Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Call of Duty:World at War
Публикувано на: 13 Фев 2009 00:41

High_voltage написа:
В три от частите на поредицата Call of Duty вече изиграхме и преиграхме доста от Втората световна. Не е ли време малко да променят сценария? Модерното воюване не е чак толкова вдъхновяващо, тъй че не искам отново да го играя.
Ще е хубаво следващата част да бъде за Първата световна. Има шанс да стане наистина добра игра предвид факта, че добра игра на тази тематика НЯМА в този жанр.
Другият вариант е да е пак за Втората световна, но този път от страната на Оста, което обаче ме съмнява.

Във всеки случай, надявам се да има следваща част, която да не е за 2СВ. 8)

Напълно съм съгласен. Втората световна е толкова изтъркана, че просто нямам думи. За модерното воюване също има доста игри ама пак по-добре. Иначе е крайно време да се появи шутър за Първата световна война. Прости ли са да не правят такава игра? Досега не е имало такава и ще е голям хит.

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2009 00:51

Der Meister написа:
Прости ли са да не правят такава игра? Досега не е имало такава и ще е голям хит.

Iron Storm!

Едит: Като се замисля, една игра по ПСВ 1 звучи яко, но самата война е прекалено гадна:( Излизаш от окопа срещу другия окоп и, който оцелее. Отделно при химическите атаки хуй, но едно-две нива по тунелите, дето са копали, ще са повече от интригуващи

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2009 00:51

Олеле, Първата Световна, да... О>О

Напълно възможно.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2009 06:32

Omega-x написа:
Der Meister написа:
Прости ли са да не правят такава игра? Досега не е имало такава и ще е голям хит.

Iron Storm!

Едит: Като се замисля, една игра по ПСВ 1 звучи яко, но самата война е прекалено гадна:( Излизаш от окопа срещу другия окоп и, който оцелее. Отделно при химическите атаки хуй, но едно-две нива по тунелите, дето са копали, ще са повече от интригуващи

Ама тя доколкото знам е фикционална и действието се развива през 60-те някъде като войната не е свършила още. Аз искам исторически достоверна игра както CoD примерно.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com