Автор |
Съобщение |
Planins
|
|
В момента играе: Fifa 11, Railworks, 18 WOS Extreme Trucker 1,2, Angry Birds, Super Granny :D
|
|
Заглавие: Railworks проблем Публикувано на: 12 Апр 2011 16:30
Отдавна играя Railworks, но на компютъра и наскоро реших да си я сложа на лаптопа. Инсталирах я, включително и PhysX, но играта сега отваря началния екран (с новините) и когато натисна Start Railworks или директно ми дава Windows is checking for a solution.... или тръгва, пускам си сценарий, обаче докато зарежда се изключва. Дори не знам защо понякога тръгва, а друг път не. Освен това тя (както и други игри) ми излиза на малък екран (зададен е full screen). Може ли да ми кажете как да се оправя.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Railworks проблем Публикувано на: 12 Апр 2011 18:56
Не съм играл играта, но на момента щом спомена PhysX идва въпроса : ъпдейтна ли го? Ако не си, пробвай да сложиш по-нова версия.Ако с нея не става, със тази,която по принцип върви с играта ли си? Ако да,опитай реинстал на играта.
|
|
|
Planins
|
|
В момента играе: Fifa 11, Railworks, 18 WOS Extreme Trucker 1,2, Angry Birds, Super Granny :D
|
|
Заглавие: Re: Railworks проблем Публикувано на: 13 Апр 2011 05:17
Ами играта съм я преинсталирал вече два пъти, но пак същото, а PhysX ми е от диска на играта - той си върви с нея. На компютъра съм нямал подобни проблеми.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Railworks проблем Публикувано на: 13 Апр 2011 09:16
Няма да е зле да кажеш параметрите на лаптопа.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
D3v1r0
|
|
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Railworks проблем Публикувано на: 13 Апр 2011 11:18
Пробвай да стартираш играта с административни права с десен клик върху иконата за стартиране...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|