Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Battlefield 2
Публикувано на: 04 Май 2008 21:26

Сигурно се досещате какъв е казусът, ако сте запознати с проблематиката на играта. Ако не сте - появява се черен екран за няколко секунди (1-2) и просто ме изплюва на бюрото. Помогнете, хора! Какво ли не четох и пробвах за да се преборя с този проблем, но нищо не помага, а отчаяно искам да играя тази игра!

ПП
Ако не можете да помогнете, поне препоръчайте игра с modern combat идея и да е от същото поколение (най-много малко по-старо или малко по-ново)... ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Заглавие: Re: Battlefield 2
Публикувано на: 04 Май 2008 21:30

При мен проблемо беше от видео картата.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2008 21:30

CoD 4> The best game ever...Moderne e ima 30orajiq ludnica....

Профил

Аватар
В момента играе: Battlefield 2
Публикувано на: 07 Май 2008 13:24

DJ Cat написа:
CoD 4> The best game ever...Moderne e ima 30orajiq ludnica....

Луд ли си, БФ2 е много по-добра!

Значи, инсталирай играта отново, сложи най-последния пач. Сложи си нови драйвери за видеото. Какво ти е видеото?? :angrycomp:

AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 07 Май 2008 13:43

Vargg написа:
Сигурно се досещате какъв е казусът, ако сте запознати с проблематиката на играта. Ако не сте - появява се черен екран за няколко секунди (1-2) и просто ме изплюва на бюрото. Помогнете, хора! Какво ли не четох и пробвах за да се преборя с този проблем, но нищо не помага, а отчаяно искам да играя тази игра!

ПП
Ако не можете да помогнете, поне препоръчайте игра с modern combat идея и да е от същото поколение (най-много малко по-старо или малко по-ново)... ;р

Мощен щом това не ти върви а повярвай ми имах същият проблем (от видеото) просто забраи. Ръцай COD 1,2 и това е.

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 07 Май 2008 16:51

Поръчах си ей тая карта , би трябвало вече да върви, както и Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Battlefield 2
Публикувано на: 08 Май 2008 08:36

Vargg написа:
Поръчах си ей тая карта , би трябвало вече да върви, както и Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p

О, значи ти си с някакво антично AGP дъно.
Ще ти вървят игрите, но специално за Crysis леееко си се изхвърлил - просто освен вкичко на Low няма шанс да ти тръгне. Пък и 256MB видео памет са малко за тая игра.

AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2008 08:46

Vargg написа:
Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p

Battlefield 2142 и CoD4 на мене ми вървят обаче другите игри и да ревеш няма да ти тръгнат ;)

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2008 11:54

Nikola Bathory написа:

Луд ли си, БФ2 е много по-добра!

Значи, инсталирай играта отново, сложи най-последния пач. Сложи си нови драйвери за видеото. Какво ти е видеото?? :angrycomp:

axxxaaxaxxaxaax bf2>cod xaxaxa sry az spama ama toq ma razmaza xaax : D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2008 13:58

Nikola Bathory написа:
О, значи ти си с някакво антично AGP дъно.
Ще ти вървят игрите, но специално за Crysis леееко си се изхвърлил - просто освен вкичко на Low няма шанс да ти тръгне. Пък и 256MB видео памет са малко за тая игра.

Ахахаха, да еба и античното AGP дъно... При 128битов трансфер на данни, от 512мб памет, още повече пък DDR3, не виждам каква е файдата. Пък и за Crysis дори и нямам претенции, независимо че все пак ме съмнява да не тръгне. Честно казано я споменах просто ей така, 'щото така ми се подредиха заглавията на игри в съзнанието. ;р

По-скоро много повече ме вълнува игри като CoD4, BF2142, BF2, Gears of War, Splinter Cell: Conviction, Rainbow Six: Vegas 2, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 да ми вървят. Па и Assassin's Creed де. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Май 2008 17:16

Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!!

Профил ICQ WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Май 2008 08:23

Arathorn написа:
Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!!

Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2008 16:33

Vargg написа:
Arathorn написа:

Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно.
Еми значи щайгата ти е някаква пълна боза!

Профил ICQ WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 20 Май 2008 17:59

Arathorn написа:
Vargg написа:
Еми значи щайгата ти е някаква пълна боза!

Явно. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com