Автор |
Съобщение |
Tmac
|
![Аватар](http://img834.imageshack.us/img834/100/billycc.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 13:23
E защо пък да е с най-лошия ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 11:33
Офф айде че ми писна ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) просто казваите къде и кога и да става каквото става-скайпа ми е kaloyansa1308.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Мr.Anderson
|
![Аватар](http://thefilmstage.com/wp-content/uploads/2011/01/NEO-150x150.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 15:29
Tmac написа: E защо пък да е с най-лошия ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Лошия equals Добрия
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Алминатора
|
![Аватар](http://aycu24.webshots.com/image/14983/2000956625469693540_fs.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 17:58
Тая тема я има от повече от два месеца.Досега колко пъти играхте?
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9476.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 18:16
Ем аз съм и футболист и баскетболист проблем ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ?
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Бижутера
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/ClicheQuest/ohforf-lightgrey.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 19:37
† iMMortality † написа: Ем аз съм и футболист и баскетболист проблем ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ?
проблема е,че за футбола не е предимство да си висок,за баскета е обратното...
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 19:38
Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Бижутера
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/ClicheQuest/ohforf-lightgrey.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 19:41
† iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
колко си висок бе бате?
пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1233408054.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 19:55
Събрахте ли се за игра?
Кажете ако има местенце за още един ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:06
Резовски Карагьоз написа: Събрахте ли се за игра? Кажете ако има местенце за още един ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Абе то е толкова неорганизирана работа че дори не се знае кога и кои ше идват.Вижте сега-аз съм от Перник и лятото мога да доида почти всеки ден(предполагам че и с вас е така) ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .За сега сигурни сме аз дистъ и Резовски Карагьоз щом иска ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) и маи слим_k както и спишър ако се съгласи ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Ако не съм разбрал за някои друг съжалявам но за сега маи сме тези и някои не са сигурни.Айде ако някой възнамерява да доиде просто да си каже ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:20
Аз след 30ти заминавам за месец в чужбина.Ако организацията е такава като в момента е вероятно да се върна навреме за 1та игра.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7470.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:22
Значи - не знам кога ще съм свободен. Евентуално някоя събота/неделя. През останалите дни съм на бачкане. Също ще се присъединят nlight (ако не го мързи, деба и гея), Хермиона и Ерик (ако не го мързи :Р). Ще го мислим кога ще е - за сега нямам икаква идея. Too much beer to drink for now.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:27
Бижутера написа: † iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колко си висок бе бате? пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
190см
В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки
edit:Ем аз съм навит да поцъкаме баскет,но от мен много много не очаквайте.В смисъл,че мога да играя естествено(все пак съм тренирал няколко години),но съм изгубил много форма и не съм кой знае какво...Футболът ме е погълнал ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tmac
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:34
† iMMortality † написа: Бижутера написа: † iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колко си висок бе бате? пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) 190см В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:36
Tmac написа: † iMMortality † написа: Бижутера написа: † iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колко си висок бе бате? пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) 190см В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Еми да така е ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .Те дългите ги слагат център да играят и там само бутане ръгане и скачане да вземат/довкарат топката...Аз през годините когато тренирах нямах много добра физика,но за сметка на това много тичах и стрелях отлично от далече и в старото ми даскало много ми се радваха,но в последната 1 година натрупах повечко маса и мускули и ставам в момента да играя като 2ри център,а на тренировките в даскало си играя като 2ри център,но пък от време на време си стрелям от далече и си вкарва,тъй като всички си викат:"О тоя дългия сега нема да оцели таблото от далече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) " и хоп кош и още 1 кош и още 1 кош,докато не се усетят,че мога да стрелям от далече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:38
Ако някой тук тренира сериозно баскетбол в клубовете и е 88/89/90 ще знае Васето от Славия,който е и национал.Много добър център с доста точна стрелба от далече ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:44
† iMMortality † написа: Tmac написа: † iMMortality † написа: Бижутера написа: † iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колко си висок бе бате? пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) 190см В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Еми да така е ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .Те дългите ги слагат център да играят и там само бутане ръгане и скачане да вземат/довкарат топката...Аз през годините когато тренирах нямах много добра физика,но за сметка на това много тичах и стрелях отлично от далече и в старото ми даскало много ми се радваха,но в последната 1 година натрупах повечко маса и мускули и ставам в момента да играя като 2ри център,а на тренировките в даскало си играя като 2ри център,но пък от време на време си стрелям от далече и си вкарва,тъй като всички си викат:"О тоя дългия сега нема да оцели таблото от далече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) " и хоп кош и още 1 кош и още 1 кош,докато не се усетят,че мога да стрелям от далече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Да ама за тая цел хората са измислили мен а аз съм измислил чадърите ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Мr.Anderson
|
![Аватар](http://thefilmstage.com/wp-content/uploads/2011/01/NEO-150x150.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 21:09
Tmac написа: † iMMortality † написа: Бижутера написа: † iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колко си висок бе бате? пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) 190см В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Нека ти дям два примера за високи перфектни стрелци - единият ,вече пенсиониралия се Лари Бърд и неговият сегашен наследник Дирк Новицки ,ще спорим ли ?Нещата според мен стоят така ...
Ниските - инсайд скорър
Високите - стрелци
Високите и едри - забивачи
много грубо казано ,но се замисли и ще видиш че съм прав !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tmac
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 11:43
Forum написа: Tmac написа: † iMMortality † написа: Бижутера написа: † iMMortality † написа: Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колко си висок бе бате? пп съвсем с добри чувства питам ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) 190см В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Нека ти дям два примера за високи перфектни стрелци - единият ,вече пенсиониралия се Лари Бърд и неговият сегашен наследник Дирк Новицки ,ще спорим ли ?Нещата според мен стоят така ... Ниските - инсайд скорър Високите - стрелци Високите и едри - забивачи много грубо казано ,но се замисли и ще видиш че съм прав !
Знам,че в NBA има много добри високи стрелци,но по-ниските почти винаги имат по-добра стрелба-Аивърсън,Наш,Тери,Паркър...Но играчи като Брайънт,Уейд,Пол Гасол,Макгрейди,Джинобили,Мариън,които са на средна височина(за баскетболисти)имат много добра стрелба.Повечето центрове нямат добра стрелба от далчено разстояние,но Дънкан,Йао и Студамаяр от средно и близко разстояние вадят прилична стрелба.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 20:19
Абе ма тука баскет ше се играе ли бе ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) -знам че ви е страх да играете с играч от моето ниво ама все от някъде трябва да почнете ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Та кажете дали въобще да се очаква нещо.
едит:спишър отде да си мие пишката на морето цяло лято та няма да идва ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|