Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Deus Ex: Mankind Divided (2016)
Публикувано на: 09 Апр 2015 00:08

https://www.youtube.com/watch?v=ejRFQaIsvj0

Който е измислил тоя трейлър (и е решил да е цели 3:30 мин), може да ме направи своя кучка завинаги.

Deus Ex е една от най-иконичните поредици в гейминг индустрията, евър. Единицата беше изключително иновативна и предлагаща доста интересен и невиждан геймплей за тогава; двойката беше маалко по-слаба, но издържана в същия готин дух. Осем години по-късно поредицата беше преродена с Human Revolution, която може би ми влиза в топ 5 на най-любимите игри. И сега, догодина, очакваме нова игра с това име - Mankind Divided и по трейлъра личи, че се задава нещо голямо.

А това, че е най-добрата видео игра в киберпънк жанра, е неоспорим факт. Въобще, както се набляга (и винаги се е наблягало) на по-конвенционални сай-фай поджанрове, е голям риск да поемеш по пътя на киберпънка и да направиш нещо качествено. Евала на Eidos.

едит: говорейли за киберпънк игри, да не забравяме че сега след приключването на работата по Witcher 3, CD Project RED започват работа по Cyberpunk 2077, което също ще е RPG и няма как да не съм щастлив, че този проект е в ръцете на именно този разработчик :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016)
Публикувано на: 09 Апр 2015 05:14

Не ми харесва, че обезмислят изборите от предишната. И това, че Малик е мъртва е напълно потдвърдено като канон доста ме дразни. Просто няма да го има чувството, че играя продължение.

Надявам се да не са превърнали играта в безмислен шуутър със скилл умения.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Публикувано на: 09 Апр 2015 10:53

Помня колко се бях надъхал от трейлъра на Human Revolution. И как впоследствие играта остави доста по-различно впечатление, от това което обещаваше трейлъра. Не по-лошо, просто различно. С тази предполагам ще е същото.

Human Revolution си беше страхотна игра, единственото което се иска е максимално да надградят предишната във всички аспекти, както и да променят това, което ме накара да я играя, но не и да я завърша. Тъй като е продължение на първата, ясно че няма как да я отложат прекалено много във времето, това не са Blizzard. Успех на Eidos, да не прецакат нещата.

Пак си пускам трейлъра...

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 09 Апр 2015 12:10

Хаха какво значи това не за Близзард? :lol: Близзард не са правили добра игра от TBC, скочете им от хуя вече :lol:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Публикувано на: 09 Апр 2015 13:59

Означава, че Eidos нямат малоумната фанатизирана фенска база на Blizzard, които чакат по 10 години да се издаде продължение на игра, което продължение всъщност се разпродава на части през 3 години.

Адам отново е в главната роля, играта е директно продължение, така че не могат да я отлагат кой знае колко. Аз залагам на Коледа 2015/ Март 2015 максимум.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2015 14:04

Какво, къде е потвърдено, че Малик е мъртва? Докато не го видя черно на бяло, не вярвам, просто защото надали има човек, който да е играл играта и да знае, че може да бъде спасена, и да не я е спасил.

*skeptical hippo is skeptical*

Притеснява ме, че тези хора направиха Thief, който нали ок беше, ама дотам, доста forgettable, надявам се да не си останем с едния епичен трейлър...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2015 20:58

100% съм сигурен,че няма да са пипнали core геймплея,само ще се добавят нови ъпдейти(които видяхме в трейлъра),нова история,избори,локации и като цяло получаваме един подобрен HR.Основната промяна е енджинът.Там е хвърлена цялата пара.Това ще е една от първите игри,съпортващи DX12.Също така ще поддържа TressFX на АМД и други благинки за Nvidia.Даже ще има и разрушения подобни на Battlefield,но естествено тука ще са по-дребни.

Според мен няма къде да сбъркат,а и Square разчитат прекалено много на Dawn енджина и ще се постараят Deus Ex да е перфектната реклама за възможностите му.

А относно сравнението на трейлърите- този на HR е един от най-добрите трейлъри евър,трудно може да се надмине.Но определено този на MD е много над един прост обичаен такъв.Но на Е3 ще видим най-хубавата част. :D

hyper` написа:
надали има човек, който да е играл играта и да знае, че може да бъде спасена, и да не я е спасил.

