Автор |
Съобщение |
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 13:36
A мерси, на всички.
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 13:44
Tiny написа: Half-Life 1 + Blue shift, Opposing force + half-Life 2 + Episodes 1 + Episode 2 _________ Качествена зарибявка за дълго време. +Gunman.Мн добро sp модче
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 16:38
Der Meister написа: †Soul Hunter† написа: Колко разсеян трябва да си, за да не видиш реда, в който човека споменава, че няма машина за най-новите заглавия и да му препоръчаш именно тях? Бе ще ги подкара с тая машина, макар и на Low. Да, и впечатлението му от играта ще отиде на вятъра, понеже всичко, което ще вижда, е как група цветове се гонят по екрана. Не е хубаво да ги играеш на Low игрите. Поне една резолюция и малко текстури трябва да има. И ако Crysys Warhead наистина му тръгне и не му насича минимално дори и на Low, ще се извиня за безкрайните глупости, които съм писал, ще си счупя компа и ще се заселя на безлюден остров. No offence, братле, и аз съм играл игри, в които не можеш да различиш кое какво е, ама поне едната графика, била тя и "само малко над минималната възможна", трябва да я има.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 16:58
Crysis warhead си е грехота да я играеш на нещо под enthusiast предвид уникалната красота която предлага
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 19:36
†Soul Hunter† написа: Да, и впечатлението му от играта ще отиде на вятъра, понеже всичко, което ще вижда, е как група цветове се гонят по екрана. Не е хубаво да ги играеш на Low игрите. Поне една резолюция и малко текстури трябва да има. И ако Crysys Warhead наистина му тръгне и не му насича минимално дори и на Low, ще се извиня за безкрайните глупости, които съм писал, ще си счупя компа и ще се заселя на безлюден остров.
No offence, братле, и аз съм играл игри, в които не можеш да различиш кое какво е, ама поне едната графика, била тя и "само малко над минималната възможна", трябва да я има. Тия игри дори на Low изглеждат супер. Много по-добре отколкото игри от преди 2-3 години примерно на медиум или макс. Иначе на Кризиса покрива минималните изисквания перфектно, тъй че би трябвало да върви без проблеми на low. Даже и на по-слаби карти върви. Освен това не графиката е най-важна. Айде за Кризис да речем, че е най-важна, тъй като няма кой знае какъв геймплей, но другите игри, които предложих определено не разчитат само на графика. Бе даже и Кризиса бих казал, че не разчита само на графика, а си има и як, динамичен геймплей.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 19:53
Съгласен съм с теб, че шутърите, които даде, не разчитат само на лъскава визия. Ала определено не бих си развалил удоволствието от тях, като ги дам на минимални настройки и да не мога да различа хора ли бия, коне ли, какво... Единствената игра, която играх на минимал, беше The Witcher. И след като си взех новия компютър, я подкарах на макс и разбрах, че съм изпуснал много, ама много... Играта е зверски красива. Да, визията не е чак толкова важна, ако търсиш игра, която да те отвее с история и динамика на геймплея, но пък визията спомага толкова много за цялостното изживяване...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 21:09
Еми тогава най-добре ако ще си сменя скоро щайгата да не ги играе и да изчака, но ако няма такива изгледи да ги играе на low. Щото все пак Crysis на low не е като да не можеш да различиш хора от коне. Доста си е добра графиката дори на low.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 16 Мар 2009 03:10
никога несъм можелда играя игри на намалени детаили. Колкото и да не разчита една игра на графиката, пусна ли си я на намалени детаили ме набляга яка тъпотия и немога да я играя.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 16 Мар 2009 21:46
Ей до сега играх една много яка игра-Aquadelic GT!Всъщност тя май е рейсър,ама с лодки и е мнооого разпускащо да покараш някоя бракма,да разкараш тоя и оня насам-натам,да се посъстезаваш,да ъпгрейднеш лодката и т.н.Пробвай я-може и да ти хареса,а и предполагам,че ще ти тръгне-все пак(не се хваля-пример давам) на 3.2гхц и Гефорс 7300 хвърчи на макс детайли,че и с анти-алайзинг 8х(макар и да може до 16)!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Txc
|
|
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 17 Мар 2009 11:20
Само като ви гледам какви правописни грешки допускате . После на мен търсите кусури . Бих ти препоръчал Mirror's Edge , но може ида не ти тръгне. Ако искаш FPS в multy ти препоръчвам UrbanTerror , но понеже ти каза ,че си noob по - добре не ... Е, зависи и от сървъра, нали знаеш ,че във всички игри noob-овете са по-голямата част от играчите и не е срамно. п.п. Много обичам noob-овете !!! Умират лесно и в промишлени количества.
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|