Автор |
Съобщение |
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 08:38
Маговете пак са направени да сгазват всичко.... за пореден път. Файтърите са лееееко облагодетелствени от към демидж и дефенс, но пак нямат абсолютно никакъв шанс срещу маг. Снощи на арената маговете смазваха всички... герои мерои... няма братче... пляс пляс пляс и умират 5 човека в сплаш радиус. Почвам да се замислям, как аджеба един файтър ще може да направи pvp точка (еле пък аз като съм денсър ще ми е направо mission impossible). Поне на пръв поглед така ми се струва, но то ще се чуе скоро как стоят работите на pvp с новите оръжия и енчанта им.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 09:07
Дам, това за маговете е гадно...но мисля, че още е рано да се каже.А иначе тоя fear сега...
|
|
|
|
|
Darkymir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 10:11
чува ли ли сте нещо за триала от fileplanet
и знаетели как да се запиша
аз имам акаунт, ама не съм съскрайбър
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 11:03
|Вuddy| написа: OK доста добре е...само, че не можах да си намеря 2nd chat window-a.Както и да е, ще го прежаля.Иначе Autotarget доста ми допада.Също Login екрана е доста добър.Честно да си кажа доста ме дразнеше миналия login screen - някакви горящи сгради, гадна музика...убиваше ми настроението още преди да съм почнал да играя.Сега природа, цветенца...Хах.Също разбрах, че ако те disconnect-не те връща на екрана с героите...определено полезно - когато си в party, няма нужда да те чакат много.За дуел системата...става, ама само с приятели.Враговете си ги искам за 1 или 4%.Ааа и да - искам го новия A Bow с фокус.
2nd chat window-a на мен ми е много удобен, както предполагам и на теб.
Може да си го изкараш от Options, не помня кое беше ама ще го видиш.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 11:45
OnePageLife написа: Маговете пак са направени да сгазват всичко.... за пореден път. Файтърите са лееееко облагодетелствени от към демидж и дефенс, но пак нямат абсолютно никакъв шанс срещу маг. Снощи на арената маговете смазваха всички... герои мерои... няма братче... пляс пляс пляс и умират 5 човека в сплаш радиус. Почвам да се замислям, как аджеба един файтър ще може да направи pvp точка (еле пък аз като съм денсър ще ми е направо mission impossible). Поне на пръв поглед така ми се струва, но то ще се чуе скоро как стоят работите на pvp с новите оръжия и енчанта им.
lolarena
HE е "the" pvp герой, от С1 насам. Магове, ала-бала, 1в1 глупости, но където има значение (сийджове и големи масовки), там стрелците мажат (особено НЕ и PR). Крит демидж е просто смешен, 900 (1200?) рейндж, огромен РАтк и огромен крит рейт...
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 12:15
martinkfreеman написа: OnePageLife написа: Маговете пак са направени да сгазват всичко.... за пореден път. Файтърите са лееееко облагодетелствени от към демидж и дефенс, но пак нямат абсолютно никакъв шанс срещу маг. Снощи на арената маговете смазваха всички... герои мерои... няма братче... пляс пляс пляс и умират 5 човека в сплаш радиус. Почвам да се замислям, как аджеба един файтър ще може да направи pvp точка (еле пък аз като съм денсър ще ми е направо mission impossible). Поне на пръв поглед така ми се струва, но то ще се чуе скоро как стоят работите на pvp с новите оръжия и енчанта им. lolarena HE е "the" pvp герой, от С1 насам. Магове, ала-бала, 1в1 глупости, но където има значение (сийджове и големи масовки), там стрелците мажат (особено НЕ и PR). Крит демидж е просто смешен, 900 (1200?) рейндж, огромен РАтк и огромен крит рейт...
HE мре от два Vortex-а, особено ако го има на таргет макро в масовката. Умира преди да разбере какво го е ударило.
Да не говорим, че crit power е намален значително в C6...
