Заглавие: Legacy of Kain: Dead Sun - 32 минути видео от cancelled игра
Публикувано на: 15 Юни 2016 00:10
Тъй като е седмицата на E3 и това е най-интересното видео, което съм гледал тази седмица, реших да го пусна. Играта я отрязаха още 2012та, но е интересно да се види какво можеше да бъде вместо онази помия Nosgoth.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Заглавие: Re: Legacy of Kain: Dead Sun - 32 минути видео от cancelled
Публикувано на: 15 Юни 2016 07:08
Бях го гледал преди година още някъде това. Изглежда яко, но малко ми бяга LoK-атмосферата.
Ениуей, много бих се накефил на нещо ново от тази поредица, но май няма да го бъде ?
___________________________________ джумерки
Sentry
Публикувано на: 15 Юни 2016 10:30
Ами миналата година един от по-senior людете в Crystal Dynamics казаха, че има 50/50 шанс за нова игра, но като ги знам SquareEnix какви са задници CD ще цуцуркат еднотипни Tomb Raider-и докато не ги закрият. В момента най-близото, което може да очакваме е, парадоксално, Star Wars играта на Amy Hennig във Visceral.
P.S. BTW атмосфрерата в Dark Sun на мен ми напомня най-много на Blood Omen 1 и по описанията като структура е щяла да бъде доста подобна - голям отворен свят с dungeon-и, където има пъзели и босове и повечето история.
P.P.S. А, и може би Vampyr, ама ще видим за това, че в Dontnod нямам много доверие, но за сметка на това игрите на Focus ми харесват по някаква причина...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 15 Юни 2016 12:47
Гледах го отдавна това и не ми хареса. Атмосферата куца, играта е просто някаква псевдо-линейна адвенчър рядка бозица, която просто би имала някакъв хайп, поради факта, че е в LoK вселената.
Искам продължение на Defiance. 13 години чакам вече
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
vanmx
Публикувано на: 16 Юни 2016 23:20
Геймплей кличе от тая игра гледах отдавна, но нещо не ме грабна. Реакцията ми е по-скоро "добре че са я отменили". Като игра може да е ОК, ама няма нищо от това което очаквам да видя в LoK игра.
Аз доста се кефя на поредицата, но най-якото нещо в екшън адвенчър жанра е първия Soul Reaver. Единственото съпоставимо нещо с тази игра е Shadow Man, тя даже май ме кефи малко повече Доста подценена игра, а реално в доста отношения е 1:1 със Soul Reaver + подтискащата хорър атмосфера и dark ambient озвучение.
Това са ми двете от най-любимите игри, ако ще се правят продължения по-добре нещо в същия дух или нищо.
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 774 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 17 Юни 2016 01:36
Да, тва е старо и доколкото знам (пък и си личи) са използвали assets от нея за Shadow of Mordor.
"History abhors a paradox..."
Публикувано на: 17 Юни 2016 09:43
Legacy of Kain е любимата ми поредица, like ever. Всяка игра съм я превъртал минимум 5 пъти и всичко в поредицата е превъзходно. Но от 2003та си седим на сухо без нова игра. За жалост едва ли някога ще видим продължение на Defiance, а и да видим ще е просто поредния екшън адвенчър за деца и yoloswager-и. За това от една страна не искам да има продължение, точно защото може да е ужасно. Но и ми се иска продължение.
Е, винаги мога да си преигравам старите игри
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
hyper'
Публикувано на: 17 Юни 2016 15:32
Винаги съм искал да ги изиграя за историята, ама гейплеят ми е прекалено семпъл и античен, та се чудя да ги гледам ли като филмче в тубата. ко да праа
doggymien4o
Публикувано на: 17 Юни 2016 17:42
Шедьоври са принципно и няма да сбъркаш ако ги изиграеш. Но ако не ти се занимава можеш просто да изгледаш историята. Ето ти я цялата
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 774 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 17 Юни 2016 18:46
@hyper
Изиграй поне Soul Reaver 1&2 и Defiance щот няма такава атмосфера в нивата просто, особено в първата. Клипчето само с историята става, но ще изпуснеш много (то е ясно).
Публикувано на: 17 Юни 2016 20:04
Файтинг системата не е от най-добрите като за клавиатура, но с пад става. Освен това, огромна част от игрите са пъзелите. Soul Reaver 2 има mindblowing пъзели.
hyper'
Публикувано на: 17 Юни 2016 23:15
TY за видеото, може би в скоро време ще им дам шанс пак (с пад), пък да видим
vanmx
Публикувано на: 17 Юни 2016 23:36
Мочмета, най-добрия начин за играене на Soul Reaver e версията за Sega Dreamcast + NullDC емулатора.
PS1 версията е грозна, а PC версията е най-лощия вариант, защото е PS1 порт т.е същата работа, но без адекватна подръжката на геймпад и никаква поддръжка на мишка. Както и ниска 4:3 резоляция.
Dreamcast версията излиза година по-късно, с обновена графика, възползваща се от мощта на новата тогава конзола. В пъти повече детайл и по-хубави текстури. Реално става дума за SR1 с графика близка до тази на SR2. Само че с емулатора може да си я набримчиш ако искаш и на 4k резолюция, с всички филтрации и AA. Гледката е направо потресаваща, сравнена с дървените PS1/PC версии. Емулатора поддържа Xinput конторолери, т.е всички които са Xbox съвместими, както и тия които не са Xbox съвместими могат да се направят такива с една програмка.
doggymien4o
Публикувано на: 18 Юни 2016 21:43
Vanmx казва истината, подкрепям. Едно от превъртанията ми на SR1 е точно такова. Всячески поредицата е страхотна и като се абстрахира човек от леко смотаните механики и файтинг системите ще се потопите в една невероятна история
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения