Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: NMA presents Jedi Mind Tricks,Black Box, 11.03.07 Публикувано на: 14 Яну 2007 11:39
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 11:50
Виж ти...
Ще се ходи, ясно е. Едно телефонче на няколко подбрани приятелчета и отиваме
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 14:05
Тука джедаи ли ще има?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 14:09
Алминатора написа: Тука джедаи ли ще има?
Бе на ционистче ми мяза Като гледам носo ...
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 14:12
Не слушам рап, но тези ми харесват. Все пак няма да дам 30 лева
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 14:33
Дано този път има нещо като концерт
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 15:05
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 17:38
Аз си помислих, че ше идва Оби-Уан :/
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 22:04
Трайте с тъпите си шеги ... Ако знаехте изобщо за какви хора говорим тогава се обаждайте.
За сведение : Jedi Mind Trick ( джедайски умствен трик ) - джедайското умение с което се пренастройва мисленето на "жертвата" ( пример : Оби Уан в Епизод 4 когато ги спряха щурмоваците , Куай Гон в Епизод 1 с водача на гунганите ) ...
Поради цялата тая работа с "промиването" на мозъци , хората са си избрали тва име ...
Относно концерта : няма как да се пропусне , ако се състои . Вини ше смачка , Ступ ше смачка ... Ше е късане на глави . Ако се състои , това ше ми е една от първите сбъднати мечти . Да не забравяме обаче че го организират от НМА , дето провалиха де що започнаха .
За тези които искат да създадат някакво впечатление : свалете първия и втория им албум ( Psycho Social и Violent by Design ) - това са истинските JMT . Откакто са в Бейбигранде са се променили много и поне по мое мнение не изцяло към добро .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 01:17
най добрите просто няма втори в момента като тях очаквам разбиване и сбъдната мечта на 6
ще се състои бе споко
Feb 22 2007 Athens
Feb 23 2007 Wil
Feb 24 2007 Liestal
Feb 25 2007 Zurich
Feb 27 2007 Hamburg
Feb 28 2007 Amsterdam
Mar 1 2007 Deventer
Mar 2 2007 Muenster
Mar 3 2007 Kehl
Mar 5 2007 Copenhagen
Mar 8 2007 Vienna
Mar 9 2007 Bucharest
Mar 10 2007 Istanbul
Mar 11 2007 Sofia
Mar 12 2007 London
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 11:38
Бате , като става въпрос за NMA :
1.Трябваше да се състои концерт на GZA и Muggs миналия ноември . Нищо не стана , отложили били турнето
2.Концерта беше преместен за декември . Пак нищо не стана
3.После в 2006-та , трябваше да има концерт пак на GZA и Muggs на 3-ти ( или 2-ри , не помня точно ) март . По средата на февруари ( когато аз вече си бях взел билет ) , казаха че Мъгзи се бил разболял , и вместо това ше докарат Onyx на 10-ти март . Преебах си едно зелено училище , заради тях , ама аре аз съм единичен случай . Първоначално на плакатите , най-отпреде седеше фронтмена , а именно Sticky Fingaz . После внезапно и флайери и плакати и интернет банерите бяха сменени с логото на групата . След като 1 седмица се носеха само слухове , накрая потвърдиха че Sticky изобщо няма да дойде . Куцо , кьораво и сакато знае че Onyx без Sticky Fingaz е като хот дог без подправки - един по топъл "кремвирш" за теб . В крайна сметка и Son C не дойде и от "Onyx" тук беше само Fredro Starr
4.Към края на юли пак пуснаха мухата че GZA ще дойде , този път без DJ Muggs . Няколко дни преди концерта , копелдаците имаха наглостта отново да го отменят и то поради каква причина - имало под 100 продадени билета ! Само аз познавах 200 които щяха да отидат . Един приятел после отишъл да си върне билета в "На Тъмно" и хвърлил поглед на списъка с продадени билети ( където маркират че си върнал своя и ти връщат парите ) . Имало доста повече и от 200 човека , а това е само едно от 20 места където можеш да го купиш тоя билет , само в София . Когато попитал продавачката , тая каширала списъка и казала че не знае колко билета всъщност са продадени . Този случай ги направи най-големите лъжци тия копелета .
