Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга
Публикувано на: 25 Юли 2009 18:23

Със същото, с което избираш менюто по време на мач.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Юли 2009 21:45

Като стана дума за файтъри...

Някой навремето играл ли е Wargods?

Спомням си като малък бях луднал по нея - още преди да знам за съществуването на по-големия й брат Mortal Kombat.
Бруталностите са дори повече и от тези в МК... просто страшен 3Д файтър (в 3Д среда). Все още няма друг файтър, който да ме е запленил така (дори Guilty Gear XX, на който съм голям фен де)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2009 05:26

започвам да играя с вайпъра много добър модел има направен този герой като имам едно наум , че той един от новите в играта само ме притиснява това , като я пуснах с белия панталон имаше голяма издутина в областа на слабините.Все едно също така , ако някой каже как се отварят другите герой ще съм благодарен.

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2009 19:07

Click.

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 01:16

абе как се правят high jump-a на vipera и fake kicka на Сагат , никога не стават.Също и ултрата на Bison nightmare нещо си ...

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 12:31

За първите ти два въпроса - не се опитвай да направиш движенията с клавиатура. Само ще си разбиеш копчетата. То с геймпад е почти невъзможно да се направят, пък... Все пак. High jump-a на C.Viper се прави, като непосредствено след като натиснеш надолу, натиснеш нагоре, тоест трябва да натиснеш клек и след това скок за части от секундата. За Сагат - Fake Kick-a му е изнервил не един и двама шампиони по турнирите. Трябва просто да натиснеш копчето за Heavy Kick за точно 0.12 секунди. Да, точно така.

В момента по форумите на CAPCOM има оплаквания за неподатливостта на именно тези две движения, но предполагам, че са от фенове с по-твърди бутони, тези с износените геймпадове им противоречат и казват, че им е било много лесно да управляват персонажите си... За момента обаче САРСОМ мълчат.

А за Ултра комбото на Bison - задръж "назад" за две-три секунди, след което напред, назад и пак напред плюс трите копчета за ритник, или специалния бутон, който си избрал за тази цел.

Ето линк, на който можеш да видиш всички движения от персонажите, както и статистическо сравнение на общите им умения. Невинаги е полезно, тъй като често пъти трябва сам да прецениш за себе си (както винаги е било), но се надявам да съм ти бил полезен.

EDIT: А, да, ето какво препоръчват някои от играчите за Fake Kick-a на Sagat - направи два или повече от бутоните си, колкото ти е удобно, за Heavy Kick и ги блъскай яростно, колкото можеш по-бързо. Би трябвало евентуално да стане. Аз все пак никога не съм можел да го направя (не че играя много с него, де), но все пак ти пожелавам успех.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 15:49

За Фейк Кика на сагат - просто си направи някой бутон хеви кик и помпай. Много помпай. Или два бутона и помпай. Другата опция, която видях е за пад. Да си направиш R1/R2 хеви кик и да си плъзгаш пръста по тях.

Сагат фтв! Драксиск, ако ще идваш в софия, обади се да направим една-две битки(има един клуб с боксове)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 13 Авг 2009 16:41

http://www.collegehumor.com/tag:street- ... ater-years

Отдавна не съм се смял така :lol: Гледайте всички части по възможност

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил