Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Edge of Twilight [steampunk/fantasy]
Публикувано на: 20 Юни 2009 17:50

Тъй като имам твърде малко време да се правя на геймжурналист днес, направо пускам превод на статията от wiki:

Edge of Twilight е steampunk fantasy игра, разработвана от Fuzzyeyes Studio за Xbox 360, Microsoft Windows и PlayStation 3.

История:
Сюжета на Edge of Twilight се върти около фентъзи свят, преживял т.нар. Rift - събитие, което разделя реалността на две измерения, Ден и Нощ. В този пост-апокалиптичен свят, играчът поема ролята на Лекс (Lex), ловец на глави. Той се забърква в конфликта между цивилизациите от двете измерения - the Atherns и the Lithern. Във войната за огромен енергиен източник, the Lithern губят и стават жертва на геноцид от страна на the Atherns. Счита се, че няма живи представители на Lithern. Лекс е единственият оцелял "мелез" от двата свята, което му дава уникалното умение да пътува между измеренията Ден и Нощ. Това умение го прави и единствената надежда на света да не потъне в мрак завинаги.

Геймплей
Играта е екшън-адвенчър от трето лице, сходен с Devil May Cry сериите. От трейлърите се вижда, че играта е с динамична камера, която акцентира на моменти в геймплея като прескачането на пропасти и пр.

И ето най-интригуващото за момента, поне за мен - трейлърите (колкото и да ми е гузно, че трейлъри все още могат да ме надъхат, не съм се поучил май).

Trailer 1 - The Fall
Trailer 2 - Someone Special

Имам надежди. Какво ще кажете?

P.S. Не се подлъгвайте, че на края на трейлърите пише само XBox 360 и PS3. Потвърдено е от разработчиците и за PC.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Edge of Twilight
Публикувано на: 20 Юни 2009 18:00

Всъщност играта е(или по-скоро би трябвало да бъде) action adventure тип Soul Reaver. Лично аз отдавна следя това заглавие за новини, но честно казано е прекалено рано да се каже каквото и да е конкретно.

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 20 Юни 2009 19:57

Steampunk, ergo it will be closely monitored. И в тази връзка - каква е разликата между action-adventure тип DMC и тип Soul Reaver. Все ходиш и колиш, нали? :P

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2009 20:14

DMC е mission based и най-трудната загадка, която трябва да разрешиш, е от рода на "как аджеба да го ударя тоя, че да му направя максимално количество damage?"

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2009 20:38

Изглежда обещаващо, поне от трейлърите. Дано финалния резултат не ни разочарова.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com