Автор |
Съобщение |
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 13 Ное 2012 21:52
Гигантския гаф на Activision или поредния опит от ЕА да саботират едно от най-очакваните заглавия в каталога им ? Няма значение, факт е, че в първия си премиерен ден някой потребители се оплакаха, че в кутията им наместо втория диск на Call of Duty се е подвизал този на Mass Effect 2. Голям смях... още не мога да спра. Така, че ако има някой щастливец преорднъл това и получил едно от най големите заглавия на канадците нека не се смущава и сподели.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 13 Ное 2012 22:15
Whateva праскаш кода в стеам и ти тегли файловете, също гафа не е на Activision, а на компанията която пройзвежда дисковете и записва игрите (явно е била същата и за ME2).
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 13 Ное 2012 23:14
Така или иначе, тоя Блек Опс е най-якото заглавие в поредицата от бая време насам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 00:35
The future is black...Black effect 2 А иначе за играта - Cordis Die...La révolution
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 00:39
От кампанията съм доста доволен. Сега за мултито не знам, нямам кинти да си я взема в момента. Ама от това, което видях е същото от MW 2 насам, само с променени тук таме Kill Streaks...
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 04:47
Аре беее, откога ви чакам, младежи, интересно ми е кой тук я напъва тая игра? Или и вие гледате error during initialization като половината хора в нета безкраен. Иначе и аз видях за МЕ3, кво да правиш, пак поне нелоша игра тид дават.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 09:46
Не знам аз съм разочарован от играта, както и от цялата вече поредица (Black Ops). Просто ми е писнало от future shooter-и, трябваше да направят MW4
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 10:37
Кампанията е много добра. Има избори, има шансове и от тях зависят неща по-късно. Примерно ако успееш да направиш нещо в дадем момент в по-ранна мисия ще ти се отворят допълнителни неща в по-късните мисии. Treyarch в момента са толкова пред Infinity Ward че чак не е смешно. Quick look-а на GiantBomb, Jeff много харесва кампанията.
|
|
|
|
|
Вуду Шаман
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 13:53
Hicks написа: Сега за мултито не знам, нямам кинти да си я взема в момента. Ама от това, което видях е същото от MW 2 насам, само с променени тук таме Kill Streaks... Напротив, точно в сравнение с MW2/MW3, мултито е доста по-добро. Първо, матчмейкинга хоства игрите на дедикейтед сървъри, така че лаг и моднати лобита няма. Второ, самият дизайн на картите е доста по-добър, и интеракцията с околната среда е по-голяма (естествено че не е BF3, ама поне може да счупиш шише с вино, поставено на масата ) Графиката е по-добра, макар и тук-там да има текстури с ниска резолюция. Цветовата гама също са я нацелили, MW3 изглеждаше доста постно, всичко беше кафяво и сиво. Create-a-Class системата е подобрена...и още много неща, за които не се сещам в момента. Много над MW3 е играта във всяко отношение, браво на Treyarch! Да не говоря колко е "дръпнала" играта спрямо BO1, а Infinity Ward тъпчат на едно място, даже MW3 беше по-зле от двойката.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 15:22
Аз съм един от най-добрите играчи на кол ъф дюти в България, заявявам го съвсем отговорно. Така, сега искам да кажа, че тази игра е най-добрата в поредицата от четворката насам.
4 1 Блек Опс 2.
Който е на друго мнение, да не се чувства длъжен да ме цитира и ''оборва'', защото нито е по-грамотен на тема call of duty, нито ми пука за вкуса му.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 15:52
DJ Cat написа: Аз съм един от най-добрите играчи на League of Legends в България, заявявам го съвсем отговорно. Така, сега искам да кажа, че тази игра е най-добрата в поредицата от четворката насам.
4 1 Блек Опс 2.
Който е на друго мнение, да не се чувства длъжен да ме цитира и ''оборва'', защото нито е по-грамотен на тема call of duty, нито ми пука за вкуса му.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 17:19
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 20:32
МОМЧЕТА ИГРАТА Е ЧУК!
Не мога да повярвам колко са добри мисиите!
Още не съм се потопил в мултито но знам че там ще напълня гащите от кеф!
Както винаги ще имам дълги нощи на добри преживявания!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 20:48
DJ Cat написа: Аз съм един от най-добрите играчи на кол ъф дюти в България, заявявам го съвсем отговорно. Докажи
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 21:42
Влез в ЕСЛ и се образовай. Питай и хора, които са цъкали активно четворката да ти кажат ник на българин, за който се сещат.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 21:49
ще кажат dj cat естествено, народния кемпър
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 22:57
ами целия ми живот е минал в код 4 и не те знам нз...
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 23:39
Аз да не съм бил с тоя ник бе.... Щом целия ти живот е минал в код4 и си играл от самото излизане на играта, кажи няколко ника за които се сещаш.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 14 Ное 2012 23:51
Дай линк към профил, нещо, щото така и баба ми знае
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Black Ooops II Публикувано на: 15 Ное 2012 00:21
Аве как минахте "тактическата" мисия, мене направо ме разпорват. Всъщност ми разпорват хорицата докато не играм с тях и като се вселя в някой и той вземе че се озове пред едно CLAW и направо се отказвам от живота.... Играта е чук да
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|