Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: DivinityL Original Sin 2
Публикувано на: 26 Авг 2015 23:29

Не знаех че ще излиза 2ра част, чаках един патч за единициата за ко-оп за лвл0лите (ако сте запознати ще се сетите), а ето и превю :

Видео

Профил

Аватар
Заглавие: Re: DivinityL Original Sin 2
Публикувано на: 27 Авг 2015 18:37

Purvo she izleze mega pach za edenicata, prosto si ima nujda. She q pusnat za konzoli s suport za splitscreen i padove. Shtr sa ozvucheni vsichki dialozi, kato izleze moje da prasnem edin coop ako iskash. Lichno az za sp predpochitam pillars.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2015 01:15

В момента цъкам Пиларса(невероятна игра сега съм си приготвил и BG 1 и 2 и Wasteland 2), а за пача чакам го с огромен интерес с един приятел да го играем, но защо не бих го разцъл с удоволствие с който пожелае.

Заради тези игри даже скоро мисля да играя и Д&Д с едни авери в Пловдив, просто старите РПГта са си яки, така те потапят в атмосферата(само да имаш желание да четеш, сякаш четеш книга.)

Не знам дали гледа видеото, но има много интересни идеи,а и днес минаха 600 000 долара и който иска да дари кинти, вече опциите са надо 30 долара.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2015 11:53

Abe az minalata godina igrah original sin coop s brativched mi i beshe zle. Mega mnogo ujasni bugove, lineino otkluchvane na regeoni, ne osobeno originalen dizain na vragove i umenia. Ideqta s vzaimodistvashtite elementi e cool no vodeshe do mnogo nenormalni posledici. Spored men horata deto sa fenove na baldurs prosto ne nameriha tova koeto turseha. Pri pilarsa e razlichno tam si e po kak trqbva vsichko no nqma mp. Inache novia pach na pilarsa mnogo q podobrqva. Dobavq multyclas, veche se vijda reindja na magiite i sega magiosnicite nqma da se nabivat v meleto dokato se opitvat da castvat, moje da steltvash s otdelni charakteri veche ne s cqlo parti i taka she moje da pravish zasadi osobeno s backstab.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2015 12:59

Аз за какво чакам пача на Дивинитито, ще се оправят и левелите там да се дигат с твоето ниво, сега са статични и като цяло не е яко за ко-оп.

Пиларса да сега го играя с последния патч и съм много възхитен от гирата.

Ето и нещо ново - Sword Coast Legends

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2015 14:23

Da be znam go tca shtialo da e nekvo za dungeon masteri. Lichno men poveche me izkushava novi planescape

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2015 15:55

Това е новина, не знаех за Planetscape че ще има 2ра игра.

Да то е както с един приятел днес коментирахме, добре забравените стари игри отново на мода. :D

Ще се следи всичко, този жанр от малък ми е на сърце и основно него си играя.

Като цяло сега списъка ми е дълъг :
BG 1 и 2
Divinity: 0S (ПОЛОВИНАТА)
Wasteland 2
Та има какво да играя докато излязат тези игри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2015 16:17

Planescape - не, но правят уж "spiritual successor", който е по Numenera системата - Torment: Tides of Numenera.

Ако ти се играят от старите игри можеш да погледнеш и Icewindale, Neverwinter Nights и Temple of Elemental Evil(turn based). От по-новите - Shadowrun-ите са fun, но и те са turn based, a Aarklash: Legacy предлага много добра бойна система и интересен свят, въпреки че RPG елементите в играта са много тънки.

За upcomming - наскоро чух за Masquerada, което ми изглежда интересно.

Профил

Аватар
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Публикувано на: 28 Авг 2015 18:15

Аз лично съм доста развълнуван за двойката. Някои от нещата, които обещават звучат много добре и май ако играеш с приятели наистина ще се чувстваш сякаш имаш собствена история отделна от на другите. Аз лично изиграх първата част с един приятел co-op и не беше толкова зле. Бъгове имаше и лично на мен началото ми беше доста трудно. Някои куестове пък беше почти невъзможно да ги направя и все пак играта беше интересна. Ще ги подкрепя в Kickstarter заради добрите идеи. Enhanced Edition-a който излиза в края на годината със сигурност ще подобри играта адски много и дори мисля да я пробвам на конзолата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2015 00:40

Някой за кооп на енхансд едишъна?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: