Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dungeons&dragons3.5 Bulgaria Rising набиране на играчи С
Публикувано на: 10 Апр 2014 13:26

Аз бих играл, ама ще ходя скоро на село. Иначе аз исках двоен клас друид барбериан. Да се бие с катани.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 10 Апр 2014 16:47

Къде ще се осъществяват събиранията и колко време като цяло ще отнеме играта? Да знам ще имам ли време въобще :)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: D&D 3.5 Bulgaria Rising
Публикувано на: 10 Апр 2014 21:54

Както споменах преди ще се събираме в центъра, началото на женския пазар живея аз. Определено ще е всяка седмица, задължително поне 2-3 часа трае една игрова сесия. А друид си имате вече. Фенрир ще бъде чист друид до колкото знам. Ако искаш да се биеш с катани iddqd, защо не играеш самурай? Той има определен стил за това без да се налага да използваш от фийтовете си. За другата седмица съм планирал вече да започваме ако сте се решили да играете. Имам няколко поредни свободни дни, като се започне от 17ти до 19ти вкл. До тогава има цяла седмица време да се направят герои, екипират и да им напишете една кратка биография.
Кампанията е разделена на епизоди, като тв сериал например. За всеки епизод качвате по четири нива и после се случва някакво глобално събитие. Направил съм го по този начин за да не се налага осакатяване на сюжетната линия в случай, че някой от вас отпадне от партито и дойде друг. Случва се и да умират герои, да знаете, че не са безсмъртни :) Особено ако играча започне да поема неоправдани или глупави рискове. В началото първия епизод на кампанията ще ви бъде лесно, тъй като всички започвате от 1 левел. Все пак сте нови играчи и немога да ви започна отрано с яките противници.
Пишете ми на Лс всяка допълнителна информация относно героите си, за да ги нагодим към историята на света.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2014 09:20

аз се включвам с един half orc sorcerer/monk със gauntlets of justice +6 sonic damage и familiar говореща мечка

да ги видим чалмите колко са отворени и кого ще превземат

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2014 11:41

В първото парти имахме нинджа, който им разбиваше главите с тупаници без никакви предмети:) Иначе самата кампания е лесна в началото, но става доста тежка към средата и края. Аз акцентирам страшно много на roleplay, но битките ще изискат абсолютно цялата ви креативност и ресурси. И не няма да биете само чалми :evil: Препоръчително е да няма power-play, поне не прекален 8) , защото убива настроението на играта. Максималното, което ще ви разреша са двойни класове. Пратете ми Лс ако искате да играете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2014 11:28

С Фенрир и другия играч сме се разбрали вече да се видим на 17ти. Все още има място за двама играчи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2014 21:38

Здравейте! Днес се получи една много добра сесия, като се вземе на предвид, че сме само с двама играчи :) Фенрир беше друида, а Владо паладин(викинг) когото почти успях да убия :lol: Конска доза стомана в кръвта причинена от проникването на острието на рицар тамплиер в тялото му множество пъти :twisted: Наистина се надявам да се намерят още двама потенциални играчи. Доста по забавно става с четирима герои.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2014 21:51

Писах ти лично. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 23:31

Все още има място за един играч :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2014 21:11

Новата сесия е този петък 09,05. Все още има място за още един играч. Двамата се справят доста добре, но естествено е много по яко с голямо парти. В момента играчите се намират в стар римски форт, в който се бяха настанили тамплиерски войници. Паладина се преоблече в табарда на тамплиерския рицар, когото победи в предишната сесия. Успя да влезне без да му се налага да лъже, с много добър словоред:) В момента стоят пред телата на победените си врагове и очакват да изследват руините на форта. Знаят ли те какви изненади и благинки има там :roll: ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2014 17:33

Последната сесия беше страхотна! Паладина и Друида успяха да се преборят със всичко, което им бях подготвил. И въпреки, че бяха през цялото време на последни капки кръв, се справиха прекрасно. Засега като парти от двама човека се оправят, но както споменах и преди има място за още двама. Регуларните сесии всяка седмица остават задължително. Не се притеснявайте, че незнаете правила или нещо подобно. Играта разтоварва много и е супер забавна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com