Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 00:08
https://www.youtube.com/watch?v=ejRFQaIsvj0Който е измислил тоя трейлър (и е решил да е цели 3:30 мин), може да ме направи своя кучка завинаги. Deus Ex е една от най-иконичните поредици в гейминг индустрията, евър. Единицата беше изключително иновативна и предлагаща доста интересен и невиждан геймплей за тогава; двойката беше маалко по-слаба, но издържана в същия готин дух. Осем години по-късно поредицата беше преродена с Human Revolution, която може би ми влиза в топ 5 на най-любимите игри. И сега, догодина, очакваме нова игра с това име - Mankind Divided и по трейлъра личи, че се задава нещо голямо. А това, че е най-добрата видео игра в киберпънк жанра, е неоспорим факт. Въобще, както се набляга (и винаги се е наблягало) на по-конвенционални сай-фай поджанрове, е голям риск да поемеш по пътя на киберпънка и да направиш нещо качествено. Евала на Eidos. едит: говорейли за киберпънк игри, да не забравяме че сега след приключването на работата по Witcher 3, CD Project RED започват работа по Cyberpunk 2077, което също ще е RPG и няма как да не съм щастлив, че този проект е в ръцете на именно този разработчик 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 05:14
Не ми харесва, че обезмислят изборите от предишната. И това, че Малик е мъртва е напълно потдвърдено като канон доста ме дразни. Просто няма да го има чувството, че играя продължение.
Надявам се да не са превърнали играта в безмислен шуутър със скилл умения.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 10:53
Помня колко се бях надъхал от трейлъра на Human Revolution. И как впоследствие играта остави доста по-различно впечатление, от това което обещаваше трейлъра. Не по-лошо, просто различно. С тази предполагам ще е същото.
Human Revolution си беше страхотна игра, единственото което се иска е максимално да надградят предишната във всички аспекти, както и да променят това, което ме накара да я играя, но не и да я завърша. Тъй като е продължение на първата, ясно че няма как да я отложат прекалено много във времето, това не са Blizzard. Успех на Eidos, да не прецакат нещата.
Пак си пускам трейлъра...
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 12:10
Хаха какво значи това не за Близзард?  Близзард не са правили добра игра от TBC, скочете им от хуя вече 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 13:59
Означава, че Eidos нямат малоумната фанатизирана фенска база на Blizzard, които чакат по 10 години да се издаде продължение на игра, което продължение всъщност се разпродава на части през 3 години.
Адам отново е в главната роля, играта е директно продължение, така че не могат да я отлагат кой знае колко. Аз залагам на Коледа 2015/ Март 2015 максимум.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 14:04
Какво, къде е потвърдено, че Малик е мъртва? Докато не го видя черно на бяло, не вярвам, просто защото надали има човек, който да е играл играта и да знае, че може да бъде спасена, и да не я е спасил.
*skeptical hippo is skeptical*
Притеснява ме, че тези хора направиха Thief, който нали ок беше, ама дотам, доста forgettable, надявам се да не си останем с едния епичен трейлър...
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 09 Апр 2015 20:58
100% съм сигурен,че няма да са пипнали core геймплея,само ще се добавят нови ъпдейти(които видяхме в трейлъра),нова история,избори,локации и като цяло получаваме един подобрен HR.Основната промяна е енджинът.Там е хвърлена цялата пара.Това ще е една от първите игри,съпортващи DX12.Също така ще поддържа TressFX на АМД и други благинки за Nvidia.Даже ще има и разрушения подобни на Battlefield,но естествено тука ще са по-дребни. Според мен няма къде да сбъркат,а и Square разчитат прекалено много на Dawn енджина и ще се постараят Deus Ex да е перфектната реклама за възможностите му. А относно сравнението на трейлърите- този на HR е един от най-добрите трейлъри евър,трудно може да се надмине.Но определено този на MD е много над един прост обичаен такъв.Но на Е3 ще видим най-хубавата част.  hyper` написа: надали има човек, който да е играл играта и да знае, че може да бъде спасена, и да не я е спасил. Аз я оставих.  Просто не се вписва в моето dark приключение,където умират почти всички. 