Аз я оставих. :D Просто не се вписва в моето dark приключение,където умират почти всички. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 10 Апр 2015 11:56

Най-вероятно ще бъде представена като Q1 2016 и с няколко отлагания ще се появи май-юни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2015 21:56

http://www.eurogamer.net/articles/2015- ... -ghostable

Профил

Публикувано на: 19 Май 2015 17:08

Nreth написа:
http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-16-deus-ex-mankind-divided-will-be-completely-ghostable

Благодаря. Това, което ме притесняваше от трейлъра беше че нямаше и намек от стелт, с изключение на cloak-ването по едно време. Също, новината че дори и срещу босовете, може да се ползва стелт е повече от добра. В предишната, бос битките много ми нарушаваха ритъма. Важното е да се получи добро продължение. HR си я взех наскоро за 15 лева, неразпечатана и я изиграх на един дъх. Малко PR и хайп, няма да й е излишен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 18:01

Кога минаха 4 години направо не знам.

Доста добър trailer отново. Първите 1-2 пъти като го гледах - викам, прекалено много action нещо - ама сега бих казал, че почти се нарежда до първия.

Иначе имах големи очаквания за Thief-a - разочароваха с него.
Стискаме палци MD да не е посредствена... :)

Профил

Публикувано на: 21 Май 2015 18:52

УБИСОФт и АЕ да се учат ка ксе правят качествени и смислени игри .. нямам търпение за тази игрица .. и дано не се окаже жертва на хайпа и пр кампаниийте

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2015 16:49

Убисофт и ЕА са мъртви.

Аз нямам проблем с HR2.0, защото с малко подобрения се превръща в най-яката игра, съществувала някога.
Само че познавайки ААА игрите, сценария "Дженсън срещу всички" има голяма възможност да е супер тийнейджърски.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Май 2015 08:41

Трейлърът разбира се кърти, но съм съгласен, че е далеч от класата на няколкото трейлъри и тийзъри, които съпътстваха HR. За оригинала няма какво да кажем, ние сме фенове на поредицата най - вече заради оригинала. Времето сякаш лекува и сега сме позабравили колко орязана беше Invisible War и феновете бяха прецакани, но въпреки това играта ставаше. HR разбира се е прекрасна, не е най - големият шедьовър, но с оглед факта колко много поредици бяха унизени с нови продължения, рибуутове и прочие, HR си е велика, почти гениална. Аз лично я превъртях 3 пъти.

Единствено към MD засега имам надеждата разработчиците да са в крак с времето и да предоставят далеч по - убедителни анимации на лицата на героите и NPCтата, колкото и консуматорско да звучи, само това куцаше в почти съвършената HR. И разбира се историята да е на подобаващо ниво, би било хубаво да ни се представят нови и интересни герои, имаше такива в HR, но сякаш не бяха достатъчно. Нямахме например много време да се запознаем с босовете, нещо което в Metal Gear Solid игрите се наблягаше и усилваше тръпката. Иначе аз като стелт играч, забележки към този избор на стратегия в HR нямах забележки, затова бях доволен от нея де.

Аз тъкмо се чудех тия дни какво се случва със Cyberpunk 2077, а провокира огромен интерес дори и с оскъдните презентации и картинки, които засега само сме виждали.

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 31 Авг 2015 21:46

WTF IS THIS SHIT

Ето коментара и на тоталбискит, с който съм напълно съгласен
https://www.youtube.com/watch?v=T-Vx4_prmvo

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2015 22:29

Потресен съм.Не знам кои болни мозъци ги измислят тези неща.Не гледат ли поляците как ги правят нещата с уитчъра?Просто нямам думи...

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 31 Авг 2015 23:01

ayy. Le DLC.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2015 23:05

Гледам е тази игра и си викам: "трябва да мина първата игра." ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2015 00:18

Точно по-рано в друг форум казвах същото и бам, тоталбискит ми повтори думите. И са плейстейшън канала много долно махнаха видеото хехе

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2016 18:58

Кракнаха я най-сетне. ;)

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: