Автор |
Съобщение |
Stalker-san
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10227_1211223707.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2007 10:14
Програмата ми във Вторника (който мина):
7 часа ставам.
8 часа на училище
13:10 свършвам.
Практика от 14:10.
Практиката свършва в 17:10.
Концерт (задължителен) от 18:00.
В нас съм 20:00.
Едит:Пфф забравих да пиша по темата,ще сме.
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 12:55
сега какво на даскало ли сме другата седмица
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Hangwire
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9899_1227400081.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 12:59
Да.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 13:07
Как разбра.В днес бг пише http://www.dnes.bg/article.php?id=43235 тоест пак ще има преговори на синдикално ниво, което както разбрахме до сега няма нищо общо с учителите.В нюз бег пише, че пак има преговори, в дир дори не са отделили място на това.Кое те кара да си толкова сигурен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9030_1252706268.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 13:12
Май някое от родителските ми тела ще изяде люто нъги... отново...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 13:20
Почвам да се чудя как още не е нулирана годината.
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7653.jpg) |
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 13:49
Sashakiss® написа: Сега нашят министър и синдикатите обсъждат как да се прекрати стачката.
Дрън-дрън...
И Даниел Вълчев отиде да се избръсне...
Ахахах.
|
|
![](images/spacer.gif) |
Hangwire
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9899_1227400081.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:25
@Lindemann - като искаш отговор - давам ти каквото аз знам.Хич не ми дреме дали ми вярваш или не - ебати параноята те гони.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:27
Стачката няма да свърши в близкия месец, бъдете спокойни! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:34
Приоритетът в бюджет 2008 не е нито образованието, нито здравеопазването, а хазартът! Години наред хазартният бизнес е сред привилегированите в държавата и по логиката "Който има, ще му се даде още, а който няма - ще му се вземе и малкото, което има" сега финансовият министър Пламен Орешарски предлага "по-справедливо данъчно облагане", разбирай по-ниски данъци за хазартните предприемачи. Той опита да прокара тази "политика" и през миналата година, но тогава бюджетната комисия парира опита с аргумента, че това не е одобрено от Министерския съвет. Сега обаче сме свидетели на втори опит.
От 2001 г. насам хазартният бизнес е гореща тема в България. Това беше първият закон, променен от царското правителство - познайте в чия полза. На горещия стол на комисията по хазарта се извървяха различни хора, а половината група на НДСВ лобираше явно за известен хазартен бос, който пък се хвалеше с това колко депутати си е назначил. Сегашният финансов министър впрочем преди години беше оттеглен като кандидат-кмет именно заради "хазартна" среща.
Да се намалява данъкът за хазарт във времена, когато публичният сектор е оставен на произвола и е принуден да мизерства заради обясненията на правителството, че няма пари, е прекалено цинично. Тотото и лотариите изглежда са много важни за управляващите, защото докато за тях се предлага понижение на ставката, на обикновените данъкоплатци им се отнема семейното подоходно облагане. Което за сетен път показва кой дърпа конците в тази държава.
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=393622
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:42
И аз видях новината, но се чудих дали да постна нещо по случая. Нищо впечатляващо и сензационно,което не сме виждали ![:icq20:](./images/smilies/icq-ikoni_47.gif) В очакване съм на нещо, което да надхвърли сегашните им "постижения".
The Chameleon написа: Стачката няма да свърши в близкия месец, бъдете спокойни! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:live:](./images/smilies/75.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:45
Аз написа: И аз видях новината, но се чудих дали да постна нещо по случая. Нищо впечатляващо и сензационно,което не сме виждали ![:icq20:](./images/smilies/icq-ikoni_47.gif) В очакване съм на нещо, което да надхвърли сегашните им "постижения". ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) The Chameleon написа: Стачката няма да свърши в близкия месец, бъдете спокойни! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ![:live:](./images/smilies/75.gif) То хубаво, че стачката продължава, ама моите учители взеха да предават фронта.. от вторника като че ли ще имам 4-5 часа :/ ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:46
Аз написа: И аз видях новината, но се чудих дали да постна нещо по случая. Нищо впечатляващо и сензационно,което не сме виждали ![:icq20:](./images/smilies/icq-ikoni_47.gif) В очакване съм на нещо, което да надхвърли сегашните им "постижения". ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) The Chameleon написа: Стачката няма да свърши в близкия месец, бъдете спокойни! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ![:live:](./images/smilies/75.gif)
Ан така, въпреки че майка ми (като учител) казва, че това е последното споразумение, и то трябва да се приеме, защото друго няма да има :Д
Май се очертава едно дъъълго и солено нъги...
А сега емо зубърите да се срежат ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:51
вторник съм на даскало ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 15:06
Куц Пръч написа: Ан така, въпреки че майка ми (като учител) казва, че това е последното споразумение, и то трябва да се приеме, защото друго няма да има :Д Май се очертава едно дъъълго и солено нъги... А сега емо зубърите да се срежат ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не "те" ще са тези, които ще определят дали ще има споразумение или не! ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Стачката трява да трае до постигане на целите! В противен случай напразно ще са всички тези усилия през последните 2 месеца. Всячески се опитват да сломят духа им. Донякъде успяват, колкото и да е жалко, но това е разбираемо. Ще им трябва сила, за да продължат. The Riotmaker написа: вторник съм на даскало ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Вашите учители ли ти казаха това? Или просто слушаш медиите?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 15:07
Аз написа: Почвам да се чудя как още не е нулирана годината.
Дано.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 15:44
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 15:51
Till Lindemann написа: http://dnes.dir.bg/2007/11/02/news2286263.html
Олеее... какво заглавие, какво чудо на българската творческа мисъл
Пак нищо не казват. Само шитове бълват както оикновено. След 10 мин. ще имаме резултати? ![hmmm :hmmmm:](./images/smilies/hmm.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 16:08
Резултати?
Майка ми е от мрачна сутрин до късен следобед на даскало и казва, че духът на нейните колежки е доста сломен.
Значи тия уталачвания все пак влияят на изморените от непрестанни битки учители.
Аз вътрешно се надявам хем да нулират годината, хем не. И за двете нямам аргументи, нито обяснение. Не ми се ще да оставам цяла година без даскало, защото няма ли даскало, има компютър, а от компютъра изпростявам ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Но от друга страна... желанието ми да нулират годината е от чист мързел - както свикнах да имаме по 2-4 часа на ден, ся да ни юрнат от Понеделник със 7-часова програма... зор ще е, и всичките тия промени. Абе поне бързо свиквам ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|