Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: NMA presents Jedi Mind Tricks,Black Box, 11.03.07
Публикувано на: 14 Яну 2007 11:39

all ages!

http://www.myspace.com/jedimindtricks

http://www.newmusic.bg/future.htm

http://store2.data.bg/culefactory/Audio/

http://www.vbox7.com/play:92930fad
Jedi Mind Tricks - I Who Have Nothing / VBoX7

http://www.vbox7.com/play:ecb7b192
Jedi Mind Tricks - The Age Of Sacred Terror / VBoX7

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 11:50

Виж ти...
Ще се ходи, ясно е. Едно телефонче на няколко подбрани приятелчета и отиваме :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 14:05

Тука джедаи ли ще има? :oops:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 14:09

Алминатора написа:
Тука джедаи ли ще има? :oops:

Бе на ционистче ми мяза :) Като гледам носo ...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 14:12

Не слушам рап, но тези ми харесват. Все пак няма да дам 30 лева :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 14:33

Дано този път има нещо като концерт

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 15:05

http://rack5.free.evro.net/free1/reeferj/jedi%20mind%20tricks%20-%202003%20-%20the%20psycho-social,%20chemical,%20biologica/

http://rack5.free.evro.net/free1/reeferj/jedi%20mind%20tricks%20-%202003%20-%20violent%20by%20design/

http://rack5.free.evro.net/free1/reeferj/jedi%20mind%20tricks%20-%202003%20-%20visions%20of%20ghandi/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 17:38

Аз си помислих, че ше идва Оби-Уан :/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 22:04

Трайте с тъпите си шеги ... Ако знаехте изобщо за какви хора говорим тогава се обаждайте.

За сведение : Jedi Mind Trick ( джедайски умствен трик ) - джедайското умение с което се пренастройва мисленето на "жертвата" ( пример : Оби Уан в Епизод 4 когато ги спряха щурмоваците , Куай Гон в Епизод 1 с водача на гунганите ) ...

Поради цялата тая работа с "промиването" на мозъци , хората са си избрали тва име ...

Относно концерта : няма как да се пропусне , ако се състои . Вини ше смачка , Ступ ше смачка ... Ше е късане на глави . Ако се състои , това ше ми е една от първите сбъднати мечти . Да не забравяме обаче че го организират от НМА , дето провалиха де що започнаха .

За тези които искат да създадат някакво впечатление : свалете първия и втория им албум ( Psycho Social и Violent by Design ) - това са истинските JMT . Откакто са в Бейбигранде са се променили много и поне по мое мнение не изцяло към добро .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 01:17

най добрите просто няма втори в момента като тях очаквам разбиване и сбъдната мечта на 6 :P

ще се състои бе споко

Feb 22 2007 Athens
Feb 23 2007 Wil
Feb 24 2007 Liestal
Feb 25 2007 Zurich
Feb 27 2007 Hamburg
Feb 28 2007 Amsterdam
Mar 1 2007 Deventer
Mar 2 2007 Muenster
Mar 3 2007 Kehl
Mar 5 2007 Copenhagen
Mar 8 2007 Vienna
Mar 9 2007 Bucharest
Mar 10 2007 Istanbul
Mar 11 2007 Sofia
Mar 12 2007 London

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 11:38

Бате , като става въпрос за NMA :

1.Трябваше да се състои концерт на GZA и Muggs миналия ноември . Нищо не стана , отложили били турнето

2.Концерта беше преместен за декември . Пак нищо не стана

3.После в 2006-та , трябваше да има концерт пак на GZA и Muggs на 3-ти ( или 2-ри , не помня точно ) март . По средата на февруари ( когато аз вече си бях взел билет ) , казаха че Мъгзи се бил разболял , и вместо това ше докарат Onyx на 10-ти март . Преебах си едно зелено училище , заради тях , ама аре аз съм единичен случай . Първоначално на плакатите , най-отпреде седеше фронтмена , а именно Sticky Fingaz . После внезапно и флайери и плакати и интернет банерите бяха сменени с логото на групата . След като 1 седмица се носеха само слухове , накрая потвърдиха че Sticky изобщо няма да дойде . Куцо , кьораво и сакато знае че Onyx без Sticky Fingaz е като хот дог без подправки - един по топъл "кремвирш" за теб . В крайна сметка и Son C не дойде и от "Onyx" тук беше само Fredro Starr