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 12:24
На сийдж обикновенно се срещат най-здравите бъфове, с който може да се разхожда един герой. Тогава арчера има предимство, защото има шанс да убие с един удар който и да е маг с крит(е, без некро с трансфер пейн)... и то голяяям шанс.
ЕДИТ: хммм или поне беше така преди интерлюде... но пък трябва да се тестват фюжън скиловете и тогава да се говори
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 12:56
Agnarr написа: 2nd chat window-a на мен ми е много удобен, както предполагам и на теб. Може да си го изкараш от Options, не помня кое беше ама ще го видиш. Намерих си го...вече не е в options, ами там в настройките до chat window-а.A за това дали HE бил лош герой...Всеки е поканен на PvP в hindemith, пък да видим...
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:02
|Вuddy| написа: Всеки е поканен на PvP в hindemith, пък да видим...
Ник и левел?
Аз за pvp не ставам, още съм твърде малък левел, но с удоволствие ще се сборя с теб. ;]
героя ми е:
Gangbanger
67 blade dancer
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:06
Ъм... човек да не се обиждаш, ама BD е в топ 5 на най-сакатите пвп класове в тази игра. Бъди едва ли говореше за себе си... а за Хиндемит като цяло. Това е сървър, в който ПвПто владее от поне година насам... и не се прави почти нищо друго .
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:09
Гипо написа: Ъм... човек да не се обиждаш, ама BD е в топ 5 на най-сакатите пвп класове в тази игра. Бъди едва ли говореше за себе си... а за Хиндемит като цяло. Това е сървър, в който ПвПто владее от поне година насам... и не се прави почти нищо друго .
Знам, денсърът става само за мобове, за пвп мирише много. Ама това не ме спира да полазя някой на арената.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:21
HE владее на PvP...
OnePageLife, щом си на hindemith би трябвало да знаеш за хора като Frankee, Aleff...Toчно Frankee ме е hit-вал за 6.5k dmg, 4.3k dmg....Повечето хора които попаднат под мишката му са мъртви за секунди.Виждал съм Aleff как убива Tank A grader с 4 hit-a ако не се лъжа (всичките critical).Toчно Aleff пък беше причината хората да ги е страх да навлязат във вътрешността на на един замък по време на siege, защото той беше на една от кулите...заедно със най-добрите буфове в играта.Това за противниците...За съюзници не знам, по простата причина, че не съм попадал под стрелите им, но има много "draconic bows" които се бият на наша страна, и съм сигурен, че и те са месомелачки.Колкото до мен...все още съм мизерия на lvl (почти 64), но това не ми пречи да те пребия за секунди на арената...Ще те pm-на за PvP когато съм ON.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:33
|Вuddy| написа: HE владее на PvP...
OnePageLife, щом си на hindemith би трябвало да знаеш за хора като Frankee, Aleff...Toчно Frankee ме е hit-вал за 6.5k dmg, 4.3k dmg....Повечето хора които попаднат под мишката му са мъртви за секунди.Виждал съм Aleff как убива Tank A grader с 4 hit-a ако не се лъжа (всичките critical).Toчно Aleff пък беше причината хората да ги е страх да навлязат във вътрешността на на един замък по време на siege, защото той беше на една от кулите...заедно със най-добрите буфове в играта.Това за противниците...За съюзници не знам, по простата причина, че не съм попадал под стрелите им, но има много "draconic bows" които се бият на наша страна, и съм сигурен, че и те са месомелачки.Колкото до мен...все още съм мизерия на lvl (почти 64), но това не ми пречи да те пребия за секунди на арената...Ще те pm-на за PvP когато съм ON.
O, Frankee го знае целия сървър. Много цъка изруда. Луд е. Aleff и той е много наяден.
Айде когато имаш време пм-вай да направим дуелче. ;]
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:41
Oo аз сега разбирам, че ти си на хиндемит
Ник?
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:44
Гипо написа: Oo аз сега разбирам, че ти си на хиндемит Ник?
