Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Геймър планинар?

Изкачвам само планините в WoW.    21%  21%  [ 5 ]
 Астматик съм, ходя само до магазина.    17%  17%  [ 4 ]
 Готов съм да вдигна малко левъли в Dark woods.    63%  63%  [ 15 ]
Общо гласове : 24
Автор Съобщение

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: Форумно планинарство
Публикувано на: 05 Дек 2008 21:56

Въпросният сладкодумник Трупо явно има проблем със себе си, за да се прави на циклофреник. С времето се нормализира до поносими нива, понякога.

Профил

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 05 Дек 2008 22:02

Mount Hyjal rlz. :lol:

Сега сериозно-Ми аз съм навит за другата събота или неделя

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 22:42

В планинарството е заложен духа на природата и човешкото здраве, както и доброто прекарване с компания. Да не говорим, че в София мръсния въздух и обездвижването са факт. Предполагам за всеки дошъл ще е приемлива идеята да пръжнем сочни пържоли на огън, биричка, майтапи и лафове.
В крайна сметка някои ще бродим из пущинаците, а останалите ще пазят форума някой да не го открадне. Става ли? :lol:

Цитат:
Подкрепям твърдението че времето вече не е за походи

Да не би навън да е -10 C, има метър сняг, невиждана виелица и снежанки по монокини. Глупости! Декември месец - 15 градуса слънчево време е и никога времето не е било по-подходящо. А и говорим за еднодневен курс, какъв ти поход!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 22:59

Ми точно така миналата година отидох в средата на ноември ... Уж нема мноо сняг, уж е топло. Кур. От Драгалевци до Бай Кръстьо вече бяхме станали на гъз от калища. И въобще не мисля че в момента може да се запали огън там че да си направим пържолите. Ако действително има желаещи отидете и ме опровергайте, аз най-малкото този уикенд не мога щото ще посетя една друга планина :) Успех.

Профил

Публикувано на: 05 Дек 2008 23:01

Интересно ми е кога трупо ще разбере, че човек не е момиче.

Иначе не, по принцип от малък винаги съм мразел планината, и то не защото не съм могъл да я катера заради тлъстини, а защото просто ми е било някакси... meh. Скучно.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 23:11

Отиваш на Банско, нали :) Радвам се, че не отидох на Банско с колегите, щото така като гледам цяла София и Пловдив се изнасят натам и ще е мега тъпкало.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 23:22

Тц. Пампорово :) Миналата година бях на Банско. Града се е поразвалил, ама пък пистите им рулират ...

@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.

Профил

Публикувано на: 05 Дек 2008 23:25

slim_k написа:
@Steel - на 10-11 години като бях на ски училище един ден беше баси виелицата. На Романския лифт дето е строен 50 и някоя и състоянието му си го издава, седя в адски студ, не виждам по напред от върха на ските (метър пред мен), якето, грейката и ръкавиците ми бяха мокри, ръцете ми до синьо премръзнали и неподвижни, повечето време не можех да си отворя очите заради вятъра, а столчето ми се вееше наляво-надясно и скърцаше се едно секи момент щипката ше сдаде багажа и ше падна върху скалите, а на седалката зад мен беше малкия ми брат който не можеше да си сложи предпазителя и от едно малко по силно разклащане, както беше на 7 години, падаше долу от стабилна височина ... meh, скука.

Ски не съм имал удоволствието да карам още... говоря от личен опит, който, щом се отнася до планината, очевидно се изчерпва до хижа Алеко и пр.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 23:27

Миналата година бях в района на Пампорово. Значително по-добро е от Банско, а и има къде да мръднеш - а Чепеларе, а Смолян, а природните забележителности наоколо... Е, разбира се, ако снегът не е паднал - тогава е най-добре да си стоиш там, където си (не че понякога имаш избор, де ) :twisted:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 23:39

@Steel - горещо ти препоръчвам ските ... Само не фащай борда, щото щеките ми не ги спират якета 686 и шапки Бъртън :evil:

@Active - нагледал съм се на Смолян и Чепеларе :) Най-много до Снежанка да се кача ако не ме мързи ... А падналия сняг кофти че го няма, на Пампорово досега не съм карал и много ми се щеше, ама ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2008 23:57

Идете, идете.
Ние от там се връщаме ;) Не точно от там де, и не от същата планина. Балкана е наш :)
Има два типа хора - такива които обичат планината, и такива които нямат никакъв вкус 8)

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 00:19

Аз съм астматик и пушач. Искате ли ме? :D

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 10 Дек 2008 12:40

ivanatora написа:
.............
Има два типа хора - такива които обичат планината, и такива които нямат никакъв вкус 8)

мамка му толкова правилно казано... След като изкачих в.Вихрен това лято много се надъхах... догодина мислим с моите приятели планинари да катеря Ботев (най-трудния в България)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 23:11

slim_k написа:
@Steel - горещо ти препоръчвам ските ... Само не фащай борда, щото щеките ми не ги спират якета 686 и шапки Бъртън :evil:
Аз па не.3-4 сезона съм карал ски и веднага щом се качих на борда вобще забраих кво са ски.Мен лично ми е много по готино,явно си зависи от човека тъй че по добре да пробва и 2те и да прецени

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Дек 2008 01:32

Навит съм, разбира се! :D Някое уикендче, така, да се отбием пешачката до Витошка, може дори огънче да си запалим, да подпийнем, ала-бала.. ама се застуди, дее'.

--

Отдавна мислех да направя тема за това, но забравих. :oops:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com