Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2006 18:54

Добре обяснете ми къде трябва да го направя при положение че играта ми е в D:\GaMeZ\ и от там нататък оригинално както го дава с C:\
И колко памет ми трябва да върви горе-долу добре. :/

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2006 18:59

Morgul написа:
Ма ... нещо не разбирам :) Трябва да направя това на дяла, на който е сложена самата игра или ... ?

Не мисля.При мен само на ц ми е виртуалната памет.А пък играта си ми е на "д"... той си ползва ц диска за виртуална памет и не трябва на другите да слагаш ...така си беше и по подразбиране аз само я увеличих щото беше 700 мб май...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2006 20:52

Сложи ли някой новия пач ?????????????????????

Ей сега го видях и сега ше тарса отговор на вапроса ше ми работи ли с него.... крак дали има? Пишете нямам тарпение да го сложа , убеден сам че ше подобри играта много !

п.с. Тоя престапника Ормар ли е кав е нз името му сас сигорност каде е? Иначе да се похваля убих 2-та дракона в пещерата под Капе дун ли беше града деба имена не помна :) хх ако го бях сложил пача сигорно щеше да ми е по трудно да ги прецакам тея огнебалващи ;)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2006 20:55

Medieval_Assasin написа:
M174K4 написа:
Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача.

Same here..... :wink:

Me too.... :cry:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2006 23:09

Е ... мама му деба.
Сложих новия пач. Искаше същия крак, слагам го. Зарежда играта, всичко наред. Лоудвам и по едно време се чува грешка, минимизирам - някъв ерор. Давам ignore , restor-вам играта ... и не ми работят половината контроли. Мога само да ходя. Не да тичам... да хооодя. Нито оръжие мога да вадя, нито да обирам предмети, нито да отворя c.screen, quest log и т.н.
Осрана работа. Не стига, че я направили тежка, неоптимизирана, без един кьорав бета тест, ами и пачовете , които трябва да подобрят положението, скапват още повече работата.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2006 00:22

Morgul написа:
Е ... мама му деба.
Сложих новия пач. Искаше същия крак, слагам го. Зарежда играта, всичко наред. Лоудвам и по едно време се чува грешка, минимизирам - някъв ерор. Давам ignore , restor-вам играта ... и не ми работят половината контроли. Мога само да ходя. Не да тичам... да хооодя. Нито оръжие мога да вадя, нито да обирам предмети, нито да отворя c.screen, quest log и т.н.
Осрана работа. Не стига, че я направили тежка, неоптимизирана, без един кьорав бета тест, ами и пачовете , които трябва да подобрят положението, скапват още повече работата.

без коментар :( тажна история

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2006 00:24

Прочетох че се чака крак.За 1.08 трябва нов крак...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2006 06:59

Прочетох на пръва страница изискванията и ще ви кажа че дори и да не ги минавате пак ше върви.На мен ми върви с по 10-15 кадъра на 1024х768 и мидиум графика на Sempron 2500+;Radeon 9600pro и 512 RAM като се има предвид че съм си дръпнал виртуалната на 3 гигабайта.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2006 19:07

Алминатора написа:
Прочетох на пръва страница изискванията и ще ви кажа че дори и да не ги минавате пак ше върви.На мен ми върви с по 10-15 кадъра на 1024х768 и мидиум графика на Sempron 2500+;Radeon 9600pro и 512 RAM като се има предвид че съм си дръпнал виртуалната на 3 гигабайта.

Невъзможно ! Аз съм с Бартан 2500+, Сапфир Радеон Х 700 про, 512 рам.... може да я играеш само ако се движиш в един град.В смисъл я хвани се разходи между градовете 1-2 часа.Ти ако си я само пуснал само да видиш е друг въпрос.И аз в началото бях на 1024х768 медиум ама просто нестава.... мачното е че даже 800х600 малко под медиум детайли пак е ужас.Трагичен енжин.Тея аз казах още в началото че са страшни некадарници от тази гледна точка.Чакам пача 1.08 ...