4.Към края на юли пак пуснаха мухата че GZA ще дойде , този път без DJ Muggs . Няколко дни преди концерта , копелдаците имаха наглостта отново да го отменят и то поради каква причина - имало под 100 продадени билета ! Само аз познавах 200 които щяха да отидат . Един приятел после отишъл да си върне билета в "На Тъмно" и хвърлил поглед на списъка с продадени билети ( където маркират че си върнал своя и ти връщат парите ) . Имало доста повече и от 200 човека , а това е само едно от 20 места където можеш да го купиш тоя билет , само в София . Когато попитал продавачката , тая каширала списъка и казала че не знае колко билета всъщност са продадени . Този случай ги направи най-големите лъжци тия копелета .

5.Не знам как имах нервите , да купя още един техен билет за втория концерт на Lords of the Underground ( предния не беше техен ) . Този път и 3-мата от групата щяха да дойдат ( миналия път само 2ма ) и до преди влизането още нищо не се беше преебало . Действително изглеждаше сякаш NMA няма да прецакат нищо . Тогава започна подозрително дългата подгрявка , която продължи час и половина повече от колкото трябваше . По времето когато шоуто трябваше да свършва по график , излязоха хедлайнерите . Те забиха много прилично , но добрите им изпълнения бяха помрачени от ебаси мизерната саунд поддръжка . Една от колоните , точно отпред , ту се включваше , ту се изключваше , а ако не наместеше кабела някой фен щеше да си седи изключена , шото никой от организаторите очевидно не го болеше фара кво става . После се оказа че закъснението е било защото , NMA отказали да платят пълния хонорар на изпълнителите и до последно не било ясно дали изобщо ще излязат и поне според написаното в MySpace-а им , са излязли само заради нас , защото видяли до каква степен ги очаквахме

6.Тая есен пуснаха мухата за Jedi Mind Tricks . Датата се потвърждава от изпълнителите , но както на официалната им страница , така и в My Space , пише че не е уточнено къде по точно ще се състои този концерт . За вече почти 3 месеца , NMA още не са уредили зала . Невъобразимо високата цена на билетите пък е причина на концерта да отидем само най-големите им фенове , което пък най-вероятно ше доведе до това пак да няма концерт заради ниска посещаемост . А Вини Паз и Ступ , колкото и да се комерсиализираха напоследък се съмнявам чак такива фиксирани пари да искат . Извода е че печалбарите и използвачите от NMA най-вероятно пак ще прецакат нещо .

Заради тези неща бате , още съм на етап съмнения относно концерта :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 16:22

Бате не знам дали зе познаваме но може и да защото и аз съм в течение на некой от тиа трагедии

Само че нещата не стоят точно така

Първо за ОНИКС - ми беше ясно че ще е така те отдавна не са заедно и тримата а само Фредро и Стики, а доколкото разбрах на цялото турне е бил само Фредро и доколкото си спомням от некакви плакати за другите страни които некой беше постнал всички бяха с обща снимка на ОНИКС, ни оправдавам НМА само казвам как беше а турнето на Джиза и Мъгс падна цялото, виж в сайта на Мъгс има инфо за случая

За Лордс - това са глупости братле за хонорара че не бил платен, от Петя ли ги чу тия неща щото тя после писа в 359 хип хоп че не било така и даже извинения имаше, а и кой ще излизи да пее без да си у взел хонорара 100 % предварително нема такъф филм бате

Та това е не ме ебе кой го организира тва са Джедаите и всеки хип хоп фен знае за какво става дума, така че дано всичко е ок :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 16:24

slim_k написа:
Бате , като става въпрос за NMA :

1.Трябваше да се състои концерт на GZA и Muggs миналия ноември . Нищо не стана , отложили били турнето

2.Концерта беше преместен за декември . Пак нищо не стана

а и това го организираше Петя ако си спомняш, НМА нямаха нищо общо с тва

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 22:07

Ми бате не знам дали и тия от 2005-та ги е организирала Петя , друго си спомням аз , друго помнят и аверите . Ама хубаво , да предположим че тук греша .

Тъй , за Оникс - не знам кво е било турнето . Помня че имаше информация , че в Германия вместо Стики излязал някакъв който го имитирал . Тва може и така да е било , може и Стики въобще да не е бил взиман в предвид , обаче никой нищо не каза , навсякъде пишеше Onyx , а не Fredro Starr of Onyx . Да не говорим че Стики на първите плакати беше най-отпред и се зъбеше . Докато феновете не разкриха че Стики няма да дойде , НМА си траеха . Чак когато от чужди източници стана ясно , тогава и те го потвърдиха , ше еба и копелетата

Онази информация за лордовете , която Петя пусна , а после отрече е било съобщение което те са и пратили в спейса ... А тя дори не го отрече , а ми каза , "Заебето кво ви казах , благодарете им че ги докараха" . Много добре си спомням че не го отрече в прав текст .

А иначе , не знам колко повече от мен се надяваш на тоя концерт бате. Ти си нямаш на представа , че аз преди да разбера за това , действително го смятах за една от ония смотани мечти дето никога не се сбъдват ( като ония да чукаш някоя световно-известна манекенка или актриса :lol: ) . Искрено се надявам да не се прецака

\/

PS - Къв ти е ника в 359 ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 00:43

Е мога да кажа едно "Добро Утро!" ,концерта бе обявен преди бая време, въпорсът който ме тревожи е дали той ще се състои, че още помня как любимците ми GZA и DJ Muggs не дойдоха .И дискографията на JMT далеч не се изчерпва с тези три албума ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 01:03

Forum написа:
Е мога да кажа едно "Добро Утро!" ,концерта бе обявен преди бая време, въпорсът който ме тревожи е дали той ще се състои, че още помня как любимците ми GZA и DJ Muggs не дойдоха .И дискографията на JMT далеч не се изчерпва с тези три албума ...

Верно ли ?! :lol: :lol: . Яко спец батка , мерси че ни каза .... :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 09:33

slim_k написа:
Ми бате не знам дали и тия от 2005-та ги е организирала Петя , друго си спомням аз , друго помнят и аверите . Ама хубаво , да предположим че тук греша .

100 % съм сигурен за тва защото тя месеци наред пускаше инфо за концерта , албума точно беше излязъл и аз се размазвах от кеф че ще идват, питай я ако не вярваш аз съм си говорил с нея много по този въпрос

Цитат:
Тъй , за Оникс - не знам кво е било турнето . Помня че имаше информация , че в Германия вместо Стики излязал някакъв който го имитирал . Тва може и така да е било , може и Стики въобще да не е бил взиман в предвид , обаче никой нищо не каза , навсякъде пишеше Onyx , а не Fredro Starr of Onyx . Да не говорим че Стики на първите плакати беше най-отпред и се зъбеше . Докато феновете не разкриха че Стики няма да дойде , НМА си траеха . Чак когато от чужди източници стана ясно , тогава и те го потвърдиха , ше еба и копелетата

еми не знам за германия ма плакатите на цялото турне беха с ОНИКС и с всички, имам ги мога да ти ги пратя, а и не ме ебе мноо щото пак беше най размазващия хип хоп концерт на който съм бил, а аз съм била на доста, не само в бе ге

Цитат:
Онази информация за лордовете , която Петя пусна , а после отрече е било съобщение което те са и пратили в спейса ... А тя дори не го отрече , а ми каза , "Заебето кво ви казах , благодарете им че ги докараха" . Много добре си спомням че не го отрече в прав текст .

Нема знач ама не е точно така, ма кво значение има това нали имаше концерт мен това по ме интересува, иначе да се оправят:)

Цитат:
А иначе , не знам колко повече от мен се надяваш на тоя концерт бате. Ти си нямаш на представа , че аз преди да разбера за това , действително го смятах за една от ония смотани мечти дето никога не се сбъдват ( като ония да чукаш някоя световно-известна манекенка или актриса :lol: ) . Искрено се надявам да не се прецака

Бате Джедаите са богове за мен само това искам да ти кажа
:lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 10:51

slim_k написа:
Forum написа:

Верно ли ?! :lol: :lol: . Яко спец батка , мерси че ни каза .... :lol: :lol:

Toва можех да го кажа на всеки твои пост, но не го направих .Защо в тоя форум всеки се опитва да изпъкне !?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 11:16

Може би шото аз не казвам "Добро утро!" и не изтъквам че "джедаите имат повече от 3 албума" .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2007 01:03

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRR!!!! :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: