Call of Duty:World at War

Игри за PC
Der Meister
Обратна връзка:

Re: Call of Duty:World at War

Мнение от Der Meister »

High_voltage написа:В три от частите на поредицата Call of Duty вече изиграхме и преиграхме доста от Втората световна. Не е ли време малко да променят сценария? Модерното воюване не е чак толкова вдъхновяващо, тъй че не искам отново да го играя.
Ще е хубаво следващата част да бъде за Първата световна. Има шанс да стане наистина добра игра предвид факта, че добра игра на тази тематика НЯМА в този жанр.
Другият вариант е да е пак за Втората световна, но този път от страната на Оста, което обаче ме съмнява.

Във всеки случай, надявам се да има следваща част, която да не е за 2СВ. 8)
Напълно съм съгласен. Втората световна е толкова изтъркана, че просто нямам думи. За модерното воюване също има доста игри ама пак по-добре. Иначе е крайно време да се появи шутър за Първата световна война. Прости ли са да не правят такава игра? Досега не е имало такава и ще е голям хит.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Der Meister написа:Прости ли са да не правят такава игра? Досега не е имало такава и ще е голям хит.
Iron Storm!

Едит: Като се замисля, една игра по ПСВ 1 звучи яко, но самата война е прекалено гадна:( Излизаш от окопа срещу другия окоп и, който оцелее. Отделно при химическите атаки хуй, но едно-две нива по тунелите, дето са копали, ще са повече от интригуващи
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Олеле, Първата Световна, да... О>О

Напълно възможно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Omega-x написа:
Der Meister написа:Прости ли са да не правят такава игра? Досега не е имало такава и ще е голям хит.
Iron Storm!

Едит: Като се замисля, една игра по ПСВ 1 звучи яко, но самата война е прекалено гадна:( Излизаш от окопа срещу другия окоп и, който оцелее. Отделно при химическите атаки хуй, но едно-две нива по тунелите, дето са копали, ще са повече от интригуващи
Ама тя доколкото знам е фикционална и действието се развива през 60-те някъде като войната не е свършила още. Аз искам исторически достоверна игра както CoD примерно.
Публикувай отговор