Ем... за кой става въпрос? За мен или за Buddy?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:48
Бе не е за мен 100%, щото с Гипо сме в един клан от мнооого време Иначе - Гипо, той по горе си постна инфо за героя : OnePageLife написа: героя ми е: Gangbanger 67 blade dancer
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 13:48
Определено за теб с Бъди сме в един клан.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 21:44
OnePageLife написа: martinkfreеman написа: OnePageLife написа: Маговете пак са направени да сгазват всичко.... за пореден път. Файтърите са лееееко облагодетелствени от към демидж и дефенс, но пак нямат абсолютно никакъв шанс срещу маг. Снощи на арената маговете смазваха всички... герои мерои... няма братче... пляс пляс пляс и умират 5 човека в сплаш радиус. Почвам да се замислям, как аджеба един файтър ще може да направи pvp точка (еле пък аз като съм денсър ще ми е направо mission impossible). Поне на пръв поглед така ми се струва, но то ще се чуе скоро как стоят работите на pvp с новите оръжия и енчанта им. lolarena HE е "the" pvp герой, от С1 насам. Магове, ала-бала, 1в1 глупости, но където има значение (сийджове и големи масовки), там стрелците мажат (особено НЕ и PR). Крит демидж е просто смешен, 900 (1200?) рейндж, огромен РАтк и огромен крит рейт... HE мре от два Vortex-а, особено ако го има на таргет макро в масовката. Умира преди да разбере какво го е ударило. Да не говорим, че crit power е намален значително в C6...
2 вортекса? Маг с пълни буфове вс НЕ без буфове? Вортекса няма да направи повече от 1.5к damage, докато НЕто прави... 5к? на критикал без шилд блок. Вече да не говоря за снайп и 1200 рейндж... Няма и да говоря за юбер-големите СР поушъни (НЕ има към 3к СР до колкото помня, може и повече), които се спамват лесно... Докато НЕ убива маг с два критикала (най-много, освен ако няма ексълънт блок). Некро (90% от нюкърс) убива НЕ с МНОГО магии... Освен ако НЕ-то не е излязло от града без да се бъфне от купените клан профет/БД/СвС/WC.
Крит демидж е намален в интерлюд, да, но все още е достатъчно висок. Намален е с колко... 30%? Ударите пак си остават два, само че оувъркила е по-малък. На 79ти левъл стрелците получават допълнителен (юбер смешен) пасивен, който им увеличава рейндж със 100... Демек докато се доредиш да го удариш и вече си изял един удар... Най-много два нюка да му вкараш и пак си мъртъв.
Rule of l2 PvP:
"In l2 you are either getting buttraped by CoV'd HEs or are one yourself."
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:29
Ам... 1в1 Нюкер срещу арчер:
с бъфове или без? Ако е с бъфове, с какви?
1в1 с бъфове нюкера бие арчер. Без бъфове арчера бие(в повечето мачове на олимпиада, арчерите бият, ама там е на селф бъфс). Да кажем, че арчера е с PP бъфове, а нюкера със SE бъфове + акумен - Нюкера бие.
Арчера 1в1 няма шанс. Шанса идва единствено в парти, когато арчера има танци, песни. Не знам как е по пиратските сървъри, аз говоря за офи.
Всичко това е дори преди Interlude, където крит демиджа е намален.
Дагерите са много прецакани. За тях цялата игра беше крит на скила... а сега... нищо .
martinkfreеman - HE ще направи толкова 5к дмг на равен лвл маг... когато... има queen ant+коткар+BD+prophecy... и пак не е реално.
ЕДИТ:
OnePageLife - не съм видял, че си написал, разсеян съм нещо.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 23:41
martinkfreеman написа: ...
Не съм съгласен. Най добрият ми приятел е вътре в офито, който е 77 левел Хоук Ай с Драконик.... еми какво да ти кажа... не е така, както си го мислиш. Бил съм свидетел на стотици двубои между него и нюкъри и в 90% от битките нюкърите го побеждават. Сега, знам че се опитваш да ме убедиш в нещо, което знам със сигурност че не е така, както ми го представяш.
@Гипо
Айде, ше се срещнем ли най-после.. неска ви чаках.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|