Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Военно обучение
Публикувано на: 07 Фев 2014 01:30

kaboom написа:
Да има некво обучение как аджеба се държи калашник в рамките на няколко седмици или месец стига. Армия не ни трябва... само гълта пари и не се ползва за нищо. Е неска гледам по селата тръгвали полицейски патрули заради битовата престъпност. Неква жена вика то и да се оплачеш на полицията викат, че нема кво да направят.... Еми тия наши войничета, дето и без тва си го месят от единя в другия да ги пуснат да вардат селата.

е кво бе ше убиеш човек че да не ти открадне телевизора ли
закво ти е обучение как се държи калашник?
обучение за огнестрелно оръжие и сега можеш да си проведеш
само че не за автоматично
тъй че ходи попукай 9милиметарки и не напиняй повече
калашник щел да държи
куро си едва намираш ве ее, калашник ше носи

Профил ICQ

Публикувано на: 07 Фев 2014 02:50

от кенефни фетишисти военни стратези станахте...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 07 Фев 2014 11:45

Tова НАТО, ЕС и ООН са само имена на недействащи институции. Дайте ми пет случая, когато ООН са се намесили в защита на България. НЯМА. Един единствен случай - Петричкия инцидент, когато гърчолята тихомълком посягат към Петрич и околността, нашите граничари стрелят по нападателите, правителството моли ООН за помощ и ООН казва на гърците да си джапат в познатия гьол. Силите за военна намеса и опазване мира на ООН са МАЙТАП. Ако си мислите, че нашата войска е зле, трябва да видите как тези идиоти защитават "световния мир". Те Косово не можаха да опазят, пък турците ли ще спрат!? Между впрочем, гореспоменатите организации винаги са гледали Балканите накриво, а турците с тази територия и, забележете, мобилизационни възможностти, ще ни смачкат за седмица. Максимум. Американците не са чували за България и ще приемат новото статукво без да мигнат.
Тези жалки организацийки са причината сега Европа да е лайното на континентите (след Африка). Азия, дето едно време беше европейска колония, ни задмина. Срамота.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Фев 2014 12:05

ти си некво бесно тъпо копеле

и са ше ме ядосаш дееба лайномета

кво ООН те гони бе, пишлеме

и не ми говори се едно си бил на място и си гледал операциите на ООН

щото по времето на войната в Косов тъкмо си откривал удоволствията на тва да жулиш малкия червей

къв петрички инцидент кви пет лева бе ей

говоря ти за НАТО, дето сме под техния щит

и за Европейския съюз, дето в момента от наше име напъват САЩ да свали визите
и същия тоя съюз, на който ходихме да ревем миналия път турците като блокираха тировете ни на границата - познай как набързо ги разблокираха

изобщо вече почвам да се дразня съвсем истински от некви лайна кат тебе със заблужденията, че понеже учителката в девети клас ги е похвалила кви умни деца са,

то пет години по-късно могат да седят и да философстват на общо основание, под презумпция, че квото кажат се ше е вярно

нищо от нищо не разбираш бе, келеш, за тва млъкни

по-зле от Азия вика

по-хубави мяста за живеене от тоя Европейския съюз у света има бая малко и аре само едно-две да са в азия

че ти си некъв бедняк, нереализирал се и мрънкящ и обвиняваш средата си не е мой проблем

еби се в ушите

като един демент, дето ми обясняваше Виетнам колко по-напреднал бил от България и как щял да се мести там, щото се къпели в пари

да ви еба майката некадърна на всичките такива

съветвам те да не се обаждаш, че ми писна от глупости

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 07 Фев 2014 12:10

Кенефен Управител написа:
ти си некво бесно тъпо копеле

и са ше ме ядосаш дееба лайномета

кво ООН те гони бе, пишлеме

и не ми говори се едно си бил на място и си гледал операциите на ООН

щото по времето на войната тъкмо си откривал удоволствията на тва да жулиш малкия червей

къв петрички инцидент кви пет лева бе ей

говоря ти за НАТО, дето сме под техния щит

и за Европейския съюз, дето в момента от наше име напъват САЩ да свали визите
и същия тоя съюз, на който ходихме да ревем миналия път турците като блокираха тировете ни на границата - познай как набързо ги разблокираха