5.Не знам как имах нервите , да купя още един техен билет за втория концерт на Lords of the Underground ( предния не беше техен ) . Този път и 3-мата от групата щяха да дойдат ( миналия път само 2ма ) и до преди влизането още нищо не се беше преебало . Действително изглеждаше сякаш NMA няма да прецакат нищо . Тогава започна подозрително дългата подгрявка , която продължи час и половина повече от колкото трябваше . По времето когато шоуто трябваше да свършва по график , излязоха хедлайнерите . Те забиха много прилично , но добрите им изпълнения бяха помрачени от ебаси мизерната саунд поддръжка . Една от колоните , точно отпред , ту се включваше , ту се изключваше , а ако не наместеше кабела някой фен щеше да си седи изключена , шото никой от организаторите очевидно не го болеше фара кво става . После се оказа че закъснението е било защото , NMA отказали да платят пълния хонорар на изпълнителите и до последно не било ясно дали изобщо ще излязат и поне според написаното в MySpace-а им , са излязли само заради нас , защото видяли до каква степен ги очаквахме
6.Тая есен пуснаха мухата за Jedi Mind Tricks . Датата се потвърждава от изпълнителите , но както на официалната им страница , така и в My Space , пише че не е уточнено къде по точно ще се състои този концерт . За вече почти 3 месеца , NMA още не са уредили зала . Невъобразимо високата цена на билетите пък е причина на концерта да отидем само най-големите им фенове , което пък най-вероятно ше доведе до това пак да няма концерт заради ниска посещаемост . А Вини Паз и Ступ , колкото и да се комерсиализираха напоследък се съмнявам чак такива фиксирани пари да искат . Извода е че печалбарите и използвачите от NMA най-вероятно пак ще прецакат нещо .
Заради тези неща бате , още съм на етап съмнения относно концерта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 16:22
Бате не знам дали зе познаваме но може и да защото и аз съм в течение на некой от тиа трагедии
Само че нещата не стоят точно така
Първо за ОНИКС - ми беше ясно че ще е така те отдавна не са заедно и тримата а само Фредро и Стики, а доколкото разбрах на цялото турне е бил само Фредро и доколкото си спомням от некакви плакати за другите страни които некой беше постнал всички бяха с обща снимка на ОНИКС, ни оправдавам НМА само казвам как беше а турнето на Джиза и Мъгс падна цялото, виж в сайта на Мъгс има инфо за случая
За Лордс - това са глупости братле за хонорара че не бил платен, от Петя ли ги чу тия неща щото тя после писа в 359 хип хоп че не било така и даже извинения имаше, а и кой ще излизи да пее без да си у взел хонорара 100 % предварително нема такъф филм бате
Та това е не ме ебе кой го организира тва са Джедаите и всеки хип хоп фен знае за какво става дума, така че дано всичко е ок
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 16:24
slim_k написа: Бате , като става въпрос за NMA :
1.Трябваше да се състои концерт на GZA и Muggs миналия ноември . Нищо не стана , отложили били турнето
2.Концерта беше преместен за декември . Пак нищо не стана
а и това го организираше Петя ако си спомняш, НМА нямаха нищо общо с тва
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 22:07
Ми бате не знам дали и тия от 2005-та ги е организирала Петя , друго си спомням аз , друго помнят и аверите . Ама хубаво , да предположим че тук греша .
Тъй , за Оникс - не знам кво е било турнето . Помня че имаше информация , че в Германия вместо Стики излязал някакъв който го имитирал . Тва може и така да е било , може и Стики въобще да не е бил взиман в предвид , обаче никой нищо не каза , навсякъде пишеше Onyx , а не Fredro Starr of Onyx . Да не говорим че Стики на първите плакати беше най-отпред и се зъбеше . Докато феновете не разкриха че Стики няма да дойде , НМА си траеха . Чак когато от чужди източници стана ясно , тогава и те го потвърдиха , ше еба и копелетата
Онази информация за лордовете , която Петя пусна , а после отрече е било съобщение което те са и пратили в спейса ... А тя дори не го отрече , а ми каза , "Заебето кво ви казах , благодарете им че ги докараха" . Много добре си спомням че не го отрече в прав текст .
