Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: The Swarm/Симбионт
Публикувано на: 06 Юли 2009 22:01

Макар и да е бледо копие на Прототайп играта ми хареса. Единственият проблем е, че е на руски и идея си нямам какво се иска от мен. До сега карах на итуиция, но стигнах до място без минаване. Въпроса ми е: Има ли пач за английски на тази игрица?... И защо има две различни версии в замунда? Да не би да съм свалил грешната, която е на руски?

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: The Swarm/Симбионт
Публикувано на: 06 Юли 2009 22:28

Да, точно The Swarm, игра, която излезе преди година, е копие на Prototype :)

Иначе за сега играта няма английска версия, както и Collapse и още няколко игри на Бука.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2009 22:45

Е това с датата не го бях съобразил. Явно игрите просто си приличат... по идея.
Щом няма пач може ли някой да ми каже как да мина метрото? Стигнах до ранения войник с трите лазерни детектора. След като мините гръмнат и ми отворят решетката тръгвам по коридора, но в края му има силово поле. Този коридор, който е с релсите също е с поле. Опитах се да се върна назад към вагоните, но и там има поле. В момента съм в задънена улица. Иначе имаше един лост точно зад решетката и аз естествено го дръпнах, но не разбрах какво задейства.

Профил Skype

Публикувано на: 16 Мар 2010 16:31

Bethrezen написа:
Макар и да е бледо копие на Прототайп играта ми хареса. Единственият проблем е, че е на руски и идея си нямам какво се иска от мен. До сега карах на итуиция, но стигнах до място без минаване. Въпроса ми е: Има ли пач за английски на тази игрица?... И защо има две различни версии в замунда? Да не би да съм свалил грешната, която е на руски?

Бледо копие ? Я погледнете годините да видите кой от кого копира. Справка Симбиот 2008
, а Prototype 2009. Вярно че Prototype е по-добра но айде да не се исказвате неподготвени.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com