изобщо вече почвам да се дразня съвсем истински от некви лайна кат тебе със заблужденията, че понеже учителката в девети клас ги е похвалила кви умни деца са,

то пет години по-късно могат да седят и да философстват на общо основание, под презумпция, че квото кажат се ше е вярно

нищо от нищо не разбираш бе, келеш, за тва млъкни

по-зле от Азия вика

по-хубави мяста за живеене от тоя Европейския съюз у света има бая малко и аре само едно-две да са в азия

че ти си некъв бедняк, нереализирал се и мрънкящ и обвиняваш средата си не е мой проблем

еби се в ушите

като един демент, дето ми обясняваше Виетнам колко по-напреднал бил от България и как щял да се мести там, щото се къпели в пари

да ви еба майката некадърна на всичките такива

Еврооптимист. Е това вече е рядка порода животно. В цяла Европа. Ти кога ще разбереш, че от ЕС на плюс са само Германците? Или че еврото е провал като валута? Или че Лисабонската програма, чиято цел беше Европа да бъде световма икономика номер едно до 2020 г. бе обявена за пълен провал още през 2005 г? Момче, аз ИЗУЧАВАМ ЕС. Такава ми е специалността. Bitch please.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Фев 2014 12:59

направи си сверка коя е най-голямата икономика в света, плс

хайде

и впрочем още отсега хвани си скъсай дипломата, мой

щото няма значение дали си еврооптимист или европесимист,

ЕС ще продължи да го има, щото такава му е структурата - неразрушима

икономическа, а не политическа

еврото ще продължи да го има, а тва, че бунтарчета като тебе го обявяват за провал

няма да промени нищо

що?

щото ти бяга голямата картина

ей богу, на колко простотии за разпадането на ЕС се наслушах вече

ма истината е, че и ти като един друг умник тука само дрънкате общи приказки, които ви се разминават заради моментната ситуация

ма след десет години сам ше те е срам да погледнеш кво си писал

не ти ли казах да си затраеш, дееба, не съм в настроение днеска, а мнението ти не струва

еврооптимисти, европесимисти, глупаци

европа е тръгнала към пълнокръвна федерация и към това я движат парите и влиянието

няма спирачка, батенце, въпреки всичките псевдонационалистчета, дето сте се навъдили

за тва стига вече

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Психотерапевт
Публикувано на: 07 Фев 2014 13:41

kitai shte nai golqmata ikonimika druvniko , tolkova godini , s tolkova mnogo jertvi na edinici koito v tqhnata ideologiq ne sa nishto sravnenie s obshtiq nacionalen razum .
i otnovo shte vuzcaruva carstvoto na pandite i shibanata evropa shte e cqlata v bambuk !

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2014 14:24

хаха, тва за китай и аз съм си го мислил, обаче едно проучване показа, че след 20 години ще стигнат икономически америка дето е сега. тъй, че не са толкова страшни. явно.

Цитат:
Ти кога ще разбереш, че от ЕС на плюс са само Германците?

ми франция?

Цитат:
Tова НАТО, ЕС и ООН са само имена на недействащи институции.

макар, че ООН май се осраха в сирия като налагаха глоби на американците да не влизат вътре, пък тях им беше през кура, не може да кажеш, че тва са неработещи организации

Цитат:
Американците не са чували за България и ще приемат новото статукво без да мигнат.

затва строят бази, а :D

Цитат:
Тези жалки организацийки са причината сега Европа да е лайното на континентите (след Африка)

кои държави от азия са ни минали? япония. 2-3 арабски страни, дето се къпят в петрол. южна корея, евентуално. и пак не могат да се сравняват с германия, франция, че даже и италийката, макар че и те не са мн добре ся. тва е. обясни ми по къв критерии еропа е толко назад? дето имаше някаква статистика колко % от населението на даден контитент живее без чиста вода и за нас беше 2%, после бяха америките с 15, нататък да не говорим.

не разбирам на кои си фен, за да те оправергая по-бурно, ама говориш глупости. само ще ти кажа, че в европейските градове има руски, китайски, арабски, индийски, турски(80 000 в берлин, 30 000 в ротердам) квартали, пък не знам в много градове в пакистан примерно да има немски, френски, шведски квартал и тн. дано схванеш идеята

иначе ерик е прав за тва за армията - ако не си се научил да се стягаш, казармата няма да те оправи. от по-старото поколение, дето са били в казарма, има маса мухъли и пропадняци, тъй че тва не е критерии :D той денката сам си каза, че е мекотело - дето преди разправяше, че ставал в 12, пиел кафе до 2 и после правил квот има за правене. не, че е лошо де.

