, че ти си на хиндемит
Ник?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:44

Гипо написа:
Oo аз сега разбирам, че ти си на хиндемит
Ник?

Ем... за кой става въпрос? За мен или за Buddy?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:48

Бе не е за мен 100%, щото с Гипо сме в един клан от мнооого време :wink: Иначе - Гипо, той по горе си постна инфо за героя :
OnePageLife написа:
героя ми е:
Gangbanger
67 blade dancer

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:48

Определено за теб :) с Бъди сме в един клан.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 21:44

OnePageLife написа:
martinkfreеman написа:
OnePageLife написа:

lolarena

HE мре от два Vortex-а, особено ако го има на таргет макро в масовката. Умира преди да разбере какво го е ударило.

Да не говорим, че crit power е намален значително в C6...

2 вортекса? Маг с пълни буфове вс НЕ без буфове? Вортекса няма да направи повече от 1.5к damage, докато НЕто прави... 5к? на критикал без шилд блок. Вече да не говоря за снайп и 1200 рейндж... Няма и да говоря за юбер-големите СР поушъни (НЕ има към 3к СР до колкото помня, може и повече), които се спамват лесно... Докато НЕ убива маг с два критикала (най-много, освен ако няма ексълънт блок). Некро (90% от нюкърс) убива НЕ с МНОГО магии... Освен ако НЕ-то не е излязло от града без да се бъфне от купените клан профет/БД/СвС/WC.
Крит демидж е намален в интерлюд, да, но все още е достатъчно висок. Намален е с колко... 30%? Ударите пак си остават два, само че оувъркила е по-малък. На 79ти левъл стрелците получават допълнителен (юбер смешен) пасивен, който им увеличава рейндж със 100... Демек докато се доредиш да го удариш и вече си изял един удар... Най-много два нюка да му вкараш и пак си мъртъв.

Rule of l2 PvP:
"In l2 you are either getting buttraped by CoV'd HEs or are one yourself."

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 22:29

Ам... 1в1 Нюкер срещу арчер:
с бъфове или без? Ако е с бъфове, с какви?
1в1 с бъфове нюкера бие арчер. Без бъфове арчера бие(в повечето мачове на олимпиада, арчерите бият, ама там е на селф бъфс). Да кажем, че арчера е с PP бъфове, а нюкера със SE бъфове + акумен - Нюкера бие.
Арчера 1в1 няма шанс. Шанса идва единствено в парти, когато арчера има танци, песни. Не знам как е по пиратските сървъри, аз говоря за офи.
Всичко това е дори преди Interlude, където крит демиджа е намален.
Дагерите са много прецакани. За тях цялата игра беше крит на скила... а сега... нищо :).
martinkfreеman - HE ще направи толкова 5к дмг на равен лвл маг... когато... има queen ant+коткар+BD+prophecy... и пак не е реално.

ЕДИТ:
OnePageLife - не съм видял, че си написал, разсеян съм нещо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 23:41

martinkfreеman написа:
...

Не съм съгласен. Най добрият ми приятел е вътре в офито, който е 77 левел Хоук Ай с Драконик.... еми какво да ти кажа... не е така, както си го мислиш. Бил съм свидетел на стотици двубои между него и нюкъри и в 90% от битките нюкърите го побеждават. Сега, знам че се опитваш да ме убедиш в нещо, което знам със сигурност че не е така, както ми го представяш.

@Гипо
Айде, ше се срещнем ли най-после.. неска ви чаках. :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com