Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: RPG Request
Публикувано на: 27 Фев 2009 22:43

Silent_Kill написа:
А някой може ли да ми каже добро РПГ и на мен, което да върви на gForce FX5200 :roll:
С леко поостаряла видеокарта съм и просто много ме прецаква за новите игри...

Е че аз Witcher-a я подкарах на FX 5200 :shock: Нечовешки сеч, ама я изиграх с кеф.

Профил

Публикувано на: 27 Фев 2009 22:55

†Soul Hunter† написа:
Silent_Kill написа:
А някой може ли да ми каже добро РПГ и на мен, което да върви на gForce FX5200 :roll:
С леко поостаряла видеокарта съм и просто много ме прецаква за новите игри...

Е че аз Witcher-a я подкарах на FX 5200 :shock: Нечовешки сеч, ама я изиграх с кеф.

Е то добре, ама какви са ти процесора и рамта, че мойте и те не стават :lol:
1.47gHz 768MB DDR400

Профил

Публикувано на: 27 Фев 2009 23:28

Е, малко по-добри бяха, Intel на 2.4 GHz, и 1 гига RAM... Ти вземи цъкни Baldur's-a, ако не си го играл. "Бива" си я играта... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2009 10:32

Drakensang верно е добро :!:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2009 12:19

WidowmakeR написа:
off topic

Ми незнам, човек, 1 и 2 ме изкефиха много с атмосферата на играта историята и това как бяха завързани нещата. И в същото време не се правеше едно монотонно действие, а играта се развиваше, докато при 3 те пуска в няква местност където слънцето грее, птички пеят, и въобще всичко бе сменено. Монотонността при 3 беше най-дразнещото нещо: отиваш в град, изпълняваш редица на пръв поглед интересни куестове и накрая един по-специален, след това отиваш в другия град и цялото действие се повтаря. Бойната система беше ужасна, не че в готик 1 и 2 е няква добра, ама поне имаше шанс срещу повече от един противник.
Кажи-речи 3 не ме кефи че нямаше нищо общо с първите като визия, атмосфера и беше мн. монотонна.
Ем бате атмосферата точно във 3ката е най добра.На макс детайли е просто уникално.Сичко е адски живо.Иначе за другите неща съм съгласен верно беше доста монотонна.Ама мене като върл готик фен си ме изкефи на макс.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 28 Фев 2009 17:05

Неее.. Не си ме разбрал правилно. Не исках да кажа, че играта няма атмосфера, има, но просто не е същата като на първите 2 игри, а тя там страшно мн ме кефи. Иначе добре са нагласили всичко - горички, тревички, птички - за това нямам възражения.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 28 Фев 2009 17:09

Как никой досега не е предложил това РПГ

:D

Иначе целия материал е покрит в горните постове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2009 20:23

WidowmakeR написа:
Неее.. Не си ме разбрал правилно. Не исках да кажа, че играта няма атмосфера, има, но просто не е същата като на първите 2 игри, а тя там страшно мн ме кефи. Иначе добре са нагласили всичко - горички, тревички, птички - за това нямам възражения.

В тройката го нямаше момента, в който си толкова кекав, че внимаваш да не те сгащи някой орк. То нормално де, като е продължение - нашият човек се е ''специализирал'' с орките, ама пак нямаше особени предизвикателства.
Накефи ме идеята с liberate-ването на градовете, но ставаше много скучно вече след третия град. Като зъл ми хареса повече превъртането. Развитие на маг е още по-имба.

Нямам търпение за новия Готик , дано не е ептен чекия ...

Бтв, в сайта ( и форумите ) на Готик има разни модове, предимно за първата част. Някой играл ли е някой от тях ?

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com