Автор |
Съобщение |
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 18:54
Добре обяснете ми къде трябва да го направя при положение че играта ми е в D:\GaMeZ\ и от там нататък оригинално както го дава с C:\
И колко памет ми трябва да върви горе-долу добре. :/
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 18:59
Morgul написа: Ма ... нещо не разбирам Трябва да направя това на дяла, на който е сложена самата игра или ... ?
Не мисля.При мен само на ц ми е виртуалната памет.А пък играта си ми е на "д"... той си ползва ц диска за виртуална памет и не трябва на другите да слагаш ...така си беше и по подразбиране аз само я увеличих щото беше 700 мб май...
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 20:52
Сложи ли някой новия пач ?????????????????????
Ей сега го видях и сега ше тарса отговор на вапроса ше ми работи ли с него.... крак дали има? Пишете нямам тарпение да го сложа , убеден сам че ше подобри играта много !
п.с. Тоя престапника Ормар ли е кав е нз името му сас сигорност каде е? Иначе да се похваля убих 2-та дракона в пещерата под Капе дун ли беше града деба имена не помна хх ако го бях сложил пача сигорно щеше да ми е по трудно да ги прецакам тея огнебалващи
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 20:55
Medieval_Assasin написа: M174K4 написа: Не играя. Чакам 2-3-4-5 пача. Same here.....
Me too....
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 23:09
Е ... мама му деба.
Сложих новия пач. Искаше същия крак, слагам го. Зарежда играта, всичко наред. Лоудвам и по едно време се чува грешка, минимизирам - някъв ерор. Давам ignore , restor-вам играта ... и не ми работят половината контроли. Мога само да ходя. Не да тичам... да хооодя. Нито оръжие мога да вадя, нито да обирам предмети, нито да отворя c.screen, quest log и т.н.
Осрана работа. Не стига, че я направили тежка, неоптимизирана, без един кьорав бета тест, ами и пачовете , които трябва да подобрят положението, скапват още повече работата.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 00:22
Morgul написа: Е ... мама му деба. Сложих новия пач. Искаше същия крак, слагам го. Зарежда играта, всичко наред. Лоудвам и по едно време се чува грешка, минимизирам - някъв ерор. Давам ignore , restor-вам играта ... и не ми работят половината контроли. Мога само да ходя. Не да тичам... да хооодя. Нито оръжие мога да вадя, нито да обирам предмети, нито да отворя c.screen, quest log и т.н. Осрана работа. Не стига, че я направили тежка, неоптимизирана, без един кьорав бета тест, ами и пачовете , които трябва да подобрят положението, скапват още повече работата.
без коментар тажна история
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 00:24
Прочетох че се чака крак.За 1.08 трябва нов крак...
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 06:59
Прочетох на пръва страница изискванията и ще ви кажа че дори и да не ги минавате пак ше върви.На мен ми върви с по 10-15 кадъра на 1024х768 и мидиум графика на Sempron 2500+;Radeon 9600pro и 512 RAM като се има предвид че съм си дръпнал виртуалната на 3 гигабайта.
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 19:07
Алминатора написа: Прочетох на пръва страница изискванията и ще ви кажа че дори и да не ги минавате пак ше върви.На мен ми върви с по 10-15 кадъра на 1024х768 и мидиум графика на Sempron 2500+;Radeon 9600pro и 512 RAM като се има предвид че съм си дръпнал виртуалната на 3 гигабайта.
Невъзможно ! Аз съм с Бартан 2500+, Сапфир Радеон Х 700 про, 512 рам.... може да я играеш само ако се движиш в един град.В смисъл я хвани се разходи между градовете 1-2 часа.Ти ако си я само пуснал само да видиш е друг въпрос.И аз в началото бях на 1024х768 медиум ама просто нестава.... мачното е че даже 800х600 малко под медиум детайли пак е ужас.Трагичен енжин.Тея аз казах още в началото че са страшни некадарници от тази гледна точка.Чакам пача 1.08 ...