Профил

Аватар
В момента играе: Психотерапевт
Публикувано на: 07 Фев 2014 14:32

i az sum suglasen s erik , ot kazarmata shtqhte da izleznete q pedali , q aotisti makar i discplinirani takiva
a tva prouchvane det si go chel do kakva mu e dostovernostta ? inache e qsno che kitai i usa sa v nqkva homo shvatka deto taka sa si prepleli uiovete che da otrejesh ediniq she otrejesh i drugiq
ma ne zabravqite che se pak kitaiskite pishki sa malki i po ne im puka :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 07 Фев 2014 14:34

Meh каква е тая тема бе? Че ние имаме сигурно 3000 макс войска, дето не прави нищо от години. Даже тези дето ги пращат да се бият по арабските страни са наемници доброволци, на които им се плаща за да ходят. Живеем в 21 век в цивилизовано до нейде общество. Подкрепям кенефнио управител, ЕС няма да позволи нищо да ни се случи, Америка и Русия също няма, понеже имат яко интереси тука. В това число в последните години може да се каже, че скоро и Китай ще навлезе ударно. А и Турция не готви удар по нас, вие какво си мислите, че откакто се измъкнахме от робство, те чакат няколко века само и само да ни ударят и да ни причислят към себе си :shock:
Абе тоя без името с 600-те мнения, кой ще задължи някой да ходи на казарма, вместо да си устройва живота? В Италия и Испания вече няма казарма, та тук ли? Чувал съм, че в Турция и Израел, от които негодувате често има казарма, че даже и жените ходели, е вие с тях ли искате да се сравняваме?
ПП: Знам, че мнозина псевдо патриоти мечтаят да избухне някоя война, за да се докажат като големите мъШе, победили лошковците, без да мислят после до какво ще доведе това за икономиката ни, която и без това е рехава, както и за числеността ни, която намалява всяка година. Все още сте малки, или прекалено големи, но е по вероятно първото......

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 07 Фев 2014 15:14

Мислех да не си губя времето да пиша повече в тази тема , но ...
Тука не става въпрос да държим 3 милиона редовна армия за да чакаме нападение от Турция или ние да ходим да нападаме примерно Македония. Ясно е че живеем в 21-век и възможностите да избухне война във вида в които я познавате от филмите е сведен до минимум. Ставаше въпрос да подържаме някаква що годе читава армия и отбрана за да можем да се титулуваме за суверенна държава. Не да си свалим гащите и да се гологъзиме, както сме направили сега и да разчитаме само че някои евентуално ще ни защитава. Най-малкото да си пазим националните граници като всички нормални държави, а не да сме разграден двор и всеки да влиза в България безпрепятствено ...

Сега една статистика на изостанали държави които незнайно защо подържат такива армии. Може би трябва да вземат пример от нас и да се разоржат и те , ама не знам защо не го правят.

/Редовна армия/ /Запасняци/ /Правоенни/ /Общо/

Съединени Щати - 1477896 1458500 453000 3389396
Русия - 1027000 2400000 449000 3876000
Южна Корея - 687000 8000000 4500 8691500
Турция - 510600 428700 102200 1041500
Франция - 352771 70300 46390 469461
Италия - 293202 41867 142993 478002
Германия - 250613 161812 0 412425
Япония - 230300 41800 12250 284350
Израел - 176500 565000 8050 749550
Обединено Кралство - 175690 199280 0 374390
Гърция -156600 237500 4000 398100
Испания - 128013 319000 80210 527223

Който иска да изгледа и този клип ...
http://vbox7.com/play:46a89b9c59

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 07 Фев 2014 20:05

аве нюцамера малоомен ли си ве братми. некво оаутистично мислене го даваш. и недей се обеснвава, че тва изучавал щот уча същото като тебе ма един курс нагоре и приказваж бесните тъпотии. такаче аре биатч плс :wink: колко имаш при димитров?

