HektoR написа:Някой ще ме насо4и ли към ар4ер ... пвп
Питаш кой е най-подходящ за ПвП?
Ами ще ти опиша 3те арчера:
- PR - Типично за тъмните елфи, яде стън шотове като тийнейджърка МакДоналдс!

Прави най-големия дмг, но е с най-малък шанс за критикал. Много често на сийдж имаш право само на 1-2 удара, преди да те сгъне вълна от противници... в това отношение предпочитам поне 1 от тези 2 изстрела да е критикал. Колкото и да е голям дмг на ДЕ като цяло, ако със SR вкараш крит с един от двата ще направиш доста повече поражения. PR е по-бавен от SR, съответно е по-лесна плячка за мелетата със стън. Има добри селф буфове.
- HE - Баавен, много бавен... Добър дмг, добър шанс за критикал... но мнооого бавен. Не го ловят стъновете толкова, но тази ниска скорост на тичане го правят лесен за хващане на арената от мелета. Иначе при масов бой е много добър, защото както казах вкарва солиден дмг+ шанс за крит и не му се налага много да бяга.
- SR - Ааадски бърз! С парти съм на някъде, всички имаме WW 2lvl, само дето аз съм на /walk, щото много дърпам напред. Та с /walk съм пак по-бърз от Орк и Джудже на /run. С другите горе долу съм еднакво. При мобове, които са с 10лвл над мен всеки 3ти удар ми е критикал. На арената обикновенно хората се бият на self buffs. Което значи, че разчиташ на своите буфове(ако имаш такива, а HE реално няма). SR има чудесни селф буфове както за дмг/деф, така и за скорост на стреляне/скорост на тичане и разбирасе незаменимото срещу мейджове spirit barrier. Също така и Soul of Sagittarius, което ти качва маната, ама то е общо за всички арчери. SR е с най-малък дмг, но най-бързо стреля и с най-голям шанс за crit.
Та на базата на тези неща, аз лично избрах SR.
Flameblind - ема чакай сега, аз не мога да ходя по всички сървъри и да разучвам къде как е... аз казвам нещата така, както са направени от създателите на играта, такива, каквито са на официалните сървъри. А това, че някъде SR би могло да стреля и с Калашников, защото админите на сървъра така са решили...