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 10 Апр 2015 11:56
Най-вероятно ще бъде представена като Q1 2016 и с няколко отлагания ще се появи май-юни.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 16 Апр 2015 21:56
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 19 Май 2015 17:08
Nreth написа: http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-16-deus-ex-mankind-divided-will-be-completely-ghostable Благодаря. Това, което ме притесняваше от трейлъра беше че нямаше и намек от стелт, с изключение на cloak-ването по едно време. Също, новината че дори и срещу босовете, може да се ползва стелт е повече от добра. В предишната, бос битките много ми нарушаваха ритъма. Важното е да се получи добро продължение. HR си я взех наскоро за 15 лева, неразпечатана и я изиграх на един дъх. Малко PR и хайп, няма да й е излишен.
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 19 Май 2015 18:01
Кога минаха 4 години направо не знам. Доста добър trailer отново. Първите 1-2 пъти като го гледах - викам, прекалено много action нещо - ама сега бих казал, че почти се нарежда до първия. Иначе имах големи очаквания за Thief-a - разочароваха с него. Стискаме палци MD да не е посредствена... 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 21 Май 2015 18:52
УБИСОФт и АЕ да се учат ка ксе правят качествени и смислени игри .. нямам търпение за тази игрица .. и дано не се окаже жертва на хайпа и пр кампаниийте
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 26 Май 2015 16:49
Убисофт и ЕА са мъртви.
Аз нямам проблем с HR2.0, защото с малко подобрения се превръща в най-яката игра, съществувала някога. Само че познавайки ААА игрите, сценария "Дженсън срещу всички" има голяма възможност да е супер тийнейджърски.
|
|
|
|
 |
veluvian
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 27 Май 2015 08:41
Трейлърът разбира се кърти, но съм съгласен, че е далеч от класата на няколкото трейлъри и тийзъри, които съпътстваха HR. За оригинала няма какво да кажем, ние сме фенове на поредицата най - вече заради оригинала. Времето сякаш лекува и сега сме позабравили колко орязана беше Invisible War и феновете бяха прецакани, но въпреки това играта ставаше. HR разбира се е прекрасна, не е най - големият шедьовър, но с оглед факта колко много поредици бяха унизени с нови продължения, рибуутове и прочие, HR си е велика, почти гениална. Аз лично я превъртях 3 пъти.
Единствено към MD засега имам надеждата разработчиците да са в крак с времето и да предоставят далеч по - убедителни анимации на лицата на героите и NPCтата, колкото и консуматорско да звучи, само това куцаше в почти съвършената HR. И разбира се историята да е на подобаващо ниво, би било хубаво да ни се представят нови и интересни герои, имаше такива в HR, но сякаш не бяха достатъчно. Нямахме например много време да се запознаем с босовете, нещо което в Metal Gear Solid игрите се наблягаше и усилваше тръпката. Иначе аз като стелт играч, забележки към този избор на стратегия в HR нямах забележки, затова бях доволен от нея де.
Аз тъкмо се чудех тия дни какво се случва със Cyberpunk 2077, а провокира огромен интерес дори и с оскъдните презентации и картинки, които засега само сме виждали.
___________________________________ "Грозно е лицето да става смирено, да се оформя и краси, както нарежда умът, а той да не оформя и краси сам себе си." – Марк Аврелий.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 31 Авг 2015 21:46
WTF IS THIS SHITЕто коментара и на тоталбискит, с който съм напълно съгласен https://www.youtube.com/watch?v=T-Vx4_prmvo
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 31 Авг 2015 22:29
Потресен съм.Не знам кои болни мозъци ги измислят тези неща.Не гледат ли поляците как ги правят нещата с уитчъра?Просто нямам думи...
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 31 Авг 2015 23:01
ayy. Le DLC.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 31 Авг 2015 23:05
Гледам е тази игра и си викам: "трябва да мина първата игра." ...
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 01 Сеп 2015 00:18
Точно по-рано в друг форум казвах същото и бам, тоталбискит ми повтори думите. И са плейстейшън канала много долно махнаха видеото хехе
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Mankind Divided (2016) Публикувано на: 24 Ное 2016 18:58
Кракнаха я най-сетне. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|