Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2006 11:51

Flameblind написа:
...

Значи виж сега :), аз не съм имал гладиатор, но в клана ми има. Абсолютна гавра е до каква степен парализата на некрото му влиза :lol:. 73лвл Гладиатор бяга от 61 лвл Некро :lol:. Знам за Lionheart, уви и с него го гепи здраво. Аз ти говоря на практика(това, което съм видял с очите си) и това, което съм чул от самите гладита. Голяма загуба е за хората с някакви съмуни, че няма шоти за жУвотните на private. За разлика от преди, сега наистина се забелязват и съмунери да играят. Преди единствено некромансер, много рядко имаше някой заблудил се PS, ES или Warlock.
А иначе аз тотално отрекох SWS като избор, защото все пак става въпрос за FFA битка и едва ли ще се пада само срещу мейджове :). Иначе съм съгласен с теб, че са трън в окото на мейджовете.

EDIT: а, относно дагеристите... Един приятел от клана с TH на 49лвл има focus на дагера и като е буфнат от SE има 400 crit chance О.о. А не ми се мисли, ако в партито му има и SWS... вече става нечовешко :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2006 17:17

СлонБалон написа:
Flameblind написа:
...

Значи виж сега :), аз не съм имал гладиатор, но в клана ми има. Абсолютна гавра е до каква степен парализата на некрото му влиза :lol:. 73лвл Гладиатор бяга от 61 лвл Некро :lol:. Знам за Lionheart, уви и с него го гепи здраво. Аз ти говоря на практика(това, което съм видял с очите си) и това, което съм чул от самите гладита. Голяма загуба е за хората с някакви съмуни, че няма шоти за жУвотните на private. За разлика от преди, сега наистина се забелязват и съмунери да играят. Преди единствено некромансер, много рядко имаше някой заблудил се PS, ES или Warlock.
А иначе аз тотално отрекох SWS като избор, защото все пак става въпрос за FFA битка и едва ли ще се пада само срещу мейджове :). Иначе съм съгласен с теб, че са трън в окото на мейджовете.

EDIT: а, относно дагеристите... Един приятел от клана с TH на 49лвл има focus на дагера и като е буфнат от SE има 400 crit chance О.о. А не ми се мисли, ако в партито му има и SWS... вече става нечовешко :).

ем да, ама той няма да играе retail... А daggers са много зле в момента на l2j сървърите. А за гладиатора - ем не може да влиза 10 от 10 със сигурност, иначе следва да има бъг в умението. Щото честно казано когато и на моя DA stun-ът влизаше прекалено често на гладиатори, а като се име предвид че lionheart трябва да пази и от shock atk. Имайки предвид, че няма как да научиш какви resists има героя в момента (голям минус на L2), все пак мисля, че с lionheart трябва да има поне 40% повече, за да си струва изобщо да влагаш SP в това, а като добавим и DC set би трябвало да скочи поне на 80% - тва ще рече от 10 да влезнат 2. Ама знам ли, както казах гладиаторът не ми е в стила, а и на retail не виждам много такива. Винаги като седна да мисля за тая игра, все стигам до заключението, че стрелците са най-наредени...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2006 17:26

Flameblind написа:
...стрелците са най-наредени...

Добър сорс бие 2 арчера сам! :lol: Вчера за пореден път пред очите ми 1 HE и 1 PR бяха пребити от сорс. Арчерите бяха в топ B, а сорса беше само с weapon top A. Sleep магията за мен е една от най-могъщите в играта :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2006 21:04

СлонБалон написа:
Flameblind написа:
...стрелците са най-наредени...

Добър сорс бие 2 арчера сам! :lol: Вчера за пореден път пред очите ми 1 HE и 1 PR бяха пребити от сорс. Арчерите бяха в топ B, а сорса беше само с weapon top A. Sleep магията за мен е една от най-могъщите в играта :).

sleep-ът е най-голямата гавра в играта... Или не, тва че bsps увеличават landing rate на всички debuffs е най-голямата гавра... Изобщо докато не барнеш nightmare по-добре да не се закачаш с магове...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2006 14:17

Моля кажете ми каде да се регистрирам и какво да направя за да играя Lineage 2 C4.Вече съм свалил играта,Спешно е

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2006 15:52

skui6 написа:
...

Готин... това са 51 страници по темата Линидж2... поне на 10 от тези 51 е обяснено как и къде да се регистрираш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2006 23:07

Искам да се консултирам с специалисти по въпроса с Humman Fighter за дуели . за пръв път правя Humman боец и се колебая какъв да е . Насо4ете ме към конкретен боец като опишете предимствата и недостатъците.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 10:41

HektoR написа:
Искам да се консултирам с специалисти по въпроса с Humman Fighter за дуели . за пръв път правя Humman боец и се колебая какъв да е . Насо4ете ме към конкретен боец като опишете предимствата и недостатъците.

След като е хюман файтър за дуели имаш 3 възможности:
- HE - макар, че е твърде бавен за арчер и трудно бяга на бързи мелета.
- DA - единствено SPS и Некромансър го бият често.
- TH - голям дмг, буфнат ще му хвръкне ръката от движения :lol:. Срещу магове бива, но все си мисля, че DA заедно с котката си ще го бие.
Ако искаш дуели Гладито не е изобщо вариант. Всеки мейдж те прибира, арчерите биха могли да те мачкат, някои от мелетата също те мачкат.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 12:30

Еми warord-ът?Flame спомена че ако се изправят няколко мелета срещу него...лошо им се пише.Иначе за PvE според мен е добър.Тез polearms май не са лоши.
ТХ за PvP на C4 не е толкоз добър.Особено без fake death който ги спасяваше.
Аз бих си избрал стрелецът.Особено на някои privet снйап умението е бъгнато и можеш да го спамваш...
п.п. маг+съмонер цепят HE и abyss walker http://video.google.com/videoplay?docid ... ge&pl=true

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 13:49

ако чуя някой да брои daggers като добри PvP вече почвам да се смея... От C3 нататък всичко работи срещу daggers, понеже в C2 бяха плъзнали като хлебарки с тоя VS. Сега за сметка на това в C4 вече ги търсете в графата PvE. За който не вярва ето кратък списък с негативните промени от C3 насам:
- Backstab прави 1/3 поражения от стойността, която пише в описанието на умението и не влиза 100% а 85% отзад и по 55% от двете страни (процентите може да ги видите и други, май и самите създатели не ги знаят о.о).
- Heavy armor взе жесток бонус срещу criticals и уменията, включващи кинжал.
- VS увеличава пораженията на уменията на daggers много по-малко
- SA Might Mortal премахнато от играта (ми като не сте го замислили умно не го слагайте изобщо бе NCsoft... Кво да кажем за SA Acumen ffs...)
- Силата на Blinding blow доста намалена от първоначалната
- daggers взимат ниския A set, archers взимат високия >.< И защо, като при fighters и tanks са два високи ?...
- Пасивните бонуси на щита в C3 включват и resist срещу кинжали и умения с тях... пфу...
- В C4 summons използват SS. Summoners са предимно магове. Daggers бяха добри срещу магове главно...
- Балансирането на stuns в C4 е направо убиец - сега всяко джудже може да закуси с двама daggers и да пита за още...

Има и още сигурно, но не се сещам в момента.

Scooby Warlord-ът е жертва на NCsoft - наред с другите тъпотии в играта, двуръкото оръжие на WL прави dmg за оръжие с една ръка, което е просто нелепо, имайки предвид, че мечът за две ръце примерно или duals правят повече dmg... Така че WL е добър, обаче му липсва точно dmg. Въпреки това малкото които съм виждал да играят с WL наистина се справят с групи. Освен това WL има много HP, въпреки че му липсва пък def.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 15:22

HektoR написа:

Има една подробност : за пътва професия го направих Warrior
ПС : Мисля да е с Дуал Блейдс (Гладиатор)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 18:14

HektoR написа:

Трябваше с това да започнеш, че искаш Гладиатор... ами избрал си си герой, който едно време е ставал за дуели... уви сега става само за DD в парти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 20:10

Гипо написа:
HektoR написа:

Трябваше с това да започнеш, че искаш Гладиатор... ами избрал си си герой, който едно време е ставал за дуели... уви сега става само за DD в парти.

може и да не е така, там където играе.. :P

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2006 21:38

Баси бъгъвелниците......Баси ламерите.....отидох да помагам за нападението на гиран,лтва го нападеше...Тези да са чували за организация.Бяха окоо 30 човека,всеки правеше кво му е кеф на п**ката,половината викаха "PLS PARTY"...Трябваше да ида и да си вдигам левъли...Ето накратко:
Siege of giran has started
След 5 минути тия тръгнаха.Ние по тях.Почивка пред вратите и в чата само се виждаше
"Why they aren't attacking?"
"Where are they?"
После бой на предната порта.Падна.Влизаме.Мисля си че нещо не е наред и че ще ни изненадат.Лидера на техният клан стои и си чеша оная работа некъде...Разбихме втората порта.Тия защитници ги няма още.Стоя и пазя до трона,некви уж влезнаха вътре при руната но на ия нещастници лдиера го няма.5 човека сотанаха вътре а другите сис е разхождат по двора и тръгват да излизат.Мисля че навън ше пресрещнем защитниците...Нз защо тръгнах при тия неориентирани кучета.Хоп изведнъж гледам някакви стън шотове летят на някой отпреде.Лагва.Следващият кадър който ми показа бях без cp и половин живот.Опитвм се да напомпм малко ср,успях 5 и започнах да стрелям по един противник пред мен.Лагна.Хоп-умрях.СЛед 5 минути реши да ме вънре в града.Отивам до близката кула за предаване,избирам giran>throne room зарежда много,зарежда,писна ми и рес на щайгата....
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 08:20