п.с. http://forum.worldofplayers.de/forum/sh ... p?t=155847

хората им цикли и се чудат как да я оптимизират на некви изванземни компютри ние тука сме жалки с нашите направо :(
пример:
Intel Pentium D 950 3.4GHz dual-core
Geforce 7900GS
2 GBs Corsair DDR ram

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2006 11:44

Играта ми тръгна на средно ниво, но откровено представлява поредното разочарование в тази област.
Първо - бойната система представлява една пълна катастрофа. Не може аз да убивам по цял патрул от Орки без проблем, minecrawler и други особено интересни субекти, пък един див глиган да притежава сила подобна на тази на Fire Demon [който е играл първа част ще разбере].
Второ - системата за развитие на персонажа е ужасна. Как така част от уменията са вече избрани и аз не мога да направя нищо? Тоест - имам някакви умения на определено ниво, за пример - ловуване, бой с меч, а не съм способен да науча дори магията Светлина в началото?!
Трето - сюжетът не е особено привлекателен, дори тривиален. В другите части от поредицата са се справяли доста по-добре. Отново си длъжен да спасяваш континента и така нататък... Няма и помен от очарователната секта на Kor Calom, Xardas отново е в центъра на събитията, може би защото на авторите им липсва идея, да освежат композицията. И съответно - обичайните странични задачи.
За мен играта е провал и абсолютна подигравка с явления като Die Nacht des Rabens. После пачове.. глупости! Папката не съществува на моята машина... вече.

За мен RPG-то на годината е The Elder Scrolls IV: Oblivion, която буквално унищожи конкуренцията и дори стигна до някаква форма на коменсализъм, ако мога така да се изразя. Толкова от мен. Няма да забравя Нощта на Гарвана... и Готик.

post scriptum: Фен съм на поредицата още от Gothic I и очаквах трета част с един умопомрачителен ентусиазъм. До последния момент очаквах конкуренцията да бъде унищожена, не от невероятни графични възможности, а от очарователната атмосфера на поредицата, която ме е омагьосвала в миналото. Е.. провал, дотук с Gothic...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2007 15:36

Хора вдигам темата защото ми трябва малко инфо . В краина сметка реших да пробвам игрицата . Интересна е особено на фона на постните нови игрици на хоризонта . Няма да се впускам в подробности как я оценявам какви са и + и - .

По скоро поради скапаната карта на която едвам различавам каквото и да е често се губя :lol: .

Та въпроса ми е - Къде мога да намеря учител боец който може да ме научи да използвам два меча ? Друго мисля че не ми трябва :)

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2007 16:46

В пустинята един хашишин trainer ти го дава, ама не помня в кой град беше точно. Иначе за мастър ти трябва 75% репутация с хашишините да влезеш в Ishtar и от там.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2007 13:58

Мда и аз се досетих че ще е някъде при Хашишините ( все пак те ползват два меча и никой друг ( поне за сега )). За столицата знам но 75 репутация си е ..... много нещо :) . ПОне можеш ли да се сетиш нормалният двоен меч ( умението ) от градовете на Хашишините или на Номадите си го набарал ? Това много ще ми помогне .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2007 15:19

EviL написа:
Мда и аз се досетих че ще е някъде при Хашишините ( все пак те ползват два меча и никой друг ( поне за сега )). За столицата знам но 75 репутация си е ..... много нещо :) . ПОне можеш ли да се сетиш нормалният двоен меч ( умението ) от градовете на Хашишините или на Номадите си го набарал ? Това много ще ми помогне .

В пустинята се учи, това да можеш да се биеш с 2 меча.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 15:01

Имам въпрос :arrow:
Останаха ми 2 неосвободени града в Миртана, но като приближа и ме нападат. Нормално ли е, в смисъл, орките да знаят кой съм и да нападат, или просто нещо се е бъгнало. Не ми е проблем да ги избивам наред, просто губя много куестове така. Нападат ме и без значение с каква броня съм.
Докато бях в Geldern и влязох при шефа , той ми каза, че всички подозрителни ще бъдат избивани и се почна клането. Може просто така да е направено, да остават 2 града, в които накрая те знаят :Д

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 09:43

Айде бе :D

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: