SniperDwarf91 майка ти да еба просто лапе 91-ва година ... когато аз съм бил администратор ти си лазил под масата и си се чудил какво е това форум ! Това имам да ти кажа за постовете ти и отношението. Сега за личноста и семейството да подхванем темата ...Вземи си налей малко мозък в тази проста главица, майка ти сигорно е толкова проста също като теб ! Спамиш както Gipo и iddqd помийте си безсмислено всеки ден във форума вземи направи нещо смислено в живота си педалче.
В този форум можеш да намериш повече идиотски мнения отколкото нещо смислено. И просто си нареждам идиоските лекета когато видя някоя простотия от завършен олигофрен. Както мнението на Гипо в темата на Диабло 3, разбрахме всички във форума че тъпото лапе няма нет,както и iddqd разбира се ... разбрахме и че ще си купува и диаблото
Но иначе идвамата педали плуят близард и си мислят че като са играли Wow вече им е израстнал втори мозък на тиквите и са поумнели толкова че да разсъждават във форуми. БАН ( смърт ) за спамерите и бавно развиващите се !
Azathot по скоро ти си уникално тъпия ! Дечица прости във всяка тема това орг с животно ли ще го повтаряте ? Това е като някаква традиция от банда идиотчета,който не си правят труда да прочетат правилата преди да се регистрират. А аз кът бях на ващи години ги създавах . Жалко е да има толкова деградирали лекенца днешно време
Питате ли се защо самите PC mania не правят вече качествени ревюта и неподържат форума си ?! Вече са изгубили блясъка си от едно време и само най - големите олигофрени който незнаят английски четат ревютата тук ! Който не са си осмислили живота с нещо освен със 1000-дата мнения безсмислени разбира се. Който дори нямат изградено мнение за нещата обосновано на нещо. Част за това обеден съм че сте и вие
естествено заедно с тях са си и отишли и 1000% от умните и образовани хора. Дошли са нови идиотчета като най - горе споменатия.
Джудже олигофрен със снайпер викай Друсалин дойде дойде ама кажи на майка си че искам да я чукам ! Обеден съм че ще и направя по умно дете от тоя идиот дет е пръкнала на този свят