Сори че се включвам в кавгата, не би трябвало, но съм слънчасал и по тая причина не мога да се сдържам. Сега ще направя нещо, което е лудост за повечето от вас. Да, ще крякна в защита на Алминатора.
Алми, вярно е това за първите постове, което ти го казва Оранжевия етикет. На почти всеки те са били ДЕБИЛНИ (включая най-вече моите), та не може да се съди по тях за човека. В началото всеки е бил ламер. После ако си остане такъв, добре, ама ако не - що ти е да го хейтиш?
Като прочетох, че си искал да промениш форума (да го "алминираш" ли искаш?), е искам да ти кажа, че се хванах за главата, за да не се пръсне. Разбери, има някои неща, които са просто невъзможни. Да, и аз искам - по-скоро бих искал - да променя някои неща в този форум, ама как си представяш ти аз да сменя манталитета на 8723569081346513465314584319613406813 души? Вярно, има много простотия в този форум, просто не се оставяй тя да те претопи. Казвам ти го, защото доколкото съм видял от теб, има моменти, в които мозъкът ти работи. Немалко при това. А с тези "Зле си - Ти си зле" ми напомняш една юзърка, наречена blood_elfka. Наистина само да повтаряш като папагал е проява на ввторокласник, която не ти отива. Измисли някакви по-оригинални реплики..
Имало е случаи, когато и аз съм те обиждал и критикувал. Това е било, когато си казал някоя върховна простотия. Нормално е, всеки го прави, особено на 14 (не го приемай като обида:) ). Ще кажат, че съм голосолвен. Затова давам пример: темата "Прасе в Мюзик Айдъл". Искрено те моля за извинение, ако някога съм прекалил с обидите.
Защото, както казах, постовете ти определено не са само простотия. Или всички форумци сте големи актьори, или наистина не разбрахте иронията на Алминатора в теми като "10-те Божи заповеди на ПИЧА" и наскоро пуснатата "Мойту стихутвурение" в Творческия форум. Ако не сте забелязали, той има идеален правопис. НО вие веднага се нахвърлихте да го хапете за "грешките", които той беше направил нарочно, защото очевидно му е писнало от цялата неграмотщина в този форум и извън него. Същото беше и със "Заповедите". Иронията беше тънка. И вие не я разбрахте.
Затова оставете Алминатора на мира и когато напише нещо свястно, първо се помъчете да го проумеете и после го плюйте "колко е тъп и зле." А ти, Алми, понамали простотиите. Като гледам, вече си позапочнал.
Ай стига офтопик от мен за днеска.