А иначе , не знам колко повече от мен се надяваш на тоя концерт бате. Ти си нямаш на представа , че аз преди да разбера за това , действително го смятах за една от ония смотани мечти дето никога не се сбъдват ( като ония да чукаш някоя световно-известна манекенка или актриса ) . Искрено се надявам да не се прецака
\/
PS - Къв ти е ника в 359 ?
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 00:43
Е мога да кажа едно "Добро Утро!" ,концерта бе обявен преди бая време, въпорсът който ме тревожи е дали той ще се състои, че още помня как любимците ми GZA и DJ Muggs не дойдоха .И дискографията на JMT далеч не се изчерпва с тези три албума ...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 01:03
Forum написа: Е мога да кажа едно "Добро Утро!" ,концерта бе обявен преди бая време, въпорсът който ме тревожи е дали той ще се състои, че още помня как любимците ми GZA и DJ Muggs не дойдоха .И дискографията на JMT далеч не се изчерпва с тези три албума ...
Верно ли ?! . Яко спец батка , мерси че ни каза ....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 09:33
slim_k написа: Ми бате не знам дали и тия от 2005-та ги е организирала Петя , друго си спомням аз , друго помнят и аверите . Ама хубаво , да предположим че тук греша . 100 % съм сигурен за тва защото тя месеци наред пускаше инфо за концерта , албума точно беше излязъл и аз се размазвах от кеф че ще идват, питай я ако не вярваш аз съм си говорил с нея много по този въпрос Цитат: Тъй , за Оникс - не знам кво е било турнето . Помня че имаше информация , че в Германия вместо Стики излязал някакъв който го имитирал . Тва може и така да е било , може и Стики въобще да не е бил взиман в предвид , обаче никой нищо не каза , навсякъде пишеше Onyx , а не Fredro Starr of Onyx . Да не говорим че Стики на първите плакати беше най-отпред и се зъбеше . Докато феновете не разкриха че Стики няма да дойде , НМА си траеха . Чак когато от чужди източници стана ясно , тогава и те го потвърдиха , ше еба и копелетата еми не знам за германия ма плакатите на цялото турне беха с ОНИКС и с всички, имам ги мога да ти ги пратя, а и не ме ебе мноо щото пак беше най размазващия хип хоп концерт на който съм бил, а аз съм била на доста, не само в бе ге Цитат: Онази информация за лордовете , която Петя пусна , а после отрече е било съобщение което те са и пратили в спейса ... А тя дори не го отрече , а ми каза , "Заебето кво ви казах , благодарете им че ги докараха" . Много добре си спомням че не го отрече в прав текст . Нема знач ама не е точно така, ма кво значение има това нали имаше концерт мен това по ме интересува, иначе да се оправят:) Цитат: А иначе , не знам колко повече от мен се надяваш на тоя концерт бате. Ти си нямаш на представа , че аз преди да разбера за това , действително го смятах за една от ония смотани мечти дето никога не се сбъдват ( като ония да чукаш някоя световно-известна манекенка или актриса ) . Искрено се надявам да не се прецака
Бате Джедаите са богове за мен само това искам да ти кажа
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 10:51
slim_k написа: Forum написа: Е мога да кажа едно "Добро Утро!" ,концерта бе обявен преди бая време, въпорсът който ме тревожи е дали той ще се състои, че още помня как любимците ми GZA и DJ Muggs не дойдоха .И дискографията на JMT далеч не се изчерпва с тези три албума ... Верно ли ?! . Яко спец батка , мерси че ни каза ....
Toва можех да го кажа на всеки твои пост, но не го направих .Защо в тоя форум всеки се опитва да изпъкне !?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 11:16
Може би шото аз не казвам "Добро утро!" и не изтъквам че "джедаите имат повече от 3 албума" .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2007 01:03
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRR!!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|