The Swarm/Симбионт

Игри за PC
Аватар
Bethrezen
Обратна връзка:

The Swarm/Симбионт

Мнение от Bethrezen »

Макар и да е бледо копие на Прототайп играта ми хареса. Единственият проблем е, че е на руски и идея си нямам какво се иска от мен. До сега карах на итуиция, но стигнах до място без минаване. Въпроса ми е: Има ли пач за английски на тази игрица?... И защо има две различни версии в замунда? Да не би да съм свалил грешната, която е на руски?
Victims aren't we all?
Аватар
Sentry

Re: The Swarm/Симбионт

Мнение от Sentry »

Да, точно The Swarm, игра, която излезе преди година, е копие на Prototype :)

Иначе за сега играта няма английска версия, както и Collapse и още няколко игри на Бука.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Bethrezen
Обратна връзка:

Мнение от Bethrezen »

Е това с датата не го бях съобразил. Явно игрите просто си приличат... по идея.
Щом няма пач може ли някой да ми каже как да мина метрото? Стигнах до ранения войник с трите лазерни детектора. След като мините гръмнат и ми отворят решетката тръгвам по коридора, но в края му има силово поле. Този коридор, който е с релсите също е с поле. Опитах се да се върна назад към вагоните, но и там има поле. В момента съм в задънена улица. Иначе имаше един лост точно зад решетката и аз естествено го дръпнах, но не разбрах какво задейства.
Victims aren't we all?
didooo

Мнение от didooo »

Bethrezen написа:Макар и да е бледо копие на Прототайп играта ми хареса. Единственият проблем е, че е на руски и идея си нямам какво се иска от мен. До сега карах на итуиция, но стигнах до място без минаване. Въпроса ми е: Има ли пач за английски на тази игрица?... И защо има две различни версии в замунда? Да не би да съм свалил грешната, която е на руски?
Бледо копие ? Я погледнете годините да видите кой от кого копира. Справка Симбиот 2008
, а Prototype 2009. Вярно че Prototype е по-добра но айде да не се исказвате неподготвени.
Публикувай отговор