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2014 22:01

newcomer написа:
Ти кога ще разбереш, че от ЕС на плюс са само Германците?

Какво разбираш под "на плюс"?

NoName написа:
Сега една статистика на изостанали държави които незнайно защо подържат такива армии. Може би трябва да вземат пример от нас и да се разоржат и те , ама не знам защо не го правят.

/Редовна армия/ /Запасняци/ /Правоенни/ /Общо/

Съединени Щати - 1477896 1458500 453000 3389396
Русия - 1027000 2400000 449000 3876000
Южна Корея - 687000 8000000 4500 8691500
Турция - 510600 428700 102200 1041500
Франция - 352771 70300 46390 469461
Италия - 293202 41867 142993 478002
Германия - 250613 161812 0 412425
Япония - 230300 41800 12250 284350
Израел - 176500 565000 8050 749550
Обединено Кралство - 175690 199280 0 374390
Гърция -156600 237500 4000 398100
Испания - 128013 319000 80210 527223

Който иска да изгледа и този клип ...
http://vbox7.com/play:46a89b9c59

Ма кой е казал тука, че държавите, които имат големи армии са изостанали бе ахахаха? Войната е най-печелившия бизнес, как искаш да са изостанали тези държави?

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Фев 2014 22:31

The Wolf написа:
Чувал съм, че в Турция и Израел, от които негодувате често има казарма, че даже и жените ходели, е вие с тях ли искате да се сравняваме?

бате баш в тия две страни хората като им кажат "аре на казарма" последното което се сещат е дисциплина
просто се молят да оцелеят
а периода на служба им е 2-3 пъти по-дълъг отколкото беше тука
шо си мислите се нафрашка с турчоля по българските университети ве
шот в техните си приема е почти невъзможен за тапаците дето идват тука та бягат да учат насам, че да отърват казармата
заради казармите там студентски е пълен с дюнерджийници
и после ми разправяте че имало повече плюсове
тапаци
аре четете
http://en.wikipedia.org/wiki/Conscription_in_Israel
http://en.wikipedia.org/wiki/Conscription_in_Turkey

а нюкомера колко е прост няя нужда да се обесняям нали :?:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 10:09

В казармата всички влизат различно умни и излизат еднакво тъпи :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 15:13

а тва за притежанието на оръжие и правото да го използваш, за да защитиш дома си и тн е много тегава тема
според мен трябва да се уреди този проблем, нямам предвид да стане като в тексас всеки да ходи с патлак, ама хората имат право на защита
ся ериксона пак ще каже, че няма да застреляш някой, който идва да ти краде телевизора, ама след като гледах оня ден по тв дъщерята им инвалид, пребития сляп старец и пребитата бабичка, от цигани по всяка вероятност, си мисля, че като застрелят 3-4 за това в дома на някого, петия ще се замисли

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 16:02

Не сме дорасли всеки да има патлак... толкова олигофрени има в бг, че не моа си представя кво ше стане ако всеки от тях има законно патлак... Хем си е бая нужно, щото с удоволствие ше разафсовам циганина само да ми стъпи на двора, хем ше ме е страх да излзиам, щото всеки има кистолет

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 17:10

6e razfasova6 kura mi moito mom4e
s patlak strelql samo na cs i cod i se prai na golemiq ma6

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 18:45

:lol: мнол знаеш с кво съм стрелял и кво не, ма нема ти се обеснявам. аре хой гледаш кеч ве

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 08 Фев 2014 21:18

kaboom написа:
:lol: мнол знаеш с кво съм стрелял и кво не, ма нема ти се обеснявам. аре хой гледаш кеч ве

А ти хой да умреш, щото па аз наистина съм стрелял и имам сертификат, бил съм и въоражена охрана, престани с тоя кеч несретнико, голема утайка си начи, видиш некой от старите форумни пичове да сере по нещо и гледаш да се изцвъкаш като врабче. Бас държа, че ако тука беха казали колко много обичат кеча, щеше да лапаш кавали и да говориш как много ти харесва. Ебах го твойто мислене, дето си мислиш, че като си с мнението на множеството си защитен от псувни и те харесват. Пълен кютук си и всеки ще те нареди рано или късно в некоя тема, бъди себе си ако можеш поне у форума, да не питаш после на кой си алт акаунт :P

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com