Battlefield 2
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Battlefield 2
Сигурно се досещате какъв е казусът, ако сте запознати с проблематиката на играта. Ако не сте - появява се черен екран за няколко секунди (1-2) и просто ме изплюва на бюрото. Помогнете, хора! Какво ли не четох и пробвах за да се преборя с този проблем, но нищо не помага, а отчаяно искам да играя тази игра!
ПП
Ако не можете да помогнете, поне препоръчайте игра с modern combat идея и да е от същото поколение (най-много малко по-старо или малко по-ново)... ;р
ПП
Ако не можете да помогнете, поне препоръчайте игра с modern combat идея и да е от същото поколение (най-много малко по-старо или малко по-ново)... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Re: Battlefield 2
При мен проблемо беше от видео картата.
CoD 4> The best game ever...Moderne e ima 30orajiq ludnica....
-
Nikola Bathory
- В момента играе: Battlefield 2
- Обратна връзка:
Луд ли си, БФ2 е много по-добра!DJ Cat написа:CoD 4> The best game ever...Moderne e ima 30orajiq ludnica....
Значи, инсталирай играта отново, сложи най-последния пач. Сложи си нови драйвери за видеото. Какво ти е видеото??
AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Мощен щом това не ти върви а повярвай ми имах същият проблем (от видеото) просто забраи. Ръцай COD 1,2 и това е.Vargg написа:Сигурно се досещате какъв е казусът, ако сте запознати с проблематиката на играта. Ако не сте - появява се черен екран за няколко секунди (1-2) и просто ме изплюва на бюрото. Помогнете, хора! Какво ли не четох и пробвах за да се преборя с този проблем, но нищо не помага, а отчаяно искам да играя тази игра!
ПП
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Поръчах си ей тая карта , би трябвало вече да върви, както и Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Nikola Bathory
- В момента играе: Battlefield 2
- Обратна връзка:
О, значи ти си с някакво антично AGP дъно.Vargg написа:Поръчах си ей тая карта , би трябвало вече да върви, както и Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p
Ще ти вървят игрите, но специално за Crysis леееко си се изхвърлил - просто освен вкичко на Low няма шанс да ти тръгне. Пък и 256MB видео памет са малко за тая игра.
AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
Vargg написа:Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p
Battlefield 2142 и CoD4 на мене ми вървят обаче другите игри и да ревеш няма да ти тръгнат
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
axxxaaxaxxaxaax bf2>cod xaxaxa sry az spama ama toq ma razmaza xaax : DNikola Bathory написа:
Луд ли си, БФ2 е много по-добра!
Значи, инсталирай играта отново, сложи най-последния пач. Сложи си нови драйвери за видеото. Какво ти е видеото??
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ахахаха, да еба и античното AGP дъно... При 128битов трансфер на данни, от 512мб памет, още повече пък DDR3, не виждам каква е файдата. Пък и за Crysis дори и нямам претенции, независимо че все пак ме съмнява да не тръгне. Честно казано я споменах просто ей така, 'щото така ми се подредиха заглавията на игри в съзнанието. ;рNikola Bathory написа:О, значи ти си с някакво антично AGP дъно.
Ще ти вървят игрите, но специално за Crysis леееко си се изхвърлил - просто освен вкичко на Low няма шанс да ти тръгне. Пък и 256MB видео памет са малко за тая игра.
По-скоро много повече ме вълнува игри като CoD4, BF2142, BF2, Gears of War, Splinter Cell: Conviction, Rainbow Six: Vegas 2, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 да ми вървят. Па и Assassin's Creed де. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!!
One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно.Arathorn написа:Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Еми значи щайгата ти е някаква пълна боза!Vargg написа:Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно.Arathorn написа:Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!!
One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Явно.Arathorn написа:Еми значи щайгата ти е някаква пълна боза!Vargg написа: Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS