Тъй като имам твърде малко време да се правя на геймжурналист днес, направо пускам превод на статията от wiki:Edge of Twilight е
steampunk fantasy игра, разработвана от Fuzzyeyes Studio за Xbox 360, Microsoft Windows и PlayStation 3.
История:Сюжета на Edge of Twilight се върти около фентъзи свят, преживял т.нар. Rift - събитие, което разделя реалността на две измерения, Ден и Нощ. В този пост-апокалиптичен свят, играчът поема ролята на Лекс (Lex), ловец на глави. Той се забърква в конфликта между цивилизациите от двете измерения - the Atherns и the Lithern. Във войната за огромен енергиен източник, the Lithern губят и стават жертва на геноцид от страна на the Atherns. Счита се, че няма живи представители на Lithern. Лекс е единственият оцелял "мелез" от двата свята, което му дава уникалното умение да пътува между измеренията Ден и Нощ. Това умение го прави и единствената надежда на света да не потъне в мрак завинаги.
ГеймплейИграта е екшън-адвенчър от трето лице, сходен с Devil May Cry сериите. От трейлърите се вижда, че играта е с динамична камера, която акцентира на моменти в геймплея като прескачането на пропасти и пр.
И ето най-интригуващото за момента, поне за мен - трейлърите (колкото и да ми е гузно, че трейлъри все още могат да ме надъхат, не съм се поучил май).
Trailer 1 - The Fall
Trailer 2 - Someone SpecialИмам надежди. Какво ще кажете?
P.S. Не се подлъгвайте, че на края на трейлърите пише само XBox 360 и PS3. Потвърдено е от разработчиците и за PC.