инсталнах Skidrow версията на DA origins ,после инстанлах Awakening и сложих някав патч 1.03 и сложех и крака както е в описанието за иснтала и като стартирам изписва This applicaition failed to start because fmod_event.dll was not found Re-installing the application may fix this problem (обичаиното сори пич купи си я)К'во да сторя да , че да тръгне ?
Сложил си Awakening и после си сложил пач 1.03 , така ли да разбирам ? Не е възможно, първо е пача, после експ. Ако го направиш така, всичко би трябвало да е ок.
___________________________________ джумерки
MARiNZ0
Заглавие: Re: DA:Awakening
Публикувано на: 02 Апр 2010 23:13
Може и без да ъпдейтваш предварително до 1.03. Играта сама се ъпдейтва, при инсталирането на Awakening. Просто инсталираш Origins, после Awakening и слагаш crack-a на Razor.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
EcTeTa
Публикувано на: 02 Апр 2010 23:23
първо я инстал и после пача и после крака ама нз ся ше я преинстал и ако пак не тръгне пак ше ви информирам . И като я инсталнах сега и първия път на няколко пъти ми прекъсна инсталацията и даде фейлд и на origins и на awakening
EcTeTa
Публикувано на: 03 Апр 2010 13:08
Double POST тръгна awakening обаче ... Последния ми въпрос ще бъде , ако сложа тоя пакет DLC-та ще има ли нови итеми и джунджурии за awakening или всичките ъпгрейди са само за origins
MARiNZ0
Публикувано на: 03 Апр 2010 13:25
Всичките DLC-та са за Origins. Единствено предметите от Return to Ostagar DLC-то се прехвърлят в Awakening. За целта е нужно да си го минал в Origins и да import-неш героя в Awakening.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения