Автор |
Съобщение |
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 00:09
lordivan написа: Nekropanzer написа: Абе тъп въпрос, ама quick save/load има ли ? Абе наистина много добър въпрос. Така като гледам май няма или поне със F-овете не става.
F6 - save
F7 - load
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Cyrax
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 11:45
Karaliiski написа: Факт FPS на годината вие си разтягайте "компетентните" мнения. Когато я видите на дуал коре и 8800 и 2 гб рам ми говорета дали графиката е зле.
ок, разбрахме че си прахосал пари колкото за пъровначална вноска за нова кола на лизинг, за да си купиш ПС. Браво, похвално, страхотен си. Но да наречеш сталкер ФПС на годината е... несериозно.. Освен ако до края на годината производството на шутъри не спре.. Играта има твърде много минуси. Не казвам че е лоша, просто казвам че не е това което всички ние очаквахме. Но няма да говоря пак разни глупости. Просто ще изчакаме Half Life Episode 2 (която ще върви перфектно и на стари ПС-та) и която ще разбие всичко, също както направи Халф 2 като излезе. Пък тогава ще си говорим за ФПС на годината..
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 11:52
Karaliiski, виж как ще изглежда Crysis на подобна машина и после ми говори за готина графика
Иначе играта е увлекателна, на мен ми харесва. Снощи утрепах първия човекоподобен мутант... егати изруда- вкарва среден меле демидж, обаче е невидим от време на време. Тръпка беше Нямам търпение да си положа мазните ръчички в/у снайпер и да избивам наред.
Много ме кефи AI-то. И във Ш.У.Б.Е. беше добро, ама тук някак си... абе мачка Жалко само, че не са достатъчно кадърни да се спасят от граната, иначе засади правят, прикриват се, действат като екип- яко е Кеф ми е да убивам по-умни от мене
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
moonyy
|
|
В момента играе: The Witcher
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 12:48
Бе хора гледах че може да се пусне със някакъв рендър на DirectX8 за да върви и на по-слаби машини.Как става нораме.Аз съм с 512 рам Атлон 2200+ Радеон 9550 маи ще трябва нов комп или?
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 14:36
Cyrax написа: Karaliiski написа: Факт FPS на годината вие си разтягайте "компетентните" мнения. Когато я видите на дуал коре и 8800 и 2 гб рам ми говорета дали графиката е зле. ок, разбрахме че си прахосал пари колкото за пъровначална вноска за нова кола на лизинг, за да си купиш ПС.
Pc- то за което споменавам не е мое. А и изплащам кола в момента , при това нова.
Моят е слаба ракия 2.4 768 рам x800. Но ми върши перфектна работа. пари за Pc- не бих набил освен ако не излезне нещо наистина необикновенно
П.С - кризис наистина изглежда униклано добра графично втора няма. Но все пак Stalker е на първо място за игра на годината особенно като стори. Ако не сте ,чели "Пикник край пътя" няма и да разберете много от играта
Въпреки ,че от книгата е зето едно 35 % и то само като идеи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 14:46
moonyy написа: Бе хора гледах че може да се пусне със някакъв рендър на DirectX8 за да върви и на по-слаби машини.Как става нораме.Аз съм с 512 рам Атлон 2200+ Радеон 9550 маи ще трябва нов комп или?
Пишеш в конзолата следното: renderer renderer_r1 след това vid_restart и рестартираш играта => DX8
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 23:51
Абе как аджеба да ги махне сенките, в менюто, секцията за сенките ми е замъглена, сигурен съм, че само заради това ми насича... хем са ми грозни, хем сече, пък и ми е много тъмно с тях
Търсих и в папката на играта да не би да има confing ама не намерих.
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 00:00
Някаква идея защо ми върви гладко за около 5 сек, после забива за полвин секунда и пак 5-6 гладко? Досега не ми е секла игра на такива големи интервали, чудех се дали не е от някаква настройка
ПП Противниците са доста хитри-крият се зад дърветата, винаги отстъпват докато зарейдат, идват по двойки.....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 00:01
Ще ме извинявате за адски ламерския въпрос ама как се пуска фенерчето?В контролите е обозначено като Ф,в user manual-a го пишеше като Л ама нито едно от двете не лови. А без фенерче в едно подземие има някаква невидима гад дето ми &%^@* майката за 0 време.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 00:02
По-нататък има фенерче.
Засега съм минал 7-8 зони и само докопах Nightvision (и аз незнам от къде се появи).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 15:13
Lonely ArchAngel написа: По-нататък има фенерче. Засега съм минал 7-8 зони и само докопах Nightvision (и аз незнам от къде се появи).
Аз имах фенерче от самото начало...
Нощното май идва от някой костюм, ама кой беше не помня.
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 16:33
Fallschirmjagergewehr 42 написа: Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch?
Хора ако някой е разбрал как се минава това ниво да драсне щото и аз зациклих на шибаната врата
|
|
|
|
|
FrostWind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 18:35
Fire Eagle написа: Fallschirmjagergewehr 42 написа: Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch? Хора ако някой е разбрал как се минава това ниво да драсне щото и аз зациклих на шибаната врата
Кода е 1243
___________________________________ Remember,remember the fifth of November...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 18:45
Не мога да я разархивирам.Стига до 5 процента и дажа че фаилът е развален.В арената пишеше че треба да се направи ХАШ проверка ама не знам как става.ПЛССССССССССССССС кажете.
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 19:22
FrostWind написа: Fire Eagle написа: Fallschirmjagergewehr 42 написа: Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch? Хора ако някой е разбрал как се минава това ниво да драсне щото и аз зациклих на шибаната врата Кода е 1243
Незнам как си се сетил ама ЕВАЛАТА БАТЕ
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 19:24
hellboy написа: Не мога да я разархивирам.Стига до 5 процента и дажа че фаилът е развален.В арената пишеше че треба да се направи ХАШ проверка ама не знам как става.ПЛССССССССССССССС кажете.
Значи както си е файла в Бит Комета стопираш го да не се сиййдва след това десен бутон и там ти излиза опция за хаш проверка
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 20:08
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2007 20:54
10x много.
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 09:02
Хора а има ли начин да зимаш бронята на убити от тебе щото няма логика да не може а просто не виждам такава опция и ако неможе откъде може да се купи евентуално нещно свестно
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 10:28
По-нататък ти дават STALKER броня като отидеш в бара за мисията.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|