Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 18 Ное 2010 22:15
Ic3S написа: Рилийса на RELOADED е тук: http://www.zamunda.net/details.php?id=243165&hit=1Смятам да инсталирам него, защото със сегашния фреймрейта е много дразнещ. Файда няма, да знаеш. Явно чакаме пач.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 18 Ное 2010 23:15
Pentagram Sam написа: Ic3S написа: Рилийса на RELOADED е тук: http://www.zamunda.net/details.php?id=243165&hit=1Смятам да инсталирам него, защото със сегашния фреймрейта е много дразнещ. Файда няма, да знаеш. Явно чакаме пач. Файда има, освен ако играеш играта на пишеща машина с монитор...
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 18 Ное 2010 23:25
Azathot написа: Pentagram Sam написа: Файда няма, да знаеш. Явно чакаме пач. Файда има, освен ако играеш играта на пишеща машина с монитор... Само 'дето случаят не е такъв, така че съм ти срал в устата и на гроба.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 00:39
Lich King написа: Тогава ми покажи разликата в исотата!!!!!!!!!! Но тъй като такава няма, защото никой до сега излезнал релийз няма къстъм инсталер а си е просто clone dvd с папка с крак добавен от различните групи, с техен си крак. Но само гледаш да се заядеш както обикновено <.< Разлика има в релийзите на Black Ops където SKIDROW са направили техен инсталер и като цяло файловата система е друга, от тази на retail dvd-то(пуснато пак от SKIDROW, не става дума за руския вариант а ENG) което го няма по масовите тракери а само на сцената. И все пак чакам да ми покажеш разликите в релийзите на НФСто, ОСВЕН краковете Пича ти пише "от кьопавия релийз ми сече" ти му викаш "разлика няма, само краковете са различни". В неговия случай разликата е от земята до небето, защото без значение каква е формата на инсталатора, кракът може да причини сеч. Затова твърдението ти звучи тъпо - казваш "всичко е същото, освен най-важното".
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 01:23
Той трябваше да напише "от скапания крак ми сече". Исото всеки може да го направи с CloneCD или DVD Decrypter. Но ениуей по скоро се чака както казаха по горе, при много потребители играта прави лайна, независимо дали с крак на reloaded или не. Форумите на играта също са залети с теми че играта просто не се пускала - dont send, stopped working etc. Тия сегашите производители и една читава игра не могат да изкарат за РС деба
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 02:30
Lich King написа: Тия сегашите производители и една читава игра не могат да изкарат за РС деба... Свикнаха да ги правят за конзоли, затова.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 14:23
Противно на всички очаквания ми тръгна на лаптопа на 800х600, ма имам ужасе графичен лаг.... и все пак wow Още малко и ще си я играя като се прибера в русе на пц-то
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 17:31
Само на мен ли играта ми тръгна безпроблемно още с първия релийз?
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 17:34
Не, аз също нямах проблеми, просто се изнервих на нескипващите се филмчета и на глупавото добавяне на секунди към времето, когато се чукнеш някъде с полицията.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 17:45
Много са гадни обаче кътсцените преди състезанията. Като натисна Skip просто ми изкарва Skipping ... и докато се отреже сцената, тя си е свършила сама...
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 19:21
И аз съм така без никакви проблеми ми тръгна още от първия релийз, а за другите неща колегите са прави , че наистина малко дразнят.
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 19 Ное 2010 19:47
Супер е играта, елава че поредицата се върна към корените си, аман от тининговани таратайки и градски гонки...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 20 Ное 2010 14:17
здравейте, искам да си направя отделен профил и да играя на него, защото брат ми си има и неща с неговия да играя. Някой да знае как става?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 12:14
Хора, някой може ли да ми каже как се пускат шиповете, EMP-то, турбото и тва другото? Имам впредвид с кой бутон се пускат? Благодаря ви!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 12:15
dragong написа: Хора, някой може ли да ми каже как се пускат шиповете, EMP-то, турбото и тва другото? Имам впредвид с кой бутон се пускат? Благодаря ви! Можеш да си го нагласиш от опциите
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 12:40
Eeee много ти благодаря за бързия отговор! Стана!
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 13:17
Пуу най-сетне успях да мина пустото състезание с McLaren F1 в планината 19 стотни и пак щях да изгоря ама успях
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 13:37
Докато повечето коли се мъчат да дигнат 300, за Bugatti Veyron е нещо обичайно.
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 13:48
Противнo на очакваното най-висока скорост развих с Макларъна - 420 kmh , по време на състезание - с турбото, ако се сещате на най-голямата права в пустинята
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 21 Ное 2010 18:55
Играта е най-добрата от всички нфста до сега и има страхотна графика, ама как да си направя втори профил?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|