Някой ще ме насо4и ли към ар4ер ... пвп

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 10:26

HektoR написа:
Някой ще ме насо4и ли към ар4ер ... пвп

Питаш кой е най-подходящ за ПвП?
Ами ще ти опиша 3те арчера:
- PR - Типично за тъмните елфи, яде стън шотове като тийнейджърка МакДоналдс! :lol: Прави най-големия дмг, но е с най-малък шанс за критикал. Много често на сийдж имаш право само на 1-2 удара, преди да те сгъне вълна от противници... в това отношение предпочитам поне 1 от тези 2 изстрела да е критикал. Колкото и да е голям дмг на ДЕ като цяло, ако със SR вкараш крит с един от двата ще направиш доста повече поражения. PR е по-бавен от SR, съответно е по-лесна плячка за мелетата със стън. Има добри селф буфове.

- HE - Баавен, много бавен... Добър дмг, добър шанс за критикал... но мнооого бавен. Не го ловят стъновете толкова, но тази ниска скорост на тичане го правят лесен за хващане на арената от мелета. Иначе при масов бой е много добър, защото както казах вкарва солиден дмг+ шанс за крит и не му се налага много да бяга.

- SR - Ааадски бърз! С парти съм на някъде, всички имаме WW 2lvl, само дето аз съм на /walk, щото много дърпам напред. Та с /walk съм пак по-бърз от Орк и Джудже на /run. С другите горе долу съм еднакво. При мобове, които са с 10лвл над мен всеки 3ти удар ми е критикал. На арената обикновенно хората се бият на self buffs. Което значи, че разчиташ на своите буфове(ако имаш такива, а HE реално няма). SR има чудесни селф буфове както за дмг/деф, така и за скорост на стреляне/скорост на тичане и разбирасе незаменимото срещу мейджове spirit barrier. Също така и Soul of Sagittarius, което ти качва маната, ама то е общо за всички арчери. SR е с най-малък дмг, но най-бързо стреля и с най-голям шанс за crit.

Та на базата на тези неща, аз лично избрах SR.

Flameblind - ема чакай сега, аз не мога да ходя по всички сървъри и да разучвам къде как е... аз казвам нещата така, както са направени от създателите на играта, такива, каквито са на официалните сървъри. А това, че някъде SR би могло да стреля и с Калашников, защото админите на сървъра така са решили...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 12:01

Гипо аз след като разучих малко го избрах поради същите причини :D :D :D :D SR си трепат всичко.Обаче HawkEye умението му snipe защо не спомена????На siege ако he е защитник колко dmg ще вкара доакто разбият портата/стената!!!!Но само толкоз....
SR 4 lif3!
btw "Behind every great PvPer or PKer stands buffer with no mana..." :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2006 21:23

Ако става въпрос за PvPсървър то почти сигурно е, че ще има откъде да взима buffs. Има ли откъде да взима buffs, HE яде всичко. Или нека се изразя по-точно - ако HE има dances, songs и prophet buffs, няма char в играта който да го спре. А има и нещо друго което трябва да се взима предвид - при HE можеш да жертваш CON за да вдигнеш DEX, това го прави почти колкото SR обаче със Snipe и crit power lvl 2... И като се замислиш, това че е бавен съвсем не се отразява при битката с melee - kite, останалото ще го свършат Esprit и Acrobatic Move, които на официалния си дават резултат. Но все пак е въпрос на личен избор, аз играя с HE и никога не ме е притеснявало това, че съм бавен, защото обикновено на високите lvls когато някой ми обърне гръб тва 90% от случаите значи critical, а на HE crits болят...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 16:23

Някои играе ли в "Illicit" ? Ако някои играе да се да пи6е ЛС имам въпрос!

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 17:08

Аз не играя,ама питай....основното на играта си е едно и също.... :wink:
п.п.Искам да попитам за малко инфоз а оригниналните сървъри.Кой е най спокоен,кой е най-пвп,най-много castle siege и т.н.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com