Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 12:17
И при мене беше така при някои игри при ХРто, и сега при 7цата пак така и не мога да разбера защо. Но си имам Xfire и от него си ги правя и ги качвам, щото винаги работи, те повечето игри имат xfire ingame та.. не ми се занимава всеки път с алт табове пейнт ала бала,прас alt+x когато ми требе, после като излезна от играта си избирам кои от всичките скрийнове да се качат и така
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 12:46
Още съм в началото, но слугата ми бие по 40-50 демидж с fireball. С меле незнам, колко ще е, но предполагам, че ще е като при тебе... Иначе за екипировка, освен по сандъци и такива работи се оглеждай и при ковача в селото- ако те харесва, дава доста хубави нещица. От него си намерих една брадва с, която като я комбинирам с ешелон суорда ми дава допълнително 50 щети, а самата тя ги прави 17-40, както и "героичен" шлем, който си го купих още 5 ниво и съм с него до сега(17 ниво). Едит: взех драконовият камък и размлатих армадата на Демиън
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 15:40
Чудовището се използва само като танк. Нищичко не мое да направи, горкото. Евала, че си се справил, Омега. Нямам изобщо представа за чий хуй е била сложена тази опция в играта, заеби... Иначе, и с Dual-Wield билд, и с Two-handed, разлика - никаква. Взех аз Dragon Fang от Grand Market-a и с него бръскам същия dmg както и с два меча от високо качество. Въпреки че когато съм на Dual билд ми показва като характеристика 1122-1188 ( 456-888) щети, а с Two-handed меча - 420-530 ( 485-588) щети. Това е заради различните masteries, за да можеш да се почувстваш еднакво силен с всеки тип оръжия. Няма лошо.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 16:15
И аз на 14 лвл не усещам разлика м/у дуал на 5-то ниво и 2Н на 1-во ниво.
Иначе взех ешерон блуд суорд и ривалион гард хамър и всичко приключва. Оня Амадеус умря на 5 удара :/
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 16:27
Почти събрах blood eshelon сета. Само гащи и щит ми остават, но щита ще ми е безполезен. Взех и меча на Лейкън-с блоод ешелона става перфектна комбинация. Иначе има някаква разлика между дуал и ту хенд- дуала бие доста по бързо, но в по-малък радиус, докато ту хенда е по-бавен, но бие в доста по-голям радиус...Иначе на щети си е същото.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 16:31
На финалната права съм и направо се ядосвам... Трябва в драконова форма да бия едни катапулти, ама си ресетнах скиловете и сега нито ми дава да се трансформирам в човек, нито ми дава достъп до скил менюто... Еби му мамата и дизайнерски решения. EDIT: Минах я. Адски зарибена игра, и само можем да се надяваме Лариан по-скоро да изкарат следващата част.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 20:55
Много добра игра, която си заслужава да се мине всеки куест и да се разгледа всяка пещера или гробница.Евала на Larian, че направиха толкова стойностна игра при наличието на такава конкуренция Иначе, аз съм в началото на Flame of Vengeance и Aleroth City е направен страхотно и изглежда супер жив и весел за град който може да бъде погълнат от злото съвсем скоро Някой който я е превъртял може ли да каже колко горе-долу е игровото време на Flame of Vengeance? Също така някой измете ли всички Flying Fortress-и преди да иде в Hall of Echoes? Аз лично от там си сглобих целия Ulthring сет, а също намерих и много други интересни итеми
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 20 Дек 2010 22:32
Десет часа.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 00:17
Omega-x написа: CAREFUL WITH THAT AXE EUGENE! Тази препратка ме накара да се подмокря мъничко. И с нея играта тотално ме спечели. Имам питане - В Sentinel Island съм, току що разбрах името на демона, ама Талана ми се включи по интеркома и ми каза да си оправям бакиите из Broken Valley преди да трепя некромансера. Трябва ли сега да се пъна да доексплорна и да видя къде що съм пропуснал?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 01:24
Само ако искаш и ако имаш някакви куестове, за които имаш предметите, а не си минал. Иначе въобще не е трагично.
P.S. One does not simply walk into the Forbidden Archives!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 01:45
А куестове, които дори не съм започнал, ще мога ли да ги започна след това? Рома при бандитите е за един куест на мъж и жена бандити, които искат да избягат ама пича на портала не ги пуска, та му го носиш и той се напива и те успяват да избягат. Предполагам щом войниците са ги избили няма как да се изпълни. Всичко много точно с предметите, ама защо имат толко дебилни имена бе, да му се не знае? Искам да си събера Blood Echelon сет, до момента имам само меч и гащи, де са другите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 05:45
Не, защото цялата зона става недостъпна. Ще видиш, няма да ти развалям кефа/изненадата. Цялата работа е такава - откажеш ли се от Broken Valley, всички странични куестове се махат от журнала ти и стават... ами, недостъпни. Failed, if you will. От Blood Echelon само меча е готин, другото го смених почти веднага щом го взех. Не че не беше за Scorpion сета, ама все пак. И за протокола - уау, ти си върна стария ник. Остава да си върнеш и стария аватар и подпис, и си златен.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 10:56
А как се убива Рейз в една от онези летящи крепости ? Бия го копелето, но малко преди да му сваля лайфа докрай и се пъха в някаква "кабина" и се въстоновява. Имаше там някакви ръчки, но след като ги задействах, пак продължи да си го прави.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 11:25
Пробвай първо да дръпнеш всички ръчки и след това да почнеш да го биеш. При мен така стана
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 23 Дек 2010 11:28
Може и да съм изпуснал някоя от бързане да бягам от магията му, която ми рони по 400 лайф от един удар. Ще пробвам отново...
|
|
|
|
|
Dragon-Marti
|
|
В момента играе: GoW & DMC forever!!!
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 26 Дек 2010 00:00
Рейз е може би най-досадния бос от всички възможни... имаше 2 ръчки май. Начи аз лично постоянно го следях и като ръгнеше към некоя от тях го изпреварвах и му дърпах щепсела. Тря да го напраш и на 2 те ръчки и после ще го спукаш без проблем иначе е малко играчка. Аз нещо ни един сет не можах да събера ма и не ми се занимаваше. Ся като гледам май минах на експанжъна и ше треа си оправям мизериите от Ego draconis.
___________________________________ Intel Core i5-750 2,66Ghz /ASRock P55 pro/4GB RAM KIngston Hyper X DDR3/Palit GTX460 1Gb DDR5/Hitachi 1TB/Fan:CM Silent pro M600/Case:CM Elite 335 black
Dragons FTW!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 26 Дек 2010 12:00
Аз най-накрая я превъртях и си оставам със страхотно впечатление А края беше просто епичен
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 27 Дек 2010 00:20
Първия път като я играх ми се стори малко скучна, но сега като я качих пак ми се видя по-добре. А враговете spawn-ват ли се отново евнтуално, щото вече изклах половината свят....
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 08 Яну 2011 07:12
Туко що превъртях оригинланта игра - страхотна, просто страхотна. От началото до края ме преследваше едно чувство на...игра. Класическо RPG. Не някви избозени неща, линейно, ясно, точно.
Като си легна и стана ще пиша още, че наистина съм страшно вдъхновен от играта.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Divinity II - DKS Публикувано на: 06 Фев 2011 18:20
Превъртях я. Седя и се чудя защо толкова добра игра с такъв потенциал имаше толкова тъпа главна сюжетна линия.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|