п.с. http://forum.worldofplayers.de/forum/sh ... p?t=155847
хората им цикли и се чудат как да я оптимизират на некви изванземни компютри ние тука сме жалки с нашите направо
пример:
Intel Pentium D 950 3.4GHz dual-core
Geforce 7900GS
2 GBs Corsair DDR ram
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 11:44
Играта ми тръгна на средно ниво, но откровено представлява поредното разочарование в тази област.
Първо - бойната система представлява една пълна катастрофа. Не може аз да убивам по цял патрул от Орки без проблем, minecrawler и други особено интересни субекти, пък един див глиган да притежава сила подобна на тази на Fire Demon [който е играл първа част ще разбере].
Второ - системата за развитие на персонажа е ужасна. Как така част от уменията са вече избрани и аз не мога да направя нищо? Тоест - имам някакви умения на определено ниво, за пример - ловуване, бой с меч, а не съм способен да науча дори магията Светлина в началото?!
Трето - сюжетът не е особено привлекателен, дори тривиален. В другите части от поредицата са се справяли доста по-добре. Отново си длъжен да спасяваш континента и така нататък... Няма и помен от очарователната секта на Kor Calom, Xardas отново е в центъра на събитията, може би защото на авторите им липсва идея, да освежат композицията. И съответно - обичайните странични задачи.
За мен играта е провал и абсолютна подигравка с явления като Die Nacht des Rabens. После пачове.. глупости! Папката не съществува на моята машина... вече.
За мен RPG-то на годината е The Elder Scrolls IV: Oblivion, която буквално унищожи конкуренцията и дори стигна до някаква форма на коменсализъм, ако мога така да се изразя. Толкова от мен. Няма да забравя Нощта на Гарвана... и Готик.
post scriptum: Фен съм на поредицата още от Gothic I и очаквах трета част с един умопомрачителен ентусиазъм. До последния момент очаквах конкуренцията да бъде унищожена, не от невероятни графични възможности, а от очарователната атмосфера на поредицата, която ме е омагьосвала в миналото. Е.. провал, дотук с Gothic...
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 15:36
Хора вдигам темата защото ми трябва малко инфо . В краина сметка реших да пробвам игрицата . Интересна е особено на фона на постните нови игрици на хоризонта . Няма да се впускам в подробности как я оценявам какви са и + и - .
По скоро поради скапаната карта на която едвам различавам каквото и да е често се губя .
Та въпроса ми е - Къде мога да намеря учител боец който може да ме научи да използвам два меча ? Друго мисля че не ми трябва
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 16:46
В пустинята един хашишин trainer ти го дава, ама не помня в кой град беше точно. Иначе за мастър ти трябва 75% репутация с хашишините да влезеш в Ishtar и от там.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 13:58
Мда и аз се досетих че ще е някъде при Хашишините ( все пак те ползват два меча и никой друг ( поне за сега )). За столицата знам но 75 репутация си е ..... много нещо . ПОне можеш ли да се сетиш нормалният двоен меч ( умението ) от градовете на Хашишините или на Номадите си го набарал ? Това много ще ми помогне .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 15:19
EviL написа: Мда и аз се досетих че ще е някъде при Хашишините ( все пак те ползват два меча и никой друг ( поне за сега )). За столицата знам но 75 репутация си е ..... много нещо . ПОне можеш ли да се сетиш нормалният двоен меч ( умението ) от градовете на Хашишините или на Номадите си го набарал ? Това много ще ми помогне .
В пустинята се учи, това да можеш да се биеш с 2 меча.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:01
Имам въпрос
Останаха ми 2 неосвободени града в Миртана, но като приближа и ме нападат. Нормално ли е, в смисъл, орките да знаят кой съм и да нападат, или просто нещо се е бъгнало. Не ми е проблем да ги избивам наред, просто губя много куестове така. Нападат ме и без значение с каква броня съм.
Докато бях в Geldern и влязох при шефа , той ми каза, че всички подозрителни ще бъдат избивани и се почна клането. Може просто така да е направено, да остават 2 града, в които накрая те знаят :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 09:43
Айде бе
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|