Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра
Публикувано на: 15 Мар 2009 13:36

A мерси, на всички.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 13:44

Tiny написа:
Half-Life 1
+
Blue shift, Opposing force
+
half-Life 2
+
Episodes 1
+
Episode 2
_________
Качествена зарибявка за дълго време.
+Gunman.Мн добро sp модче :)

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 15 Мар 2009 16:38

Der Meister написа:
†Soul Hunter† написа:
Колко разсеян трябва да си, за да не видиш реда, в който човека споменава, че няма машина за най-новите заглавия и да му препоръчаш именно тях?

Бе ще ги подкара с тая машина, макар и на Low.

Да, и впечатлението му от играта ще отиде на вятъра, понеже всичко, което ще вижда, е как група цветове се гонят по екрана. Не е хубаво да ги играеш на Low игрите. Поне една резолюция и малко текстури трябва да има. И ако Crysys Warhead наистина му тръгне и не му насича минимално дори и на Low, ще се извиня за безкрайните глупости, които съм писал, ще си счупя компа и ще се заселя на безлюден остров.

No offence, братле, и аз съм играл игри, в които не можеш да различиш кое какво е, ама поне едната графика, била тя и "само малко над минималната възможна", трябва да я има.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 16:58

Crysis warhead си е грехота да я играеш на нещо под enthusiast предвид уникалната красота която предлага

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 19:36

†Soul Hunter† написа:
Да, и впечатлението му от играта ще отиде на вятъра, понеже всичко, което ще вижда, е как група цветове се гонят по екрана. Не е хубаво да ги играеш на Low игрите. Поне една резолюция и малко текстури трябва да има. И ако Crysys Warhead наистина му тръгне и не му насича минимално дори и на Low, ще се извиня за безкрайните глупости, които съм писал, ще си счупя компа и ще се заселя на безлюден остров.

No offence, братле, и аз съм играл игри, в които не можеш да различиш кое какво е, ама поне едната графика, била тя и "само малко над минималната възможна", трябва да я има.

Тия игри дори на Low изглеждат супер. Много по-добре отколкото игри от преди 2-3 години примерно на медиум или макс. Иначе на Кризиса покрива минималните изисквания перфектно, тъй че би трябвало да върви без проблеми на low. Даже и на по-слаби карти върви. Освен това не графиката е най-важна. Айде за Кризис да речем, че е най-важна, тъй като няма кой знае какъв геймплей, но другите игри, които предложих определено не разчитат само на графика. Бе даже и Кризиса бих казал, че не разчита само на графика, а си има и як, динамичен геймплей.

Профил Skype

Публикувано на: 15 Мар 2009 19:53

Съгласен съм с теб, че шутърите, които даде, не разчитат само на лъскава визия. Ала определено не бих си развалил удоволствието от тях, като ги дам на минимални настройки и да не мога да различа хора ли бия, коне ли, какво... Единствената игра, която играх на минимал, беше The Witcher. И след като си взех новия компютър, я подкарах на макс и разбрах, че съм изпуснал много, ама много... Играта е зверски красива. Да, визията не е чак толкова важна, ако търсиш игра, която да те отвее с история и динамика на геймплея, но пък визията спомага толкова много за цялостното изживяване...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 21:09

Еми тогава най-добре ако ще си сменя скоро щайгата да не ги играе и да изчака, но ако няма такива изгледи да ги играе на low. Щото все пак Crysis на low не е като да не можеш да различиш хора от коне. Доста си е добра графиката дори на low.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2009 03:10

никога несъм можелда играя игри на намалени детаили. Колкото и да не разчита една игра на графиката, пусна ли си я на намалени детаили ме набляга яка тъпотия и немога да я играя.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 16 Мар 2009 21:46

Ей до сега играх една много яка игра-Aquadelic GT!Всъщност тя май е рейсър,ама с лодки и е мнооого разпускащо да покараш някоя бракма,да разкараш тоя и оня насам-натам,да се посъстезаваш,да ъпгрейднеш лодката и т.н.Пробвай я-може и да ти хареса,а и предполагам,че ще ти тръгне-все пак(не се хваля-пример давам) на 3.2гхц и Гефорс 7300 хвърчи на макс детайли,че и с анти-алайзинг 8х(макар и да може до 16)!

Профил

Аватар
В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/
Публикувано на: 17 Мар 2009 11:20

Само като ви гледам какви правописни грешки допускате . После
на мен търсите кусури .
Бих ти препоръчал Mirror's Edge , но може ида не ти тръгне.
Ако искаш FPS в multy ти препоръчвам UrbanTerror , но
понеже ти каза ,че си noob по - добре не ... Е, зависи и от сървъра,
нали знаеш ,че във всички игри noob-овете са по-голямата част от
играчите и не е срамно.
п.п. Много обичам noob-овете !!! Умират лесно и в промишлени
количества. :D

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения