Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 10 Апр 2017 19:45
ESO ще е безплатна между 11ти и 18ти
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 16 Яну 2019 01:44
В темата отдавна не е писано,обаче днес зенимакс обявиха новия чаптър за играта и избухнаха много яко.Играя ммо-то редовно и все пак бях решил,че вече няма с какво да ме изненадат,но сега толкова много нови и интересни неща обявиха,че не е истина!Отделно,че на всяко тримесечие играта получава нов кънтент и има най-добрия финансов модел!
ps И за разлика от фалаут76,където се случват някакви ужасни неща,маркетинга тука работи перфектно.Стрийма събра 140к за отрицателно време,хайп на макс,а играта има добре познати гейм директор и водещ дизайнер,които между другото се изправиха очи в очи със някои неудобни въпроси,като например,че новия клас-некрото,не пасва добре на лор-а,защото този вид магия е забранена в тамриел.Е,който играе с този клас,ще трябва да внимава много,защото ако ползва скиловете си в населено място,ще бъде преследван от гуардовете.Честно,не знам да има друго такова ммо.Не че краденето и асаинейшъна не бяха уникални скил линии,ама това вече е върха!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 16 Яну 2019 11:51
Специфичното за 2019та година ще е това, че 3те длцта и експанжъна ще са свързани помежду си, за разлика от досегашната схема на самостоятелност. Обявиха много QoL подобрения за следенето на прогреса ти, гилд файндър, подобрено UI на аукциона(конзолните играчи ликуват) и тн. Всичките тия работи са страхотни, но аз все пак се надявам повече на нещо друго. ЕСО е велико мморпг, спор няма, единствените проблеми на тази игра обаче са от техническо естество - лоудинг скрийновете, in combat* бъга (най-големият ми проблем в тази игра), като цяло оптимизацията, пвп сървърите... са сериозни убийци на удоволствието. Споменаха накратко, че знаят за всичко това и през тази година ще наблегнат много сериозно на тези проблеми. Аз съм такъв играч, че дори 1 нов куест да не пуснат през новата година, но пък да оправят горепосочените проблеми - ще обожествявам играта. *in combat бъга е нещо, което не ти позволява да се качиш на маунта или пък да преминеш през врата в дънджън, защото по неясна причина играта мисли, че си в битка с нещо. Еййй човече, бърка ми в здравето това нещо. Има дънджъни, които мразя да правя, защото почти винаги някой не може да премине през врата заради тоя бъг. Или пък масовото пвп, в което прекарвам по няколко часа всеки ден - групата язди пред мен, но аз не мога да се кача на коня, защото играта така е решила... Голяма болка, както казах.
Мисля, че пикът на стрийма беше 160к. ЕСО е едно от малкото мморпгта, които вървят нагоре, въпреки замиращия (заради instant gratification поколението) жанр. За разлика от Уоу, тук хората искат нови неща, защото играта става все по-добра. През 2018 играта е отбелязала втория най-голям прилив на нови играчи. Само 2015та е била по-силна, заради конзолния релийс. Яката работа.
п.с. Нека не сравняваме фалоут 76 и ЕСО, все пак са от различен производител.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 16 Яну 2019 12:51
Е аз споменах фалаута,защото и той е под шапката на корпорацията-зенимакс.Вярно че се разработва от друго студио,но все пак маркетинга е един,а там нещата са ужасни.Както и да е,специално за лага във сиродил,казаха,че отделят империал сити от кампанията и го правят отделна кампания със свой сървър,което хем е яко и ще съживи зоната,хем ще намали лага във сиродил,което особено предвид задаващите се даедрик артефакти е доста важно.Колкото до бъговете и лоудинг скрииновете,макар аз да нямам такива проблеми,знам че доста хора се оплакват,дано фикснат тези неща.Аз btw съм сложил играта на ссд и това доста помага.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 16 Яну 2019 19:25
И аз съм я сложил на ССД, но това не пречи да се появяват рандъм loading screens в cyro и понякога да са безкрайни. При влизане в дънджъни също понякога са доста дълги.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|