Автор |
Съобщение |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 08 Сеп 2011 23:18
Predvaritelno se izvinqvam, che pisha na latinica, zashtoto si instalnah nov Windows (PIRATSKI) i nqmam instalirana kirilica Taaa po temata. Predpochitate li da si drupvate djitkite otkolkoto da davate po 50-100 leva za nqkoq glupost (spored men)?Da taka horata si iskarvat hlqba, no za 50-100 leva nujno li e da davam pari za nqkakva igra, koqto nqma da moje da mi tragne na pr0stiq mi laptop  , ili da igraq s 5 FPS :S? Edinstvenata mi kupena igra (koqto vsushnost e dve igri) e: GTA IV The Complete Edition i WoW Trial za 14 Dena za bez pari (4 leva inache samo mai akaunta ti beshe trial a igrata si e cqlata) (Originalnata GTA IV i Episodes from Liberty City). Ot baq vreme sam iskal taq geimka i eto, nai-nakraq q imam na kompa no sus shibani bugove i OGROMEN lag okolo 8 fps :X. Nai-shibaniq bug beshe tozi, v koito ne se vijdat texturite i modelite ot igrata (izobshto celiq grad ne se vijdashe a se vijdaha samo horata i kolite).Drupnah si posle nai-noviq patch 1.0.7.0 i samo edin problem beshe reshen-kamerata koqto se dviji kato piqna.Laga beshe vse oshte s 8 FPS sled kato vkluchih vsichki nastroiki na LOW.A buga s lipstashtite texturi go reshih s edna konfiguraciq narechena commandline.txt Vsichki igri sa mi drapnati i backup-nati predvaritelno na diskove (tova go pravq vinagi kogato izteglq nqkoq hubavq i kachestvena djitka).Vseki e piratstval tova e normalno. Minaliq mesec bqh hodil v TehnoMarket i kakvo da vidq: GTA San Andreas e 40 LEVA  (ta tova e djitka veche pochti ot 6 godini a trqbva da e pone 20 leva).Neka si priznaem DA tova e naistina nezabravima i vuobshte NAI-USPESHNATA IGRA OT POREDICATA, no biva li da e s cena ot 2-3 godini?Eto zashto predpochitam da si drapvam igrite ot neta.V BG horata rqdko si pozvolqvat da si kupuvat igri.No zabelqzahte li cenite ot PC Mania Store??? Tam igrite sa v PUTI PO EVTINI i pravqt golemi namaleniq (kato The GodFather 2 Za 10 Leva i Crysis za 13 leva).Taa tova e ot men i pishete dali piratstvate kato men ili si kupuvate igrite ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
 |
gambit_12
|
 |
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 08 Сеп 2011 23:23
Човек. БЯГАЙ!!!
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 08 Сеп 2011 23:28
gambit_12 написа: Човек. БЯГАЙ!!! po poleka le, strestna me le  .
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 08 Сеп 2011 23:53
Като за начало, пиши на кирилица, живееш в България, форума е български, надявам се че и ти поне имаш българско гражданство.
Относно анкетата, тя безсмислена, ако не игра то музика или авторска картина за десктопа си си изтеглил от нета, както и всеки от нас.
Ако си трол, моляте потъни както титаник преди време....
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:04
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:07
dr_gilotin написа: Като за начало, пиши на кирилица, живееш в България, форума е български, надявам се че и ти поне имаш българско гражданство.
Относно анкетата, тя безсмислена, ако не игра то музика или авторска картина за десктопа си си изтеглил от нета, както и всеки от нас.
Ако си трол, моляте потъни както титаник преди време.... Nemoga da pisha na kirilica, sujalqvam shtot si instalirah nov windows i nqma instalnata kirilica, zatova pisha na latinica
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:10
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
kamengtaiv
|
n00b playa |
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:10
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:53
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 03:14
1.Преди няколко дни си взех Bioshock точно за 0.99$(Ebay) и Resident Evil 5 за 4$. България =/= светът. 2.Ще е много смешно, ако си с win7 и казваш, че нямаш инсталирана кирилица...
PS: Много ми е интересно ... Обмисли ли го всичко това, което си сътворил това преди да го post-неш ?
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 12:28
КУПУВАМ СИ ВСЯКА НОВА ИГРА ОТ ПУЛСАР, ДОРИ И НЯКОИ СТАРИ. АЗ СЪМ ПАТРИОТ И НЕ СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА "КАКВО Е НАПРАВИЛА ДЪРЖАВАТА ЗА МЕН?", А "АЗ КАКВО СЪМ НАПРАВИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА?"! ОБИЧАМ ДА ПОМАГАМ НА ДЪРЖАВАТА И ЦЕЛТА ПРЕД МЕН Е ДА НАПРАВЯ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ КОНКУРЕНТНОСПОСОБЕН С ТОЗИ НА ОАЕ. Апостол Апостолов
Иначе единствената игра, която съм купил до сега е wowa и то без катаклизмата. Имам намерения да си купя и д3 и новата фифа.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 12:40
Не пиратствам. Аз само тегля торенти. Това е споделяне на файлове. Няма нищо незаконно. От време на време си купувам по някоя епична игрица. Последното което "присвоих" беше DMC4.
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 13:20
Хахахаха аз съм си пират и такъв ще си остана!!! Йо-хо-хо и бутилка ром!!! 
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 13:52
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 14:01
Бе обичам да си тегля игрици. Но виж например игри катo Battlefield 2, Bad Company 2, Battlefield 3 и главно мултиплейър ориентирани игри си заслужава да се купят (WoW не се брои). SP игри като Deus Ex HR, Assassin's Creed, Fallout игрите, те например можеш да си ги купиш ако си заслужават и ти харесват, и ако цената не те притеснява.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 14:17
Колекционирам видео игри.
С това искам да кажа, че винаги, когато ми хареса някоя игра, си я купувам. Без изключение.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 15:25
И аз колекционирам игри . . .
В utorrent-а.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 15:27
Draksis написа: Колекционирам видео игри.
С това искам да кажа, че винаги, когато ми хареса някоя игра, си я купувам. Без изключение. +1
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 15:35
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate? Публикувано на: 09 Сеп 2011 15:37
Все същите глупости отново и отново. Не съм си правил труда да чета първия пост даже. Много ясно, че всеки човек с малко акъл в главата си, трябва да знае, че пиратството вреди на издателя, разработчика, че и на крайния потребител. Съвсем друг е въпроса, че в България сме клошари и неможем да си позволим да си купуваме оригинални игри. Отговор на въпроса ти, ще дам. Обичам ли да пиратствам? Не естествено. Налага ли ми се? Да. Но по-хубавите игри които си заслужават да си ги купя, си ги купувам.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|